Şimdi Ara

Temyiz davası ne kadar sürer (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
6
Favori
169.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu anda 4 aydır öninceleme için atama bekliyor benim dosya bir ara önincelemede yazdı sonra tekrar öninceleme için atama bekliyor dedi ben de anlamadım aradım 2500 lü dosyalarda sıra dedi zaman veremeyiz ama uzun sürer dedi
  • bugün iki kere aradım zaman veremeyiz ama uzun sürer diyor şu anda 2500 lerdelermiş sıra olarak hala öninceleme için atama bekliyor istinaf ölmüş de ağlayanı yok yargıtaydan da uzun sürer böyle olursa
  • süreçleri paylaşalım burdan benim dosya ankara bam 5.hukuk dairesinde 4400 lü sıralarda şu an 2500 lü dosyalara bakıldığını beyan ettiler,gelişme olursa yazarım ama hala öninceleme için atama bekliyoır
  • Olur takipte kalalim sene sonuna kadar insallah sonuc cikar bu arada bir sorum olucak yasal faiz suresi dava acildigi tarih itibari ilemi sonuclandigi tarih itibari ilemi gecerli net bilgisi olan varmi acaba ben int arastirdim dava acildigi tarih itibari ile diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dava açılışından itibaren yasal faiz
  • Az once bende istanbul bam 29.hukuk dairesini aradim. Dosyalara bakan hakim 1200 lerdeymis. Benim dosya 4700 lerde. Cok uzun surer dedi adam. 1.5 sene daha surer mi dedim, yani dedi. 6 aralikta bu numara verilmisti. 4 ay gecti. Hakim 1200 lerde vay be... adaletini

• ankara bami aradım daha 2500 lerdeymiş dosya bakılma sırası benim dosyaya gelmesine 2000 dosya var iki sene bekleyeceğiz 4 ayda burdan yaklaşık 3 yılda gelcek herhalde istinaf jet hızıyla karar veriyor diyenler nerde bu nasıl jet 3 yılda dosya inceleniyor kaplumbağa olmasın bu sakın kaplumjet ,ben ,beni keyfi yere işten çıkaran o bankaya hakkımı helal etmiyorum
  • saban33 kullanıcısına yanıt
    20 gün önce size 2300 lerde olduklarını söylemiştim. Dosyayı unutmanızın akıl sağlığınıza iyi geleceğini düşünüyorum :) Her gün bıraya yazdığınızda hiç bir şey değişmeyecek. Bu arada beni etiketlemenize gerek yok ben istinaftan dosya beklemiyorum. Siz merak ettiğiniz için size merak ettiğiniz sırayı söyledim o kadar.

• dosyayı unutmak mümkün değil alacağımız var ödesinler parayı dosya onların olsun geç gelen adalet adalet değildir
  • Kafayi takiyoruz cunku tr nin yuzde 80 90 inin borcu oldugu gibi bizlerinde var malesef napalim umut fakirin ekmegidir umutlanmak zorundayiz

• dosyayı unutmak mümkün değil borcumuz var kendimizi bu davadan gelecek paraya bağladık.İçimden bir ses az kaldığını dosyanın her an incelemeye alınabileceğini söylüyor . Allah cümlemize sabır versin.Basit bir işçi alacağı davası alt tarafı,işveren istinafa gitti alacağın ödemesini yapmak yerine çamura yatıyor.Eninde sonunda ödeyecekler
  • benim anlam veremediğim bir hafta önce 2500 lerdeyiz demişlerdi iki hafta olacak yine aynı 2500 lerdeyiz diyolar hakimlerimiz sırası geldiği zaman bakıyor zaman veremeyiz diyor.Yani iki haftada hiç dosya bakılmamış anlamına gelir.Hiçbir ilerleme yok
  • Merhabalar. Benim Ankara BAM 15. Hukuk ta 2018/225 dosya nolu alacak davam var. Ön inceleme için atama bekliyor yazıyor. Ne zaman sonuçlanacağı hakkında bilgisi olan var mı?
  • bizimkide öninceleme için atama bekliyor yazzıyor 4 aydır aynı hiçbir gelişme yok
  • Valla o telefonda herseyi soylerler yuzyuzeyken 10 gun oncesinde 3000 lerdeyiz demislerdi burda bu islerin siraya baktigina pek inanmiyorumda neyse

• şimdi yine aradım yine 2500 lü dosyalara bakılıyor sırası gelince hakimlerimiz bakıyor bekleyin dedi zaman veremeyiz dedi
  • Dosya numara siralari acaba kacta bilen varmi 5.hukuk

• Yargıtay 13.hukuk dairesine varış/geliş tarihi 30.06.2016 tarihli dosyam ne zaman sonuçlanır?Teşekkürler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala 2500 3000 ler inceleniyor diyor sırasında dosya sırası geldiğinde bakılacak zaman veremeyiz ama uzun sürer biraz dedi
  • Sinan2834 S kullanıcısına yanıt
    ist. BAM 25. daire ile görüştüm. 1400 leri bitirmek üzere olduklarını söylediler. 650 lerde demişsin ama bu mümkün değil çünkü aralıkta 900 lerdeydi... Senin dosyan yakında sonuçlanır :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.