Şimdi Ara

TEO LIVE (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
11
Favori
8.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buarada eses fena ilk yarısında 2,5 üst girdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teonamel

Buarada eses fena ilk yarısında 2,5 üst girdim

içimi okumuşsunuz hocam bende girdim kaleci değişti belediye Van'ın bakalım inşallah atarlar 1 tane daha
  • nasıl kaçar ya

edit: 2 kalecide pert oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkovizyonnn -- 5 Aralık 2013; 16:07:39 >
  • Goooooollllll

• ikinci yarı es-es alıra bastım kasayı (2tl)
  • Tiflis Macında Tiflis atar 1.5 ustu oynadım 5 tl :)
  • Goolll oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arshavin99

Arkadaşlar u-kash alabileceğim güvenli site önerisi var mı ?

ben
  • bu akşam beşiktaş maçında ilk otuzd dk gol olmazsa (tabi maçın durumuna göre değerlendiririm), 1.5 üst oynamayı planlıyorum... oran artmış olur böylece
  • :) int. bankacılıgında sorun yaşıyorum o yüzden bana kredi kartı ile **** alabilecegim bir oneride buluna bilirseniz sevinirim. Dağın başındayız atm felanda bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick_Otin

:) int. bankacılıgında sorun yaşıyorum o yüzden bana kredi kartı ile **** alabilecegim bir oneride buluna bilirseniz sevinirim. Dağın başındayız atm felanda bulamıyorum.

pm
  • u-kash çok para kesiyor ya, hiç tavsiye etmiyorum... onun yerine başkası size sanal kart açsın istediğiniz limitli daha avantajlı olur
  • iracible İ kullanıcısına yanıt
    Kredi kartımı benden habersiz int. alışverişine kapayan bir bankaya sahibim (İŞ Bankası) bundan dolayı ödememi kabul etmiyor. İnt. alışverişine açılması içinde en az 1 iş gününe ihtiyac duyuyorlarmış nasıl bir iş ise. Alternatif yollardan en iyisi sanırım **** su anda. farklı bir fikri olan varsa pm den yazabilir.
  • Moskova macına girecegim hesapta 10 tl var bi 60 felan yatıra bilseydim moskova nın golune oynayacaktım.
  • Kredi kartıyla u.kash almanızı tavsiye etmem.. Ciddi komisyon koyuyorlar.. Taksit yaparsanız bu komisyon çok daha fazla oluyor.. Ben genelde 250 Euro alım yapıyorum. İnternette bir çok yerde fiyatı 705-710 lira civarında.. Kartla almak isterseniz 750 lirayı bulur..

Geçen hafta 695 liradan alım yaptım.. Euro kuru 2.74den siteye yükledim 685 lira olarak yüklendi.. Aradaki zararım 10 lira oldu.. Üstelik 68 lira da bonus kazandım..

Şu an alım yaptığım sitede fiyat 700 lira.. Euro kuru 2.78.. Alıp siteye yüklemek istesem 695 lira olarak yüklenecek.. Aradaki zarar 5 tl..

700 liralık bir yüklemeyi kredi kartıyla yapacak olsanız hem yükleme yaptığınız büro hem de bankanız size masraf uygulayacaktır.. Ve bu masraf ortalama 35 - 40 lira olacaktır.. Üstelik bonus da kazanamayacaksınız..

Yazdıklarımın hepsi tecrübeyle sabittir.. Bu yüzden yükleme yaparken u.kash kullanmak kesinlikle daha avantajlıdır..

• Teo efsanesi geri dönmüş, başlığı görür görmez daldım konuya. Bol kazançlar hocam. Bu arada whatsapp, bbm yada facebook grubu daha iyi olur diye düşünüyorum. Burada bilgi akışı hem yavaş hemde bildirim gelmeme sorunsalı var.

• celikhalit8 C kullanıcısına yanıt
    Soyle bir sıkıntı var İnt. Alışverişine kapatılan kart benim adıma. Ama yanımda benim adıma ait olmayan 2 kredi kartı daha var. (aile bireylerime ait kartlar) oyle fazla birşeyde almayı düşünmüyorum acıkcası 50 tl lik bir u-kash kartı bu aksamlık işimi görür sanırım. Para yatırma secenekleri arasında bu durumda olan ben için sanırım en iyi secenek u-kash.
  • 200 tl attım hesaba bakalım neler olacak
  • kayseri iy 0.5 üstü bastım gelir inşallah
  • birde şimdi aklıma geldi söyleyeyim dedim :) fener maçlarına 75. dakikadan sonra 1 gol daha atılıra oynanabilir... malum adamlar maçı son dakikada kazanma için oynuyorlar :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.