*Benim yaş 24 ... 100 küsür YTL ye babolat raket aldım.... 10-12 saatlik kurs aldım ama kendimi geliştirmek istiyorum ama oynicak adam yok... iyi de değilim açıkcası çünkü yeterince oynayamadım.... Ankara Batıkentde olan varsa pm atsın tenis atalım ..ciddiyim.. evimin önünde beleş kamuya açık 2 tane tenis kortu var... kendime arkadaş/rakip arıyorum bu konuda...
:S Korkmaya başladım abi senden.Ben aydındayım keşke orada olsam da oynayabilsem.Valla böyle yazınce sen içim cız etti
quote:
Orjinalden alıntı: CatSK
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
*Benim yaş 24 ... 100 küsür YTL ye babolat raket aldım.... 10-12 saatlik kurs aldım ama kendimi geliştirmek istiyorum ama oynicak adam yok... iyi de değilim açıkcası çünkü yeterince oynayamadım.... Ankara Batıkentde olan varsa pm atsın tenis atalım ..ciddiyim.. evimin önünde beleş kamuya açık 2 tane tenis kortu var... kendime arkadaş/rakip arıyorum bu konuda...
:S Korkmaya başladım abi senden.Ben aydındayım keşke orada olsam da oynayabilsem.Valla böyle yazınce sen içim cız etti
Korktum derken Valla ben burda bi kaç arkadaş buldum onlarla oynuyorum... ilerlettim diyebilirim.. evimize 3 dk. uzaklıkta beleş kort var 2 tane .. daha iyi oynadıkça daha da oynayasın geliyo bu tenisi... çok zevkli
Ben de tenis oynuyorum, ilgilenenleri beklerim ;)
Wawrinka ve robredonun oyunlarını çok beğeniyorum ben de izlenesi zevkli maçlar çıkarıyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme