Şimdi Ara

TENNİS ELBOW 2018 PC

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps4 için kaliteli bir tenis oyunu ararken hayalini kurduğum oyuna denk geldim. Hatta 5 yıldır böyle bir oyunun varlığından haberdar olmadığım için kendime de acayip kızıyorum. Benim gibi mağarada yaşamış olanlar için oyunu paylaşmaya karar verdim.

Tenis de sadece Wimbledon ile haşır neşir olduğum için bu oyunun tam zamanı diye düşünüyorum. Dünyada ki bütün organizasyonlar oyunda bulunuyor. Harika bir simulasyon keyfine hazırmısınız? Dünyada aktif ve bırakmış tüm önemli tenisciler oyunda yer alıyor. Artı olarak ekran kartınızın iyi olmasına gerek yok. Ps4 ve Xbox kolunuzla oynayabilirsiniz. Oyunu orjinal bir şekilde steam'den 25 liraya alabilirsiniz. Oyunu önce ful sürüm olarak denemek istiyorum diyorsanız aşağıda ki videonun altındaki mega ya da torrent linkiyle kurulum bile yapmadan oyunu oynayabilirsiniz.

TENNİS ELBOW 2018 PC
    On yazan yeri off yaparsanız çimler gerçek resim olur. Eğer 3d açık bir şekilde oynarsanız oyunun kendi görüntüsüyle resimi harmanlanmış haliyle görürsünüz. Tribünler 3d olur. Karar size kalmış. Artı olarak bir çok yeni wimbledon resimleri indirebilirsiniz. Bulamazsanız buraya atarım. Örnek olarak başka bir çim resmi ile oynanan maçı atıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 8 Haziran 2018; 14:45:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.