hadi yaa oynamasanız bile ilgilenen vardır dimi???
ben varım abi wimbledon ı bu yaz hep seyrettim federer hayranıyım
ve tabiki sharapova
Ooooo süper yaa buldum birini bende seyrettim harikaydı walla
Agassiyi seviodum ama yaşlandı o da artık Federer 1, MaratSafin 2
ben ivaniseviç in servislerine bayılırdım. en fazla ace atan tenişçi idi. servislerini karşılamak sorundu. sampras da çok sempatik biri. sessiz sakin bir tip. bayanlarda ise favorim çok. özellikle ruslar :)
quote:
Orjinalden alıntı: csb
ben ivaniseviç in servislerine bayılırdım. en fazla ace atan tenişçi idi. servislerini karşılamak sorundu. sampras da çok sempatik biri. sessiz sakin bir tip. bayanlarda ise favorim çok. özellikle ruslar :)
ONU TAHMİN EDİYORM ARTIK HERKES RUSLARI SEVİO BEN DAVENPORT'A BAYILIRIM VENÜS İYİ BENZETTİ FİNAL MAÇINDA AMAAAAA......
arada bir bende oynuyorumda çok sık değil isteyen varsa ataköyde(istanbulda) kapışabiliriz :)
quote:
Orjinalden alıntı: derkin
arada bir bende oynuyorumda çok sık değil isteyen varsa ataköyde(istanbulda) kapışabiliriz :)
Ankaradayım walla ama isterdim sööööle bana göre bi rakip
hey bende varim ! bu forumda :) tennis benim tutkunum ! bu gecen hafta sonu fransa rusya karsilasmasi vardi, ne yazikki fransa kaybetti ama ruslar haketti valla ! hele dementieva uç maç oynadi, uçunude kazandi !! bir bacak kuvveti varki agzim açikta kaldi ! super oynadi !
benim favorilerim erkeklerde marat safin, ruan karlos ferrero, breziliali vardi ismini unuttum yazik bana !!!
kadinlarda hingis vardi ama artik yok sarapova, ruslar çok guçluler !!! pierce ve morresmo ! yu unutmam tabiki
bir gun de bir turk tennis çi gelsi rolland garros a ne guzel olur dimi aman hulya olmasin da
quote:
Orjinalden alıntı: ayciceyi
hey bende varim ! bu forumda :) tennis benim tutkunum ! bu gecen hafta sonu fransa rusya karsilasmasi vardi, ne yazikki fransa kaybetti ama ruslar haketti valla ! hele dementieva uç maç oynadi, uçunude kazandi !! bir bacak kuvveti varki agzim açikta kaldi ! super oynadi !
benim favorilerim erkeklerde marat safin, ruan karlos ferrero, breziliali vardi ismini unuttum yazik bana !!!
kadinlarda hingis vardi ama artik yok sarapova, ruslar çok guçluler !!! pierce ve morresmo ! yu unutmam tabiki
bir gun de bir turk tennis çi gelsi rolland garros a ne guzel olur dimi aman hulya olmasin da
iyi olurdu walla
gerçi pek merak salmazdım tenise gazeteden takip ederdim bu yıl cnn türk wimbledon ı yayınladı seyrettim ve zevk aldım
andre agassinin gözünde federer: normal bir tenisçi üzerine gelen topu karşılamak için 2 yol düşünür federerse 12 yol birden düşünüyor ve en doğru olana çok çabuk karar veriyor ve hata yapmıyor
geçen wimbledon neydi yaw? venus williams bitmiş derken gene şampiyon oldu 14. seribaşından üstelik hemde geçen yılın şampiyonu 'çığırtkan'sharapovayı ve dünyanın(önceki)1 numarası davenportu eleyerek şampiyon oldu hayret ettim valla
quote:
Orjinalden alıntı: ayciceyi
ipek şenoğlu bir ara gündeme oturmuştu
hiç sevmiom o kızı yaa wimbledon final maçında spikerlik yaparken sırf venusle oynadıııı için onu destekledi. Ama bence davenport bir numara
okulda masa tenisi oynuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: kedilkaygs
okulda masa tenisi oynuyorum
bende oynuodum masa tenisi ama normal tenisi kötü etkilediiiiinden antrenörüm tarafından azar işittim
bis normal tenisten bahsediossss
wimbledon finalinde venüs mariayı sahadan sildi resmen. ama venüs o aralar çok formdaydı. maria final maçına kadar çok konsantre ve dirençli gitti ama kaya kayayı söker misali venüs daha iyiydi ve kazandı.
davenportun vuruşları çok sert ve net ama köşelere yaptığı koşular yeterli olmuyor.
erkeklerde ise arjantinli raketler iyi durumda. coria ve gaudio şu an arjantinin favorileri. rus safinde iyidir.
bi ara oynuyodum.. sonra bilek güme gitti oynayamadım sinir yaptım,tam da serviste iyileşmişken.. uzun süre uzak kaldım takip etmedim.. şimdi nerden yakalıcamı şaşırdım.. bu haberler iyi oldu
quote:
Orjinalden alıntı: aslıyucel
bi ara oynuyodum.. sonra bilek güme gitti oynayamadım sinir yaptım,tam da serviste iyileşmişken.. uzun süre uzak kaldım takip etmedim.. şimdi nerden yakalıcamı şaşırdım.. bu haberler iyi oldu
Vay canına seni burada da görmek ne güsel aslı
tenis bırakılacak bi spor deil yaa şimi bi de turnuvalar başlasa okulu assam..........
quote:
wimbledon finalinde venüs mariayı sahadan sildi resmen. ama venüs o aralar çok formdaydı. maria final maçına kadar çok konsantre ve dirençli gitti ama kaya kayayı söker misali venüs daha iyiydi ve kazandı.
davenportun vuruşları çok sert ve net ama köşelere yaptığı koşular yeterli olmuyor.
erkeklerde ise arjantinli raketler iyi durumda. coria ve gaudio şu an arjantinin favorileri. rus safinde iyidir.
sanırım maria venus yarı finaldi davenport durduğu yerde koşturur koşmaz
quote:
Orjinalden alıntı: Phoneix TUR
quote:
sanırım maria venus yarı finaldi davenport durduğu yerde koşturur koşmaz
davenport 1 numaradır yaa
davenportla venus finaldeydi
gıcık olmuştum ipek şenoğluna yaa taraf tutuyodu bişi de bilmio zaten
ama raketlerimis aynı sponsorları ii işte
bende tenis oyanamam ama büyük bir sharapova hayranıyım her maçını takip ediyorum fakat bu aralar gerçekten performansı çok çok kötü sanki maçlara konsatntre olmuyo gibi ya da küçük turnuvaları önemsemiyo eğer öyleyse çok yanlış düşünüyo grand slam larda yarı finale kadar çıkıyo ama diğerlerinde zaten ilk turu bye geçiyo 2. maçta eleniyo