Şimdi Ara

(tenisçiler dikkat)bu tenis raketini alıcam nasıl sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: tolgaayvali

yo bunu almıycam kesin

bunu 30 ytl zaten o selexler eğer 35 ya da 40 sa onu alırım pek bi farkda yok zaten :)

ama neye göre seçmeliyim bu raketi önemli püf noktaları neler yani boy olarak genişlik olarak
    selex marka alırken böyle bi şansım olacak mı

şimdi, aşağı doğru felan ölçtülürler hava olsun diye onlara hiç bama, sen 100 kafa boyu ile başla, 27 inc yazar Selex lerin üzerinde onlardan düşünebilirsin, spor magazalarında vardır 35 ten yukarı derlerse alma 35 e pazarlık yaptırmaya çalış.. olsa olsa en fazla 40 ytl dir..

sana tavsiyem "eklemeli raket" alma.. yani sapından sonra tellerin olduğu kısma geçeren bazıları vardır tek parça, bazıları vardır 2 tane parçadan oluşur, o 2 parçalı raket çabuk dağılır..

bak bu sitede var örnekleri...

http://www.magaza24.com/product_info.php?cPath=1642_1659_1675&products_id=106736

http://www.magaza24.com/product_info.php?cPath=1642_1659_1675&products_id=106735

Ama bunların ne kadar dayanacağı bilinmez, yok beni 5-6 yıl idare etsin dersen elimde 1.5 haftalik Head Tour Pro raketi var. Ben memnun aldım fakat benim oyun tarzıma uymadığı için satma istiyorum, ilgilenirsen konuşabiliriz..

Raket Amerika'dan geldi, Türkiye piyasasına henüz girmedi...

• bugün bayaa bi spor mağazası gezdim ve raket fiyatlarına baktım

selex marka en ucuz 30 a buldum onuda 3 topla beraber bu fiyat dediler

en baktığım aliminyum du üstünde ekleme vardı sanırım dediğin gibi sapı fn tek parçaydı

gene aynı fiyata selexin üstünde titanyum yazan tek parça raketi vardı üstünde ekleme flnda yokdu telleride özel bi kaplamaymış naylona göre biraz sertti ama

wilson içinde en ucuz 70 den başlıo dediler bi yerde de 60 ytlye buldum

adamın biride 60a selex satmaya çalıştı o da çok garipdi:D

bu arada raket bi tane ben almıycam arkdaşlarla beraber alacaım ondan :)

düşüncemde 40 ytlyi geçmemek
  • wilson en iyisi sorun yaşamak istemiyorsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirk
    ......

bu arada tavsiyelerin için çok teşekkürler

ChnGT/GTS
    GzM...
    jeandan Type-R
    Layblood
    ata326
    Darkchild

bu arkadaşlarada çok tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre824

wilson en iyisi sorun yaşamak istemiyorsan

çok pahalılar

buların tr'ye gelişleri ne kadar gerçekden merak ediorum ama çünki 539ytl'yede rket vardı 35 ytl'yede farklar var tabi ama raketin 520 ytl yapcak ne malzeme var?
  • ilk başlarken çok iyi birşey almana gerek yok
    ama iyi almayayım diyerek de eski model, ağır, elini maafeden gripler sarılmış modellerden alma
    başlangıç için modeller var, artık hem seviyeye hemde korta göre raket çıkartıyorlar(pro modellerde oluyor genellikle bu)
    markanın bana avantajı ne olur diye sorarsan: sinirlenir de yere fırlatırsan, eğilen raketler yok değil onun haricinde tutma kısmı kırılabilir( çok zor ama)...

wilson en iyidir, head en iyidir diye birşey yok, zaten raket konusunda kendini kanıtlamış ve uzun yıllardır en iyi sporculara sponsor olan firmalar var, hepsinin de kalitesi birbiriyle yarışır, hepsininde teknolojisi farklıdır( ewt, raketlerdede ciddi bi teknoloji yarışı var..)

edit: bide boy falan demişsin, topa vurduğun kısım zaten hepsinde aşağı yukarı aynıdır, raketin tutamağı farklıdır, iki elinle tut tutamağı kılıç tutar gibi, elin tutamağa tam oturuyor yada 1 parmak boşluk kalıyorsa problem olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmenibo -- 25 Temmuz 2008; 22:07:28 >

• hocam o zaman o titanyum u almak istersen alabilirsin, bende ilk selex ile başlamıştım ve hala kardeşim oynuyor selex ile.. şimdilik fazla göz çıkarmaya gerek y ok o zaman zaten bütçen 40 ytl miş, 30 a alırsın olmazsa onu, ayrıca vereceği toplar ne marka? Altıs olmasında

Grip yani sap kısmına gelince, büyük ihtimalle adamlarda her çeşit vardır gripler L1 - L2 - L3 - L4 - L5 olarak ayrılır, sen in eline hangisi uyuyor ise onu seç ama benim tavsiyem L1 yada L2 almanda olacak... ama yinede aşağıdaki resimden bakabilirsin..

Sap kalınlığı seçerken, eline al raketi tut ve baş parmağın ile seçe parmağının arasında 1 parmaklık boşluk kalmalı.. ona göre seç..

ama sap kalınlığını kesinlikle satıcı ya bırakma onların elinde L4-L5 kalmıştır sana kakalamaya çalışırlan kesinlikle göz yumma buna, ama ilerde sapını eskitirsen üzerine bir tane daha grip sarmak isteyeceksin onun için biraz ufak almanda fayda var dostum...

• grip denedim L2 oluyor

toplar altis değildi poşette 3 tane olan vardı 7.5ytl dedi bi 5ytl dedi biri
    bedava veriyorlar anlaşılan:)

ama 9ytl ye 3lü wilsonlar vardı ondan alıcam
  • tolgaayvali@
    hocam, bişi daha ekliyorum, ben tenise 7-8 yaşımda başladım, ve elimde prince vardı, 9-10 senedir oynuyorum, o arada hep yarı pro ve şu aralar da pro raketler kullandığım için, marka olarak pek yardım edemedim, ama dediğim şartlara uygun raketle rahatça oynarsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgaayvali

grip denedim L2 oluyor

toplar altis değildi poşette 3 tane olan vardı 7.5ytl dedi bi 5ytl dedi biri
    bedava veriyorlar anlaşılan:)

ama 9ytl ye 3lü wilsonlar vardı ondan alıcam

tamam L2 oluyorsa şanslısın o zaman alın ne diyeyim hem 4 kişi alacaksanız biraz yardımcı olur umarım, top olarak völkl de önerebilirim çünkü wilson top aldınız diyelim kaybederseniz içiniz yanar o açıdan benim çok başıma geldi

• @dikmenibo

sanada teşekkürler tavsiyene bunları bildiğim iyi oldu
    :D sinirlenirde yere atmam o zaman bakarsın kalitesiz çıkar

amaç öğrenmek zaten , basket oynardım günde 2 saat o bitti kışın kayak başladı

haftada 2 gün yüzme var zaten

şimdi ise ekstra olarak tenise merak saldım bakalım inşallah hallederim bunuda

bu arada insan yaşlandıkça biraz hafif sporlara bakıyor onu anladım:D (tabi sor kısımları yoran kısımları var pro seviyeye çıkabileceğimi düşünmüyorum zaten yanlış anlamayın:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirk
    tamam L2 oluyorsa şanslısın o zaman alın ne diyeyim hem 4 kişi alacaksanız biraz yardımcı olur umarım, top olarak völkl de önerebilirim çünkü wilson top aldınız diyelim kaybederseniz içiniz yanar o açıdan benim çok başıma geldi

gözlerimizin keskin göreceğinden emin olabilirsin:D
    völkl ve babolat marka hiç görmedim kayseride yok galiba
    head ve wilson vardı

toplarada bakalım bi o kısım kolay gibi

bu arada kayserilik yapıcaz alırken tabi artık 4 kişi 100e kapatalım dioruz:D
    ürgüplüyüm ama kayseriden yaşamanın avantajı diebilirim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.