Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
142.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten inanılmaz bir mental gücü var Djokovic'in.Neden dünya 1 numarası olduğunu kanıtlar nitelikte iki set oynadı ve durum 2-2'ye geldi.Final seti yarın oynanacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novak gerçekten çok iyi bir oyuncu olduğunu yine kanıtladı...Setlerde 2-0 gerideyken 2-2- yaptı ve ben eminim yarınki final setini çok rahat kazanır....
    FEderer çok rahattı yine...
    Serena da yine kazandı...Ben zaten onun kazanacağını tahmin etmiştim..Venüs kazansaydı finali göremezdi zaten...Neyse ben bir şey soracaktım..Venüs ile Serena nın bir belgeseli varmış.Çok tuhaf bugün öğrendim.Ama ben Türkçe altyazılı izlemek istiyorum.Bu konuda fikri olan ark.var mı??Nasıl Türkçe izleyebilirim...
  • Novak yarın geçer , Federir 'i de eler. Ama benim gözümde Federer unutulmayacak bir oyuncu, Novak ise iyi bir atlet. İyi atletler her zaman geliyor.
  • Bursada tenis oynayan var mı? Partner arıyorum da

• Serena tenisi bırakmadıkça her turnuvanın favorisi . Orantısız güçlü diğer oyunculara göre. Kaç tane ace attı sayamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler up.

Fedex Murray maçı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Bugünkü Serena-Maria maçı çok sıkıcıydı. Sürekli kısa puanlarla geçen bir maç oldu. Maria Serena'ya üst üste 18. kez kaybetmiş şaka gibi.

Artık izlemiyorum bu ikilinin maçlarını. Üzülüyorum sonra

Federer Murray maci cok iyi bu arada. Iftari beklerken kacirmayin.

• Federer rahat alacak gibi fazla uzamayacak maç
  • Federer çok formda 18'e göz kırpıyor
  • Federer inşallah finali kazanır. Son zamanlarda çok formda.
  • Kaçırdım maçı :( . Federer 'in kazanmasına çok sevindim. Djokovic maçını izlerim ama pek şansı yok Djokovic e karşı. Fizik üstünlüğü fazla .
  • Federer gerçekten finale kadar çok güzel geldi.Bugünkü maçın sonucuna bakarak maçın rahat geçtiğini söylemek yanlış olur.Murray kötü oynamadı ama Federer'in turnuva başından beri gelen inanılmaz bir servis performansı var.Aradaki kırılma burada gerçekleşti ve Federer bir tık öne çıkıp maçı aldı.Final için de açıkçası Djokovic'in geçen seneki Wimbledon performansıyla bu senekini karşılaştırırsak bu sene biraz daha alt seviyede oynadığını düşünüyorum.Ama Djokovic bu, bir anda finalde efsane bir maç çıkarabilir.Sonuç olarak pazar günü güzel bir final olsun ve Federer kazansın gönlümden geçen bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

Kaçırdım maçı :( . Federer 'in kazanmasına çok sevindim. Djokovic maçını izlerim ama pek şansı yok Djokovic e karşı. Fizik üstünlüğü fazla .

Final için kalbim Federer beynim Djokovic diyor. Federer bırakmadan bir Wimbledon daha alsa keşke.

Serena yüzünden kadın tenisinin heyecanı kaçıyor. Yarınki maçı da izlemeyi düşünmüyorum.
  • Kadınlarda final maçları 5 set üzerinden oynansa ne iyi olur
  • Finali hangi kanaldan izleyebiliriz.?

• Ben bbc nin sitesinden izliyorum.

Serena nın alacağı belliydi . Macları kazanmıyor, rakibi eziyor.

• Türksat tan hangi kanaldan izleyebiliriz final maçını. Ayrıca Türkiye saatiyle saat kaçta başlayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Türksat tan hangi kanaldan izleyebiliriz final maçını. Ayrıca Türkiye saatiyle saat kaçta başlayacak.

aynen hangi kanalda mac
  • Bir yerde ligtv2 iki diye yazmışlar Eurosport vermiyor muydu ya bu maçları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden hiç olmazsa tenis izleyebiliyorduk şimdi onu da aldılar

Gel link ara şimdi
  • 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.