Şimdi Ara

Tenteli cabriosu olanlar bakabilir mi? (özellikle 2 cabriosu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

Vw yok bende
    Ucuz arabayla isim olmaz. Para var huzur var. senin vakit kaybedemem delikanli

şenerle beraber koskaca iki trollsünüz bence vakit kaybetmeyin forumda. vw fanı olmanız için vw kullanmanıza gerek yok. allah daha çok versin daha iyi huzurlu yaşayın. kimsenin yaşamınında, parasında, birşeyininde gözümüz yok. ama bunu ukalalıkla dile getirmek veya kendi beğenmişliğinizi burada sergilemek size birşey katmaz.

Ben senin yerinde olsam onun dediklerine gram takılmam çünkü boş yapıp duruyor . Bırak takılsın eskiden biraz daha normal yorumları vardı şimdi iyice fake konulara bağladı .

• Arkadas olumsuz dusunmus ama ulkemizde olumlu birsey dusunemiyorsun ki.
    Diyorsun ki izmarit atsin agzina sokmuyor muyum. Hadi onu yaptin diyelim. Ust gecidin altindan gecerken birsey akiyorsa ne yapacaksin? isin yoksa arabanin icini otur da temizle.

Bu tarz araban varsa dusmanin hic olmayacak ve trafikte iyi gecineceksin. bahsedildigi gibi bir bicak sokulursa iste o zaman iyi bir fatura cikar karsina. Ama karar yine de senin.
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Dostum benden sana bir arkadaş tavsiyesi forumda o kadar çok dingil var ki aklın almaz. O yüzden napacaksın ciddiye almayacak. Ben genelde okuyup okuyup geçiyorum memleketin ne kadar cahil olduğunu ne kadar küstah olduğunu görüyorum(herkes için konuşmuyorum terbiyesiz ahlaksız görgüsüzler barya sözüm onlara)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarpm S kullanıcısına yanıt
    Deri koltuklu alırım. Hexagon kumaş yerine deri alınır aslında Hexagon kumaş güzel yakışıyor ama deri de olur.Estoril mavi bulursan m paketli siyah deri döşemeli yoksa üstte ki araçtaki kombinasyon gri renk kırmızı deri koltuk.
    Polise şikayet edilebilir.Gerçi nasıl kanıtlayacaksın orası ayrı

Bunlar teferruat önemli şeyler değil benim demek istediğim;Kumaş tavan kışın problem yapar mıydı ki bir çok üye yapmaz kanaatinde
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Haddinizi bilin. Soyledigin kisiler bu forumun duayenleri alinti yaparken iki kere dusunun

• Abimde vardı 2007 model sanırım tam emin değilim adam bikere dışarıdayken yağmur başladı bi panik şe hemen bi kapalı alan buldu yağmur dinene kadar bekledik gersini sen düşün

• Kapalı garaj lazım ya 2 serisini görünce cins cins işler yapan olur

• quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

Haddinizi bilin. Soyledigin kisiler bu forumun duayenleri alinti yaparken iki kere dusunun

Duayen kelimesi senin sözlerinle belirlenen birşey değil ama boş yapmak sizin işiniz.

• ortağımın 2015 a3 cabriosu var, arada kullanıyorum güzel araç.Bence arkadaşların dediği gibi kapalı otopark şart.Çünkü bir bıçak darbesiyle kolayca zarar görebilir ve malesef ülkemizde mala zarar verme çok görülen bir durum.O yüzden ya metal tavan alın yada kapalı garajda saklayın.Çünkü güncel modellerin orjinal tentesi 25-30 bin tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Abimde vardı 2007 model sanırım tam emin değilim adam bikere dışarıdayken yağmur başladı bi panik şe hemen bi kapalı alan buldu yağmur dinene kadar bekledik gersini sen düşün

İyi salladın kardeşim araç 2015'te satışa sunuldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor_o

ortağımın 2015 a3 cabriosu var, arada kullanıyorum güzel araç.Bence arkadaşların dediği gibi kapalı otopark şart.Çünkü bir bıçak darbesiyle kolayca zarar görebilir ve malesef ülkemizde mala zarar verme çok görülen bir durum.O yüzden ya metal tavan alın yada kapalı garajda saklayın.Çünkü güncel modellerin orjinal tentesi 25-30 bin tl.

Kapalı garaj konusu problem değil o şuan bile var zaten.Benim çekincem kışın yollarda problem çıkartır mı bunu öğrenmek istemiştim.
  • Arkadaşım geçen kış kullandı aracını .Kış lastikleri ile diğer araçlar gibi karda kıyamette yol aldık beraber.Ama şöyle bişey var tentesi kapalı bile olsa çok fazla yol ve rüzgar sesi alıyor araç .Onun dışında çok ama çok yağmurlu havalarda bile bir damla su almamış araç.
  • 2007 model 2 serisi dememis,marka model yok. Bu arada su forumda en iyi sallayan 3-5 kullanicidan birisi sensin,komik bi yorum olmus seninki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

2007 model 2 serisi dememis,marka model yok. Bu arada su forumda en iyi sallayan 3-5 kullanicidan birisi sensin,komik bi yorum olmus seninki :)

sonradan fark ettim zaten.Neresini sallıyormuşum forumun ne gördün
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor_o

Arkadaşım geçen kış kullandı aracını .Kış lastikleri ile diğer araçlar gibi karda kıyamette yol aldık beraber.Ama şöyle bişey var tentesi kapalı bile olsa çok fazla yol ve rüzgar sesi alıyor araç .Onun dışında çok ama çok yağmurlu havalarda bile bir damla su almamış araç.

Teşekkürler,yıl olmuş 2016 hala çözüm bulamadılar mı
  • talharo123 T kullanıcısına yanıt
    Hocam uğraşmıyorum böyleleriyle hayatları yalan olmuş herkesi öyle sanıyorlar

Araç yamulmuyorsam 3.25 di sanırım 0 hata idi valla aşırı temizdi araba içinde dondurma bile yedirmiyordu manyağı resmen adam

• quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Hocam uğraşmıyorum böyleleriyle hayatları yalan olmuş herkesi öyle sanıyorlar

Araç yamulmuyorsam 3.25 di sanırım 0 hata idi valla aşırı temizdi araba içinde dondurma bile yedirmiyordu manyağı resmen adam

Dostum önce doğru konuş ben 2 serisine böyle diyorsun sandım sonradan farkettim değişecektim mesajı görmüşsündür diye değişmedim.
  • Sonuçta ince bir tente 493838 yıl da olsa onun çözümü yok araya yalıtım malzemesi konulamıyor haliyle o soruna da çözüm yok ya hardtop takılabilir araçlara bakacaksınız ya da cc araçlara 2 kişilik oluşu sorun olmadıktan sonra herhangi bir z4 alınır eskileri uygun ve hardtop uyumlu yeniler de cc zaten ama yeniler pahalı tabii.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep bi bmw e36 m3 cabriom olsun istemisimdir ama alamam hadi normal cabrio olsun onuda alamiyorum aile en buyuk etken

• quote:

Orijinalden alıntı: Hdplus

Softtop yani bez tavan araçlar için bayilerden ekstra ücret ödereyek ayrıca hardtop yani metal tavan alabiliyorsunuz. Kışın metal tavanı taktığınızda bez tavan deformasyona uğramamış olur.

https://www.google.com.tr/search?q=hardtop+bmw&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjTjo6nxajNAhXJjiwKHeDaBbEQ_AUIBygB&biw=360&bih=523

En üst sağdaki fotoğrafta hardtop mevcut

Hardtop yok iki serilerinde yani e 46 gibi sonradan tente üstüne ek, hadi oldu diyelim 3 bin eurodan aşağı satmazlar onuda :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.