Şimdi Ara

TEO LIVE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
11
Favori
8.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maç.kolikten yorumlara bakıyorum.. Genelde çoluk çocuk saçma şeyler yazarlar, küfür vs.. Ama genel olarak arsenalın çok iyi oynadığı yönünde.. Gol gelecek..

Ben bunları yazarken Liv taktı.. Artık ben de tekçiyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikhalit8 -- 4 Aralık 2013; 22:14:59 >
  • Aynen celikhalit maçkolik yorumları çok iyi %100 kaçanlar varmış vs umarım gol gelir yemesinler bizi akşam akşam

@celikhalit8
  • hadi biriniz gol atında kasayı kurtaralımmm
  • arsenal atar
  • liverpool coştu
  • ARSE GOL GOL GOL,CHELSEA GOL GOL GOL
  • arsenale 2.85 orandan bastım iy 1.5 üstü hadi bakalım...ulen liverpool 3ledi bile...yanlış ata oynadık gibi.neyse daha var süre...
  • chelsea golll :) ARSENAL yaptığın işmi at şunu beee
  • Tam ikinci yarılar için kafamdan chelsea ve manu maçları böyle bitmez diyordum chelsea attı.. Kime el atsam kuruyor.. Düşündüğüm an gol geliyor.. Arsenal şu an sadece seni düşünüyorum.. Hadi aslanımm..
  • chealseaa gooolll... haydi ARSE GOl GOL GOL ARSE GOL GOL GOL
  • city attı dk 9 ona da 1.5 üstü girsek mi napsak?
  • oasisinet kullanıcısına yanıt
    Yanlış ata oynamadık aslında dostum, arsenalın çok erken gol atması hesaplarımızı bozdu.. Risk almak zorunda kaldık..
  • allah davul etsin seni arsenal
  • Kahretsin erken gelen gol tüm planı bozdu. Çok sinirlendim yaa
  • 25 tl çöp kaldı geriye 25 tl ah ulan arsenal
  • chealse helal sana.. kasayı koruduk en azından. hocam 2. yarılar için ne düşünüyorsunuz?
  • Newcastle United 2. yarı KG VAR yapma ihtimalini düşünüyorum beyler. Tempo 2.10 oran açmış şuan ne düşünüyorsunuz?
  • 3 LÜ Kombine

TEO LIVE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teonamel -- 4 Aralık 2013; 22:47:29 >
  • Ben bu arsenalın.. 2-0 bitse bari.. Sistem kuponumda genk attı son dakikada.. Dinamo Bükreş attı.. Ve Arsenal attı..

Devre arası kuponum.. Manu maçı alır, psg alır.. Newcstle gol atar.. Ganyan 6.. 5 lira attım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikhalit8 -- 4 Aralık 2013; 22:50:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teonamel

3 LÜ Kombine

TEO LIVE

bastım hocam 20 tl
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.