Şimdi Ara

Tente Yaptırmak İsteyen Dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Adana Tente firması olan Evre Tente : 08.10.2014 yılında Adana da kuruldu. Kurulduğu günden bu yana kısa sürede yüzlerce proje tamamlayan Evre Tente. Başta Adana ve çevresi olmak üzere Tüm Türkiye'ye Tente hizmeti vermektedir. Mafsallı tente, körüklü tente, kasetli tente, kış bahçesi sarmalı otomatik şeffaf perde, katlamalı tente, raylı tente ürünleri alanında hizmet veren firmamız Adana Tente piyasasında müşterilerine en kaliteli ve en uygun hizmeti vermeyi amaçlar.

EVre Tente , yenilikçi tasarım anlayışı ile yazlık mekanlarınızı her mevsim kullanılabileceğiniz kış bahçeleri haline getirirken de kalite ve estetiği ön planda tutar. Adana Tente Firması Olan Evre Tente son yıllarda çağdaş mekanlar için estetik çözümler sunmakta, konfor, kalite ve estetiği ön plana çıkartarak, sektöründe öncü olarak anılmaktadır. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Evre Tente Adana bölgesinde faaliyet göstermektedir.

Evre Tente, kaliteli üretim, teknolojik alt yapı çalışmaları, eğitim ve üretim teknikleri ürün geliştirme gibi konularda kendisini sürekli yenileyen ve hızla kurumsallaşmayı hedef alan bir Tente firmasıdır.

Keşif
    Evre Tente Ürünün kurulacağı ortama en uygun, istek ve ihtiyaçlarınızı en yüksek seviyede karşılayacak olan tente siparişlerinizi en kullanışlı projeyi hazırlayarak müşterilerimize sunmaktayız.

Teknik Destek
    Adana Tente Firması Olan Evre Tente satış sonrası teknik destek ağınıda genişletmiştir. Müşterilerimizle kurduğumuz sürekli iletişim sayesinde onların ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda hareket etmekte ve adımıza yakışanı yapmaktayız.

Ayrıntılı Bilgi İçin EVre Tente" Sayfamızdan Bize Ulaşabilirsiniz.http://evretente.com/

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.