Bildirim
Tenis oyunu arıyorum???
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
8 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Top Spin 3. -
Top spin 3 pc de yok galiba benim bildiğim en son top spin 2 çıktı. -
Top Spin 2 var virtuanın haricinde de top spin tam bir sim.kontrolleri virtua tennis kadar kolay değil. -
Virtua Tennis 2009 un grafikleri bana daha güzel gibi geldi. İki oyunuda oynadım virtua tennis daha çok hoşuma gitti. -
Dostum karakter modellemeleri falan çok güzel olmamış sanki ne bileyim yüzler daha iyi yapılabilir mesela biraz öyle detay görmek güzel olurdu..Bide sahada bikaç ayakkabı izi görmek fena olmazdı hani
Virtua Tennis 2009 dışında Top Spin 3 mü var o zaman ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Tears of ice
Dostum karakter modellemeleri falan çok güzel olmamış sanki ne bileyim yüzler daha iyi yapılabilir mesela biraz öyle detay görmek güzel olurdu..Bide sahada bikaç ayakkabı izi görmek fena olmazdı hani
Virtua Tennis 2009 dışında Top Spin 3 mü var o zaman ?
Hayır top spin 3 pcye çıkmadı. -
Top spin 2'yi yüklesem sizce dahamı iyi o zaman Virtua Tennis 2009'dan arkadaşlar ? Kararsız kaldım -
quote:
Top spin 2'yi yüklesem sizce dahamı iyi o zaman Virtua Tennis 2009'dan arkadaşlar ? Kararsız kaldım
Yükle istersen ama virtuan tennis kadar oynaması kolay değil.
Oynamaya kasıcam derken zevk alamaman olası yani. -
Grafik olarak daha kötüyse yüklemeyeyim ? Grafik olarak nasıl sence peki hocam ? -
quote:
Grafik olarak daha kötüyse yüklemeyeyim ? Grafik olarak nasıl sence peki hocam ?
Virtua Tennis ile hemen hemen aynı grafikleri ama oyun sebepsiz yere kasarsa bilgisayarında şaşırma.Böyle bir sorunu var çünkü oyunun.Belki korsandan kaynaklanıyordur. -
Teşekkür ederim yorumlarınız için tekrardan.. -
En güzeli VirtuaTennis -
Top Spin 2'yi yükledim gerçekten simülasyon olmuş bence vt'den daha güzelmiş..Daha güncel olarak yok sanırım değilmi? Yani Top Spin 3 Pc'ye çıkmadığına göre Top Spin 4'ü mü beklememiz gerekecek Pc'de oynamak için ? -
Arkadaşlar emülatör ya da başka türlü bir yol ile Top Spin 3'ü Pc'de oynamak mümkünmü? -
TOP SPİN -
quote:
Arkadaşlar emülatör ya da başka türlü bir yol ile Top Spin 3'ü Pc'de oynamak mümkünmü?
Ps3 ve xbox360'a çıktı yanılmıyorsam onlarında emülatörü yok.varsada sağlıklı çalışmaz. -
hayatım boyunca hiçbir şeyi, top spin 4'ün pc versiyonun da çıkmasını istediğim kadar istemedim umarım çıkar -
Virtua Tennis multiplayer çift kolla oynanmıyor ama Yada ben beceremedim hala -
Top Spin'i bende bir deneyeyim olmazsa.Virtual Tennis 2009 çok kolay geldi bana.
Benzer içerikler
- pes 2013 sistem gereksinimleri
- pes 2013 kaç gb
- fifa 15 sistem gereksinimleri
- ufc pc
- fc 24 transfer yaması
- efootball türkçe spiker
- fc 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X