Şimdi Ara

Tenteli cabriosu olanlar bakabilir mi? (özellikle 2 cabriosu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kışın bu tenteli araçların ne gibi zorlukları olabilir?
    Kışa dayanıklı mıdır?
    Almaya değer midir?
    Kışın karda kışta günlük gezinti yapamaz mıyım?
    Sokakta deli çok arabayı çizenler gibi tenteyi delerler maliyeti de iyi olur bunun
    Mesela 218i cabrio özellikle bu araç hakkında yorum istiyorum.Yukarıdaki sorular için cevap bekliyorum.Benim düşüncem problem olmaz diye düşünüyorum yıl olmuş 2016 koskoca bmw bence sorun olmaz gibi ama değerli yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 15 Haziran 2016; 15:32:38 >

• kışa dayanıklıdır tabi ki bizim ülkemizden çok daha ağır kış şartlarında satılıyor bu araçlar. tabi ısı tutması normal bir araç ya da CC modeller kadar iyi olmaz. günlük derken kışın üstünü açıp gezmek diyorsanız bazı araçlarda boyun üfleme sistemi var zaten önde cabrio eğer ön cam çok eğikse çok anlamıyorsun arkada oturanlar daha keyif alıyor. Almaya değer mi kısmı tamamen kişisel zevk ancak ben metal tavan cabrioyu ülkemizde her zaman daha çok tercih ederim.
  • Ne kadar sevdin sen şu 2 serisini. :D

Ha bence kapalı garaj şart.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Softtop yani bez tavan araçlar için bayilerden ekstra ücret ödereyek ayrıca hardtop yani metal tavan alabiliyorsunuz. Kışın metal tavanı taktığınızda bez tavan deformasyona uğramamış olur.

https://www.google.com.tr/search?q=hardtop+bmw&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjTjo6nxajNAhXJjiwKHeDaBbEQ_AUIBygB&biw=360&bih=523

En üst sağdaki fotoğrafta hardtop mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C0967079 -- 15 Haziran 2016; 1:16:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

kışa dayanıklıdır tabi ki bizim ülkemizden çok daha ağır kış şartlarında satılıyor bu araçlar. tabi ısı tutması normal bir araç ya da CC modeller kadar iyi olmaz. günlük derken kışın üstünü açıp gezmek diyorsanız bazı araçlarda boyun üfleme sistemi var zaten önde cabrio eğer ön cam çok eğikse çok anlamıyorsun arkada oturanlar daha keyif alıyor. Almaya değer mi kısmı tamamen kişisel zevk ancak ben metal tavan cabrioyu ülkemizde her zaman daha çok tercih ederim.

Kışın üstü açık gezmez mi gezenler var mı ben öyle bir şey kastetmedim kapılı günlük kullanımda googleden aratınca herkes kötülüyor.
    Metal tavanı tabi ki bende isterim 4 serisi pahalı 3 serisi cabrioda eskidi artık 2 güncel kasa hem seviyorum.Bu arada yanlış anlamayın almıyorum sadece fikir soruyorum hayal diyelim biz.

• quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Ne kadar sevdin sen şu 2 serisini. :D

Ha bence kapalı garaj şart.

Geçmişten gelen mazimiz var bizim bilen bilir.
    Valla seviyorum hem cabrioya göre ucuz değil mi gerçi 218 olduğu için ucuz bir aralar 120 bin tl idi sıfırı şuan 140 bin oldu.
  • Evet buda iyi olabilir ama bununla mı uğraşıcaz ve fiyatı da tuzludur onun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corvette c5 mi ilgi geçer yoksa ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizde tenteli twingo vardı. Merak ettiğimiz için almıştık. Yaz boyunca kullanıp yaz sonunda satmıştık. Herkes yağmur yağdığında içeri su alır diyordu ama sıkınti yaşamadık. Diğer tenteli araçlarda da düzgün kullanıldığında sıkınti çıkaracağını düşünmüyorum. Ama hard top varken tente o kadar cazip gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

bizde tenteli twingo vardı. Merak ettiğimiz için almıştık. Yaz boyunca kullanıp yaz sonunda satmıştık. Herkes yağmur yağdığında içeri su alır diyordu ama sıkınti yaşamadık. Diğer tenteli araçlarda da düzgün kullanıldığında sıkınti çıkaracağını düşünmüyorum. Ama hard top varken tente o kadar cazip gelmiyor.

Hard top varken diyorsun da bu fiyata 3 cabrio alınır onunda yüzü eskidi 2 nin yüzü yeni tasarımı güncel ben beğeniyorum sadece tenteyi merak ediyordum.
    Fakat sokakta manyak çok arabayı çizenler gibi bununda tenteyi deşerler ee sonra ne olacak tente iyi paraya mal olur.Otoparka park edeceksin mecbur.
  • Mazda MX-5'i incele bence. Fiat 124 Spider'a da göz atabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

Evet buda iyi olabilir ama bununla mı uğraşıcaz ve fiyatı da tuzludur onun

Evet oldukça pahalı diye biliyorum, ve iyi bir yerde saklamak gerektiği için birçok softtop tavanlı aracın hardtop tavanı olmuyor ve o softtop tavan bezi ne kadar dayanıklı olursa olsun yıllar sonra haliyle yıpranıyor.

• ya biri deşerse değilde arabanın üstünde sigara söndüren insanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz arabanın üstüne yanan sigara düşerde yanar diye ben arabayı dışarıya park edemem
  • quote:

Mazda MX-5'i incele bence. Fiat 124 Spider'a da göz atabilirsin.

Yalnız bunlarda tenteli ve bende bu para olsa yanaşmam bunlara 2 serisi varken varsın performansta 2 ye katlasın beni umrumda değil.Cool cool 80 le giderim ben yazın bak yine hayallere daldım.
    He bu araçlar daha ucuz derseniz o fiyat bandında isem cooper alırım.Tercih meselesi bu kişisel tercihim tabi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hdplus

quote:

Evet buda iyi olabilir ama bununla mı uğraşıcaz ve fiyatı da tuzludur onun

Evet oldukça pahalı diye biliyorum, ve iyi bir yerde saklamak gerektiği için birçok softtop tavanlı aracın hardtop tavanı olmuyor ve o softtop tavan bezi ne kadar dayanıklı olursa olsun yıllar sonra haliyle yıpranıyor.

Baktım yıpranıyor satarım model yükseltirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_igci

ya biri deşerse değilde arabanın üstünde sigara söndüren insanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz arabanın üstüne yanan sigara düşerde yanar diye ben arabayı dışarıya park edemem

Gülü seven dikenine katlanır misali diyecemde eğer öyle bir şey olsa ağlarım arabanın içinde yemin ediyorum.
    Mümkün olduğu sürece garaja park ederim,cafede falansam gözümün önünde üstü açık şekilde tutarım.
  • quote:

quote:

kışa dayanıklıdır tabi ki bizim ülkemizden çok daha ağır kış şartlarında satılıyor bu araçlar. tabi ısı tutması normal bir araç ya da CC modeller kadar iyi olmaz. günlük derken kışın üstünü açıp gezmek diyorsanız bazı araçlarda boyun üfleme sistemi var zaten önde cabrio eğer ön cam çok eğikse çok anlamıyorsun arkada oturanlar daha keyif alıyor. Almaya değer mi kısmı tamamen kişisel zevk ancak ben metal tavan cabrioyu ülkemizde her zaman daha çok tercih ederim.

Kışın üstü açık gezmez mi gezenler var mı ben öyle bir şey kastetmedim kapılı günlük kullanımda googleden aratınca herkes kötülüyor.
    Metal tavanı tabi ki bende isterim 4 serisi pahalı 3 serisi cabrioda eskidi artık 2 güncel kasa hem seviyorum.Bu arada yanlış anlamayın almıyorum sadece fikir soruyorum hayal diyelim biz.

ben geziyordum izmirde güneşli gün sayısı çoktu zaten. günlük kullanımda da bişey olmaz ancak softtop tavanlar dış etmenlere genel olarak dayanıksız yani biri pıçak atsa bittin dikkat çeken araçlarda kapalı otopark lazım

• quote:

quote:

quote:

ben geziyordum izmirde güneşli gün sayısı çoktu zaten. günlük kullanımda da bişey olmaz ancak softtop tavanlar dış etmenlere genel olarak dayanıksız yani biri pıçak atsa bittin dikkat çeken araçlarda kapalı otopark lazım

kısacası keyifle binmek için araba mı alıyoruz başımıza bela mı belli değil.

• quote:

quote:

Yalnız bunlarda tenteli ve bende bu para olsa yanaşmam bunlara 2 serisi varken varsın performansta 2 ye katlasın beni umrumda değil.Cool cool 80 le giderim ben yazın bak yine hayallere daldım.
    He bu araçlar daha ucuz derseniz o fiyat bandında isem cooper alırım.Tercih meselesi bu kişisel tercihim tabi ki

Roadster dediğin softtop olur zaten. 2 serisini ben de beğeniyordum. Ta ki atmosferik+manuel Mx-5 gelene kadar.

• quote:

quote:

quote:

Roadster dediğin softtop olur zaten. 2 serisini ben de beğeniyordum. Ta ki atmosferik+manuel Mx-5 gelene kadar.

Efendim!

• Roadster ruhuna aykiri bence bunlar, onu kastettim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.