Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
142.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wawrinka 2.seti 6-4 aldı.Ortaya çok sert toplar göndererek Nole'yi şaşırttı ve oyun ritmini ele aldı.Final öncesi beklendiği gibi tek taraflı bir maç olmuyor,Wawrinka sahada iyi bir karakter koyuyor şu anda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

şu an final maçını izliyorum da.
    seyirçi kalitesi, ortam ,sporun güzelliği, sınırsız para, güzel bir vücut vs açısından daha güzel bir spor yok gibi bana göre.
    ronaldo mu djokovic in mi yerinde olsanız deseler. bir tenis yıldızı olmak isterdim hiç düşünmeden :)

heralde dünyadaki en üst düzey hayatlardan birisidir dünyada ünlü bir tenisçi olmak.

acaba djokovic, nadal nelerden şikayetçidir hayatta?

https://www.youtube.com/watch?v=1WH2PooqeeE

Tenisi bende futboldan çok severim birçok sporu hatta fudboldan ama Ronaldo ile novakı karşılaştırmak abes olur novakı sırbistanda bile tanımayanlar var halen ama RonaldO'NUN populerligi hemen her yerde.

• Wawrinka'dan love-break üstüne kendi oyununu da aldı,yanıyor adeta şu anda.Maç çok farklı yerlere gitmeye başladı.

• Seni baskan yaptirmayacagiz.

• Maç öncesi Novak tarafından domine edileceği gibi bir beklenti olması söz konusu değil. Çekişmeli bir maç bekleniyordu fakat ilk setten itibaren Wawrinka maçı domine ediyor. Winner'ları Novak'ın iki katı kadar. Hemen hemen Novak'ın her servisinde break point görüyor. Novak'ın çözüm bulması lazım yoksa maç 4 sette biter.
  • wawrinka 30 yaşında.
    neden bu yaşa kadar gölgede kalmış.
    federer den dolayı mı?

daha önce tek erkeklerde final oynadığını sanmıyorum
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
    Yapmayın, 2014 Aus Open şamiyonudur. Masters finallerini ve şampiyonluğunu saymıyorum. Hep yeteneği konuşulurdu fakat çıkışını 2013'te yaptı.
  • teşekkürler bilgi için. bilmiyodum şampiyon olduğunu
    peki dünya sıralamasında ilk 10 larda olan bir oyuncu muydu her zaman?
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi çıkışını 2013'te yaptı. O yılı 8. 2014'ü de 4. tamamlamış. Bu yıl da ilk 5'te bitirir büyük ihtimalle.
  • Wawrinka-Djokovic maclari hep boyle oluyor. Hadi stan

• Wawrinka

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Nadal'in yenildigini bir kez daha gormus olduk Tamam bu galibiyet ojemli ama Djokovic buradan sonra turnuvayi kazanamazsa tarihe gecen asil o olur

• Geçmiş olsun djokovic elinin tersiyle tarihi bir fırsatı itti.GG Djokovic
  • Şampiyon Wawrinka !! Kimsenin beklemediğini yaptı.Muhteşem bir oyun,kariyerinin en önemli galibiyeti belki de.Nole için de finale kadar inanılmaz geldi,maça güzelde başladı ama final stresi,geldiği zorlu yol onun bugün istediği oyunu ortaya koyamamasına neden oldu.Ama Nole geri dönecektir ve bir gün mutlaka Roland Garros'u alacaktır.Hak ediyor çünkü bunu.

• Maç başlamadan önce sonucun böyle olacağını hiç düşünmemiştim.Gerçi Wawrinka çok güzel oynamıştı finale kadar;amma Novak Nadal ı ve Murrayı devirince bugün ki maç 3 sette biter diye düşünmüştüm.Fakat yanıldığımı ilk setin sonunda anladım.Novak bugün bana göre çok kötü oynadı.Ace atamadı,bitirici vuruş ben göremedim.Lopları hep kötüydü.Acaba dün ki maçın yorgunluğu falan olabilir mi dedim,yok bugün gününde değildi.Sen Nadal ı devir,Wawrinkaya takıl..
    Şunu da es geçemem.Bugün WaWRinka da çok güzel oynadı.Neyse beklediğim gibi çok çekişmeli geçmedi.5 sete uzasaydı süper olurdu.Novak bu kadar hata yapmasaydı.4.sette durum 3-0 ken kaybetti ya sinir oldum....
    Tenisi bende çok seviyorum.Hele maç bitince iki tenisçinin birbirini tebrik etmesi sarılması falan çok güzel davranışlardı..
    Dün ki kadınlar finalini de izledim.Onun hakkında da bir iki şey yazarsam;Serena herzaman favori oyuncumdur ve o da direkten döndü..Kupayı kaldırdı ve güzel bitti.Safaraova mıydı neydi?ilk defa gördüm.Bugün çiftlerde kupayı kaldırmış o kız..
    Neyse,son soru????Bu grandslamlarda kazanan kaç puan alıyor??Novak yine 1.sıradadır ondan eminim ama Federer çeyrek de kaybetti,Murray yarı finalde yer değiştirirler mi acaba!!!!

• makine07 M kullanıcısına yanıt
    2000 puan alır fakat eklenen puan önceki yılki sonucuna göre değişir. Önceki yıl final oynayıp bu yıl şampiyon olan oyuncuya eklenen puan önceki yıl çeyrek finalde elenmiş olan şampiyona göre azdır.

@makine07

Maç maalesef beklentileri karşılayamadı. Uzun puanlar izleyemedik, Novak ne kadar uğraşsa da Wawrinka'nın agresif oyunu karşısında çözüm bulamadı. İlk setten itibaren tüm servis oyunları sallantılı geçti ve sadece birkaç tane break point gördü. Maç hakkında ilerleyen zamanlarda Novak açıklama yapacaktır. Kendince sebeplerini de duymak gerek.
  • Sen git Toprağın Kralının en formsuz olduğu dönemde en iyi tenisçi olarak RG'yi yine alama. Geçmiş olsun, tebrikler Waw!
  • Seneye Nadal toparlanıp seriye bağlar gene geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Nadal ın eskisi gibi olabileceğini pek sanmıyorum.Çok zor...Yaş da ilerliyor haliyle...Yine de tenis sürprizlerle dolu bir spor.Her an her şey olabilir...
  • Wawrinka böyle devam ederse novaktan önce tamamlayacak kariyer g.slamini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.