Şimdi Ara

Tenis Top Fırlatma Makinesi Yapmak İstiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • basit görünen şeyler zordur helede bilgin yoksa bu konularda hiç bulaşma derim...
  • Takip. Güzel olursa ben de denerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhyegirdimkendimegeldim

quote:

Orijinalden alıntı: insanatbahcesi

güzel bi fikir bu böyle fikirler birleşerek güzel bişey yapabileceğimi düşünüyorum tek sorun bana 4000rpm üzeri dc motor bulmak, forumdan yardım bekliyorum!

Neden yakıtlı düşünmüyorsunuz sesten dolayı mı?

evet ses rahatsızlığı vermek istemiyorum ama çok sessiz çalışan yakıtlı motorlar varsa bakacağım teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

basit görünen şeyler zordur helede bilgin yoksa bu konularda hiç bulaşma derim...

aynen,bilgim olmadığı için çok çok zor geliyor henüz fikir aşamasındayım umarım bu aşamayı geçebilirim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkandnc

quote:

güzel bi fikir bu böyle fikirler birleşerek güzel bişey yapabileceğimi düşünüyorum tek sorun bana 4000rpm üzeri dc motor bulmak, forumdan yardım bekliyorum!

dostum yapacağın şey çok basit ya. elektronikte çözemiceğim sorun yoktur. sor bana bulayım bişey =D
     Tenis Top Fırlatma Makinesi Yapmak İstiyorum

bu aletlere baktım çok sesli çalışıyorlar? ayrıca korta priz mümkün değil elektrik yok?
    ben değilde sen yapacak gibisin :)))

• O kadar da zor değil hocam aslında
  • üstteki videonun toplar için yapılan düzeneği yukardaki kaç kişi yapabilir sanıyosunuz..
  • bence bütün mesele güçlü dc motorları bulmakta forumdan bulabilecek arkadaşlar var ise yardımları bekliyorum...komp. fikri çok hoşuma gitti ama kortta o kadar sesle çalışan bi alet olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parlayan Yıldız

O kadar da zor değil hocam aslında

bi fikrin varsa lütfen paylaş.
  • quote:

bence bütün mesele güçlü dc motorları bulmakta forumdan bulabilecek arkadaşlar var ise yardımları bekliyorum...komp. fikri çok hoşuma gitti ama kortta o kadar sesle çalışan bi alet olmaz.

Kompresörle olmaz, çok fazla hava lazım. O güçteki kompresörde oraya taşınmaz.

Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mekanizmanın son durumu nedir arkadaşlar?
    Gerekli motor için 12 volt dc 100 watt ve 4000 rpm denmiş. Bu motor tedarik edilebildi mi?
    Ayrıca motorun verilen spektleri doğru mudur?
    Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    Bende bu konuda çalıştım ,24 V 3000 rpm 2 adet motorla denedim ama topun katettiği mesafe ve topun karşı tarafa geçiş hızı yetersiz kaldı ,oynadığım kortta elektrik olduğu için 220V motora dönme kararı verdim.Sabah yaptığım denemede yüksek devirde güzel sonuç aldım ,anladımki tek çözüm 2 tekerlek arasından top geçerken hız ve güç kaybetmeyecek motora ihtiyaç var.

Kortta deneme yaptıktan sonra tecrübelerimi paylaşırım
    Kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.