Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
142.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wimbledon yayını imkânı olmadigi için takip edemedim, adamim Djokovic kupayı kaldiracak yine umarım, birazdan yine gelirim, Novak kupayı almış olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlediğim en kötü Djokovic Federer maçıydı. Hatta 2013'te Federer'in sakatken Indian Wells'te Nadal'a kaybettiği maçı saymazsak son 3-4 yılda izlediğim en kötü Federer'di.

Novak da formunun zirvesinde olmasa da böyle bir rakip karşısında kazanması zor olmadı. 2. seti zaten şanssızlık ile kaybetti zaten 6 tane ,yanlış hatırlamıyorsam, set puanı elde etmişti. Bu kadar basit hata yapan bu kadar kritik puanlarda silinen bir Federer görmemiştim hiç. İkinci seti o şekilde kazanmamış olsa heyecan yaptı, baskıyı kaldıramadı diyeceğim. Garip.
  • Olmadi be Federer =(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ne oldu, kazandi mi Djokovic?

• Adamim Djokovic yine goturmus Wimbledon i, Federer in bu saatten sonra grand slam alması imkânsız gibi.
    Roland Garros u alamadik ya finalde ona yanarım. Neyse Amerikayi da aldık mi tamamdır.seneye Roland Garros bizimdir.
    NOVAK DJOKOVIC

• Federer hiç ağlamasın.

Elindeki maçı resmen verdi.

Gavurların dediği gibi tam "Chokerer" oldu

Ben bu kadar kırılgan oyun görmedim.

Harika gidiyor, bir anda bi olay oluyor 2-3 puan tüm oyun kopuyor
  • Azarenka Kerber maçı efsane oluyor, izleyen var mı? Aynı oyunda 5 maç puanı çevirdi Kerber.

Nadal yine erken cortladı.

Hiç yazan yok buralara

• Federer coştu. Önemli olan o.

Sharapova 'nın çekilmesi havasını söndürdü us open 'ın. :( . Federer için izlerim sadece. Nadal elenmesi , bir Nadal-Federer karşılaşması daha izlesek iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

Federer coştu. Önemli olan o.

Sharapova 'nın çekilmesi havasını söndürdü us open 'ın. :( . Federer için izlerim sadece. Nadal elenmesi , bir Nadal-Federer karşılaşması daha izlesek iyiydi.

Aynen, Sharapova olmayınca ben de çok hevesle izlemiyorum

Nadal - Djokovic ceyrek finali olacaktı sabırım Nadal elenmese. Güzel maç olurdu.

Kadınlarda Willıams yine alır. Erkeklerde de Federer/Wawrınka'dan biri alır diye tahmin ediyorum

• Baya sıkı tenis takip ederim de yayıncılığı hakkında anlamadığım bişey var. Bende digitürk var ordan takip ediyorum da şuan sadece eurosport 2 var 89. kanalda. Mesela mis gibi maçları kaçırıyorum seçme şansım olmuyor eurosport 1 kanalı digitürk de mi yok şimdi lig tv si olan bi arkadaş aydınlatabilir mi ?
    Bu arada forza federer. O grandslam gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: bLockhiT^

Baya sıkı tenis takip ederim de yayıncılığı hakkında anlamadığım bişey var. Bende digitürk var ordan takip ediyorum da şuan sadece eurosport 2 var 89. kanalda. Mesela mis gibi maçları kaçırıyorum seçme şansım olmuyor eurosport 1 kanalı digitürk de mi yok şimdi lig tv si olan bi arkadaş aydınlatabilir mi ?

Eurosport 1 71. kanalda

http://www.digiturk.com.tr/tum-kanallar/

• quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

quote:

Baya sıkı tenis takip ederim de yayıncılığı hakkında anlamadığım bişey var. Bende digitürk var ordan takip ediyorum da şuan sadece eurosport 2 var 89. kanalda. Mesela mis gibi maçları kaçırıyorum seçme şansım olmuyor eurosport 1 kanalı digitürk de mi yok şimdi lig tv si olan bi arkadaş aydınlatabilir mi ?

Eurosport 1 71. kanalda

bende 69 den direk 74 e geçiyo o 71. kanal yok turnuva başından beri. sadece 89. kanal eurosport2 var bobol çiftler veya kadın maçı seyrettim adam gibi maç izlemek nasip olmadı. diğer lig tv kanalları açık, belgesel pakedi vs. açık birtek film ve bu 71. kanal kapalı fatura ödemeyle alakalı olabilir mi öyle olsa lig tv kapalı olurdu sanırım.

• İlk yarı final belli oldu
    Cilic-Djokovic
    Djokovic rahat kazanacağını düşünmüyor 3-1 hatta 5. sete gitmesi benim için şaşırtıcı olmaz
    2. yarı final muhtemelen Stan-Federer
    Wawrinka çok formda turnuva genelinde 50 winner ortalamayla oynuyor bu maçta favori Stan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

quote:

Eurosport 1 71. kanalda

bende 69 den direk 74 e geçiyo o 71. kanal yok turnuva başından beri. sadece 89. kanal eurosport2 var bobol çiftler veya kadın maçı seyrettim adam gibi maç izlemek nasip olmadı. diğer lig tv kanalları açık, belgesel pakedi vs. açık birtek film ve bu 71. kanal kapalı fatura ödemeyle alakalı olabilir mi öyle olsa lig tv kapalı olurdu sanırım.

Tekrar kolay kurulum yapın ayrıeten digitürkte eurosport kanalları sporsever paketi kapsamında
    Bu paketi sizde var mı?Eğer bilmiyorsanız online işlemlerden paket bölümünden bakabilirsiniz
    https://onlineislemler.digiturk.com.tr/Login

• Pek takip edemedim US open ı.
    Biraz önce halep Vika maci ertelendi, vika iyi bir momentum yakalamıştı, maçı alabilir.
    Adamım Novak ile Stantheman yine finalde karşılaşabilirler, ikisini de severim ama favorim ne olursa olsun Novak tır. Keşke finalde Federer gelse, Stan zor ve ters bir rakip Novak için.
    NOVAK DJOKOVIC

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pennetta'nın dönüşü çok iyiydi bugün, kvitova'yı hiç bu kadar kötü görmemiştim.
  • Kvitova tekniği çok iyi bir solak oyuncu, fakat ayaklarının ağır olusu ve mental olarak zayıf olması nedeniyle beklenen büyük patlamayi bir turlu gerceklestiremedi, yazık oldu bu kıza, severdim kendisini, büyük beklentilerim vardı, ama dediğim gibi eksikliklerini bir türlü kapatamadi, daha guclu bir antrenör değişikliği kendisi için yeni bir hava getirebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GulfStream kullanıcısına yanıt
    Aynen final böyle olur büyük ihtimalle tabi ben Novak'ı sevmem :D wawrinka Federer 3-1 biter diye düşünüyorum. Wawrinka'nın temposunu kaldıramaz Federer.

• Roberta Vinci Amerika seyircisini rezil etti.

Link patlamış. Buyrun yenisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 12 Eylül 2015; 10:57:31 >

• Oh be serenayi yenen cikti sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 11 Eylül 2015; 22:41:39 >
  • 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.