Bildirim
Tenda v300 vdsl2 modem router kullanıcısı var mı ? (7. sayfa)
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Efendim merhabalar, bir süredir tenda v300 ü araştırıyorum. Bir iki ısınma sorunu gibi şeyler okudum sadece. N11 de 197 liraya buldum. 15 lira indirim kuponu ile beraber 182 liraya gelecek. Bu fiyata en iyi hâlâ bu cihaz mıdır, alıp geçeyim mi sizlerinde fikrini almak istedim ?
Edit: n11 üzerinden 182 lira karşılığında sipariş verdim, inşallah sorunsuz bir şekilde gelir ve kullanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanli64 -- 17 Aralık 2018; 13:16:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tenda V300 modem aldım. Daha gelmedi. Kurulum sonrası yapılacak işlemler var mı ? Yazılım güncelleme vs. Modemin yazılım güncellemesi nasıl yapılıyor ? Turknet Vdsl için aldım. -
selam bunu nasıl yüklediniz bende denedim yükledim yüklerken güncelleme anahtarı istiyorquote:
Orijinalden alıntı: urfes
Başarıyla güncelledim. Cihaz sanki daha stabil çalışıyor gibi. Bilgilendirme için teşekkürler...
Alıntıları Göster -
Key kısmına şunu yapıştırın. @eskibirkurt sağolsun, araştırıp bulmuş.
mhXurev8vJuZlJaUms4Yx2vUx1rertaXk1rerxXwntmUmc4XlJLFzw4RDhjFverfmdf8mhWWmxWWmNWWFdaWlJf8mdaUoxWWFdeUoxWXlJL8mhX0zw5Kyq
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: Master_Sergeant
Key kısmına şunu yapıştırın. @eskibirkurt sağolsun, araştırıp bulmuş.
mhXurev8vJuZlJaUms4Yx2vUx1rertaXk1rerxXwntmUmc4XlJLFzw4RDhjFverfmdf8mhWWmxWWmNWWFdaWlJf8mdaUoxWWFdeUoxWXlJL8mhX0zw5Kyq -
Hocam tenda V300 modemi şimdi kurdum. Turknet 35 mbit vdsl tarife. Kabloluda 33,5 mbit hız alıyorum ama wifi 15 Mbit download hızı alıyorum. Upload kabloludaki gibi. Bu WİFİ ayarını yapınca düzeliyor mu ?
Not: Yazılım son sürüm geldi.
Güncel: Yukarıdaki WiFi ayarlarını yaptım kanal 13. Telefondan yaptığım hız testi şu şekilde. Ping normal mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uwais -- 4 Ocak 2019; 18:22:57 >
-
Ping değeri server dan server a değişir. Bu sizin elinizde değildir çoğunlukla. Fakat 50 nin altı genelde iyi kabul edilir.quote:
Orijinalden alıntı: Uwais
Hocam tenda V300 modemi şimdi kurdum. Turknet 35 mbit vdsl tarife. Kabloluda 33,5 mbit hız alıyorum ama wifi 15 Mbit download hızı alıyorum. Upload kabloludaki gibi. Bu WİFİ ayarını yapınca düzeliyor mu ?
Not: Yazılım son sürüm geldi.
Güncel: Yukarıdaki WiFi ayarlarını yaptım kanal 13. Telefondan yaptığım hız testi şu şekilde. Ping normal mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Beyler 3G/4G router özelliği usb ile data hattını baglayip wifi olarak dağıtmak mi?
Aynen hocam. Vınn tarzı usb modemi takıp, wifi olarak yayın yapıyorsunuz. -
Güzel oldu teşekkür ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turk.net kullanıcısıyım bu modemin işimi göreceğini düşünerek aldım. Hat anlık kopmalar yaşıyor sürekli bazen de uzun süreli bağlantı gidiyor. Şimdi sorunun kaynağını çözemiyorum modemden mi kaynaklı yoksa Türk.net'ten mi? Çünkü Türk.net'ten de şikayet çok fazla.
Ayrıca modemin çekme sorunu vardı onu xiaomi wifi repeater pro alarak çözdüm ama bu bağlantı kopma sorununu nasıl çözeceğiz bilemedim! -
büyük ihtimalle hattan kaynaklı ( montajda bir hata yapılmadıysa ) -
Modem tplink td854 ölçümde Ping 25 civarı çıkıyor ama word off Tanks oyununda ( telefonla oynuyorum) Ping sapıtıyor sizin düşünceniz nedirquote:
Orijinalden alıntı: urfes
Ping değeri server dan server a değişir. Bu sizin elinizde değildir çoğunlukla. Fakat 50 nin altı genelde iyi kabul edilir.
Alıntıları Göster
merhaba. vdsl modem almayı planlıyorum. everest v300 ile tenda v300 birebir aynı modem mi? herhangi bir problem yaşadınız mı? tavsiye eder misiniz? -
Evet aynı modem, hatta şu an tendanın firmware i yüklü. Yanlış bilmiyorsam tendada garanti 3 everestte 2 yıl, tek fark bu. Gördüğüm tek sıkıntı en geç 3 haftaya bir kapatıp açmak gerekiyor, yoksa saçmalıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyatları çok yakın, 1 yıl birebir değişim garantisi için aradaki fark verilip tenda alınır öyleyse. teşekkür ederim. -
Arkadaşlar bu modemden bende kullanıyorum Türk telekom fiber internete geçtim ttnet kendi modem getirmiş yeni antensiz felan onun yerine eski modemimi kullacam desteklermi fiber sistemini kullanan arkadaşlar varmı ? -
TurkNet VDSL için aldım. Gayet güzel, hızlı bir modem. Tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhdh0 -- 2 Şubat 2019; 23:15:0 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X