Şimdi Ara

Basketci olmak mı okumak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Basketci olmak mı okumak mı?

(En Son Oy Tarihi: 20.12.2011)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 29 Nisan 2008; 15:50:55 >

• Kardeş benimde durum aynı ama ben okumayı tercih ettim çünkü basketbolcu olursan hayata tutunmak için %50,belki de daha az şansın var.Geleceğini garantiye almak istiyorsan oku derim ben.
    Ayrıca şunu söylemek istiyorum sana.Bence sen oku ama el altında bi lisansın dursun.İşe yarar belki.
  • Sonuna dek okumak derim.
    Basketbol dünyası yalanlarla,sizi yüzüstü bırakan yöneticilerle doludur.İleride yıldız olabileceğiniz gibi kendinizi 10 yaşında çocuklara koçluk yaparken de bulabilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SezaiAgbi

Sonuna dek okumak derim.
    Basketbol dünyası yalanlarla,sizi yüzüstü bırakan yöneticilerle doludur.İleride yıldız olabileceğiniz gibi kendinizi 10 yaşında çocuklara koçluk yaparken de bulabilirsiniz...

Senin(Umarım senin dememin bir sakıncası yoktur.) başına böyle birşey gelmiş galiba.Eğer geldiyse geçmiş olsun dilerim.Çok acı bir tecrübe olsa gerek.

Geçen yaz(Yani 2007 yazı) tatilde biriyle arkadaş olmuştum ve babası sporcu(Profosyonel sporculuk...) olma şansını kaçırmış.Ondan çok daha kötü oynayanları takıma almışlar.Yani spor dünyasında bayağı torpiller var.Tıpkı ülkemizin her alanında olduğu gibi.

• ülkemizde ikisini bi arada götürmek çok zor olsa da imkansız değil bende senin gibi zamanında ailenin de baskısıyla okumayı tercih ettim sonuçta istediğim bölümden diplomayı aldım şu anki hayatımdan memnunum ama basketbolda içimde bir uhde olarak kaldı bence içinden ne geliyorsa onu yap eğer yeteneklerine güveniyorsan iyi düşün son karar senin

ayrıca eğitim ve basketbolu bi arada başarıyla götürebilen engin atsür ve doğuş balbay gibi örnekler var
  • Benim değil ama "pek çok" tanıdığımın başına geldi.
    Hatta bizzat benim eski koçuma milli takım cepte vaadi verilmiş.30 yaşında ve kız voleybol takımı çalıştırıyor şu an.Sadece ekmek parası için.
  • Sonuna kadar okumak bencede..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Asker olmak mantıklı mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yani ilerde öss de tr1.cisi olsam bile basketci olamazsam icimde hep bir uhde kalacak ve her basket topunu her basket lafı cümlede gectiginde cok üzülecegim.dogru hem okursun hemde basket oynarsın ama o zaman cok fazla iyi olamazsın yani 2 sinden birisini tercih edecegim zaten yas 14 daha karar veremezsem zaten daha sonra yastan dolayı basketcı olmak sansını kaybedecegım ne de olsa bu yaslarda gelistirmek lazım kendimizi
  • Ben de basketi çok severim ama okumadan adam olunmuyor...
  • basketbolcu olman icin zaten bayagi bir sansa ihtiyacin var. oku , bir mevkiide kendini belli et sonra zaten yetenekliysen gerisi gelir.. ailem de karsi diyorsun zaten , okumak herseyden once gelmeli
  • okumadan hiç birşey olamazsın basketçi bile ailenin karşı cıktıgı birşeyi yapma derim
  • Türkiye'de bu işin olması için yükseklerde çokkk yakın olması lazım söyleyim sana Çünkü olmadı çok ama çok çalışman lazımmmm
  • tabi ki okumak önemli ama bence 2 sinide yürütebilirsin yada şöyle düşün hangisini yapmasan daha fazla pişmanlık duyarsın ona göre kendine bir yol çiz bu arada eger iyi bir basketçiysen zaten iyi bir okuldan burs alırsın , örneğin: yıldızlar koleji,fb koleji,doğa koleji,kültür koleji vs. bunlar basketçi toplayan okullar eger iyiysen bunlar kapar we zaten egitimleride iyi oldugundan dolayı başarırsın
  • bnde zamnında bu noktaya geldm ve okumak dedm ama basketi de bırakmamak lazım

smdi kulupte olmasa da oynuorum yne mahallede
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

Ben de basketi çok severim ama okumadan adam olunmuyor...

adam olmak için okumak yetmiyor
  • Yaşını bide boyunu yazarsan ve en önemlisi yetenek durumu nasıl yaşıtlarından çok üstünmüsün yoksa sıradan mısın bunları anlatırsan daha yardımcı olunabilir.Eğer hakikaten yeteneğin ve fiziki potansiyelin varsa hiç durma devam et sonra pişman olmazsın.Bide okurken derslerden bir şeyler kap hafif bir alt yapı yap.Zaten 19'a kadar belli olur olmazsa o zaman dershaneye filan gider bir bölüme geçersin.Ben oldum baya pişman aynı senin kararını verdim.Ailem hep okumamı istedi ama benim yeteneğim üst düzeydi ama basketbol değil futboldaydı.şimdi üniversitedeyim bazen keşke demiyorum değil ki bölümüm de iyi bi bölüm.Keşke ler zamanı döndürmüyo tabii ki.
  • Basketbo seçersen şans olmalı çok yetenekli olsan da. Daha sonra ortada kalabilirsin... En iyisi okuyarak geleceğini garantiye almak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Theode

Basketbo seçersen şans olmalı çok yetenekli olsan da. Daha sonra ortada kalabilirsin... En iyisi okuyarak geleceğini garantiye almak.

evet , şansa da ihtiyacın var. sen oku gelecegini garanti altına al sonra bakarsın baskete
  • Bende gitarist mi olayım yoksa okuyayım mı
  • Ben de şu an aynı kararlar üzerindeyim ama tek farkımız Ailem beni destekliyor.Lise 2 yabancı Dil bölümünde okuyorum allah nasip ederse seneye İngiltere ye gideceğim dil eğitimi için.Okulumu bir adım daha önde tutuyorum,eğer kazanırsam basketboluma da ağırlık vereceğim.Bence ilk Okul'a önem ver.

Not:Cem Bakioğlu Lisesine de bugün kü maçta bi darbe daha vurduk.Geçmiş olsun Cem Baki ailesi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.