Şimdi Ara

Basketci olmak mı okumak mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Basketci olmak mı okumak mı?

(En Son Oy Tarihi: 20.12.2011)
Giriş
  • gerçeği itiraf edeyim: ben zaten çoktan bıkmıştım jordan, t-mac, kobe, wade ve diğerlerinin videolarını izlemekten. biraz önce xmen'nin yazdığını okudum ve şu an acayip merak ediyorum kendisini. hatta evet ben artık xmen gibi amatör ve saf duygularla oynayan, alacağı paranın hesabını yapmayan, kontrat yapıp da üstüne yatmayan insanları izlemek istiyorum. ne var ki ben de alsam 30-40 milyon dolar ben de yaparım o hareketleri. ne yani çok mu zor bi smaç basmak veya yao'ya bi blok koymak. allah'ın izniyle biraz çalıştım mı hepsi olur ki. hem jordan da kimmiş ki değil mi xmen. ilaçlarla boyunu uzatıp yine ilaçlar ve doktorların sayesinde bu noktaya gelmiş bir insandır o. xmen dostum daha fazla meraklandırma lütfen beni. youtube'a bi iki amatör çekim video ekle de izleyeyim seni! dikkat ettiysen yazdıklarım kafiyeli bitmeye başladı. o yüzden burada kesmek zorundayım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_canada -- 8 Ocak 2008; 10:06:52 >
  • anlaşılan konu epey dallanacağa benziyor

neyse arkadaşlar birkaç aklı selim arkadaş cevap yazmadan pek birşey yazmayı düşünmüyorum aslında

yakın zaman yıldızları hakkında pek yorum yapmayayım ancak

Majesteleri'ni hafife alan yorumlara kesinlikle katılmıyorum

Jordan hakkında azıcık bilgisi olsaydı böyle konuşmazdı eminim.

yorum yapmak yerine basketbol camiasında sözleri daha fazla kabul gören insanlardan alıntı yapayım da

böyle işkembeden sallayan arkadaşlar biraz daha dikkat etsin

“I can’t believe he hit that shot. I don’t know how he stayed in the air that long.”

--Cleveland’s Brad Daughtery, on Michael Jordan and “The Shot” to propel Chicago to victory in Game 5 of the 1989 Eastern Conference First Round between the Bulls and the Cavs

“I think he’s God disguised as Michael Jordan.”

--Boston's Larry Bird, on Michael Jordan after he scored 63 points against the Celtics in Game 2 of the 1986 Eastern Conferece First Round

“You don’t hesitate with Michael, or you’ll end up on some poster in a gift shop someplace.”

--Felton Spencer, on Michael Jordan

benzer bir söz de Craig Ehlo'dan ( hani şu the shot posterindeki 3 numaralı cavs oyuncusu ) :

Sahada asla Michael'la göz göze gelmemelisiniz. Çünkü bir pitbull gibidir;

bunu bir meydan okuma kabul eder ve sizi yenmeden asla sahadan ayrılmaz!

örnek mi?

Phoenix Suns Bulls maçı. Barkley belki de hayatındaki en büyük hatayı yapıp MJ' in gözlerine bakıyor.

Bir sonraki atakta MJ, Barkley'nin üzerinden bir smaç vuruyor ve Barkley 'e

"Bir daha asla gözlerime bakma!" diyor.

Kariyer rekoru olan 69 sayıyı attığında Jordan'ı savunan eleman şunu söyler:

"En azından 70 sayının altında tutabildim"

Magic Johnson: "Dünya'da iki tip basketbolcu vardır jordan ve diğerleri"

( bu söz de bir şey ifade etmiyorsa ne diyeyim artık ! )

Wizards ile baskete geri döndüğü sene, Nets ile maçları vardır.

Macta jordani tutacak olan Jeferson'a, neler hissettigi sorulduğunda Jeferson:

Jordan artık benim için sıradan bir oyuncu, onu durdurmakta zorlanmayacağımı düşünüyorum, der.

Jordan ise o macta 55 veya o civarda bişey (tam sayıyı bilen varsa lutfen duzeltsin beni)

atarak cevap verir ve maçtan sonra yaptıgı acıklamada :

Bu ligde istedigim zaman istedigim kadar sayı atabilirim,bunu kimse engelleyemez, der.

yine Jordan'dan bir söz:

Ben sahada 5 kişiyi nasıl geçeceğimi değil ; o beş kişinin beni nasıl durduracagını düşünürüm.

Lebron'dan bir inci:

''Micheal Jordan'ın vilihatı değil, onun hayranıyım.

Onun gibi biri gelir mi bilmiorum ama, onun posterleri hala duvarlarımı süslüyor''

not; İngilizce olanları anlayamayan arkadaşlar belirtsinler, yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinkayas -- 8 Ocak 2008; 14:39:38 >

• cetınkayas ; yıne muhteşem bir yazı ellerıne sağlık dostum xmen nıcklı arkadasımın da pek sağlıklı düşüncelerle o yazıyı yazdığını düşünmüyorum. ha deyince basketbol oyuncusu olunmuyor.. ayrıca MAJESTELERİ'nı tanısaydı böyle bir yorum yapamazdı. ben bu arkadaşımın Jordan , Bird gibi efsaneler hakkında hiçbirşey bilmediğini düşünüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: melo_15

cetınkayas ; yıne muhteşem bir yazı ellerıne sağlık dostum xmen nıcklı arkadasımın da pek sağlıklı düşüncelerle o yazıyı yazdığını düşünmüyorum. ha deyince basketbol oyuncusu olunmuyor.. ayrıca MAJESTELERİ'nı tanısaydı böyle bir yorum yapamazdı. ben bu arkadaşımın Jordan , Bird gibi efsaneler hakkında hiçbirşey bilmediğini düşünüyorum..

çok teşekkür ederim melo,

beğendiğin için asıl ben teşekkür ederim

dediklerine de aynen katılıyorum
  • ben jordan kötü oynuyor demedim.üstüne üstülük en iyilerden biri oldugu icin yada en iyisi oldugu icin ondan bahsettim.ama insanların zihninde su var.jordan var biz nasıl en iyi olalım.ben dedim ki jordan 10 saaat calısmıssa siz 15 saat calısın dedim.siz benım dediklerimi tam olarak okumamıssınız.en iyinin jordan oldugunu kabullenıp de en iyi olmamaya calısmaktan söz ettim.bu lafım ben beyazım benden basketcı olmaz lafı gibi yani.

not: Onun gibi biri gelir mi bilmiorum ama, onun posterleri hala duvarlarımı süslüyor''

bende bu lafına diyorum ki yanı demek istedigim sey onun gibi biri gelir mi lafına ben neden olmayayım dedim.ama mıllet benı psıkopat anlamıs.terapi falan demisler.evt terapiye giderim sorun degil.ama sizde benım ılerkı yıllarda nba maclarıma gelin diyorum.
    bu bu konuyla ılgılı son sozlerımdı artık ne dersiniz bilmem ama magic johnsonun o micheal ve digerleri lafı michea ... ve dıgerlerı lafı olcak ilerki yıllarda ... kım oldugunu ogrencenız....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 11 Ocak 2008; 16:22:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xmen

ben jordan kötü oynuyor demedim.üstüne üstülük en iyilerden biri oldugu icin yada en iyisi oldugu icin ondan bahsettim.ama insanların zihninde su var.jordan var biz nasıl en iyi olalım.ben dedim ki jordan 10 saaat calısmıssa siz 15 saat calısın dedim.siz benım dediklerimi tam olarak okumamıssınız.en iyinin jordan oldugunu kabullenıp de en iyi olmamaya calısmaktan söz ettim.bu lafım ben beyazım benden basketcı olmaz lafı gibi yani.

not: Onun gibi biri gelir mi bilmiorum ama, onun posterleri hala duvarlarımı süslüyor''

bende bu lafına diyorum ki yanı demek istedigim sey onun gibi biri gelir mi lafına ben neden olmayayım dedim.ama mıllet benı psıkopat anlamıs.terapi falan demisler.evt terapiye giderim sorun degil.ama sizde benım ılerkı yıllarda nba maclarıma gelin diyorum.
    bu bu konuyla ılgılı son sozlerımdı artık ne dersiniz bilmem ama magic johnsonun o micheal ve digerleri lafı michea ... ve dıgerlerı lafı olcak ilerki yıllarda ... kım oldugunu ogrencenız....

tamam geliriz NBA maçlarına merak etme. ama x-men arkadasım şunu söyle bana: herhangi bir klube gidiyor musn? koçlar nasıl bir oyuncu olarak görüyorlar , yetenekli olduğunu düşünüyorlar mı? yani herhangi bir desteğin var mı?
    çünkü bunlar olmazsa Türkiye'de basketbolcu olunmuyor. Michael Jordan lisede takıma bile alınmamış mesela.. ama orası Amerika.. şartlar daha farklı, imkanlar daha fazla.. ama sen ille de olacam diyorsan bi takıma gir dene şansını ama düşük bir ihtimal için eğitimini yarıda kesmen yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 11 Ocak 2008; 22:48:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

ben jordan kötü oynuyor demedim.üstüne üstülük en iyilerden biri oldugu icin yada en iyisi oldugu icin ondan bahsettim.ama insanların zihninde su var.jordan var biz nasıl en iyi olalım.ben dedim ki jordan 10 saaat calısmıssa siz 15 saat calısın dedim.siz benım dediklerimi tam olarak okumamıssınız.en iyinin jordan oldugunu kabullenıp de en iyi olmamaya calısmaktan söz ettim.bu lafım ben beyazım benden basketcı olmaz lafı gibi yani.

Arenas gibi düşün.. kral warsa kral olarak görme.. ama kendini de kral olarak görme.. Arenas son maddeyi yapmıyor o ayrı mesele

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.