Şimdi Ara

Teog

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu sene teoga girdim. Puanım 493,8 yuzdelik dilimim %0.14 . Sizce ızmir bornova fen lisesine girebilir mıyım? %0.12 lik dilimle alıyor. birde siralama yaklaşık olarak 1750 (kesin değil çünkü oran orantı yoluyla yuzdelik dilimden hesapladım.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girmen zor. Ayrıca keşke sıralama da açıklasalardı ya da toplam giren öğrenci sayısını verseydilerde biz hesaplayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli gandalf -- 15 Temmuz 2014; 2:27:22 >
  • toplaam 1.250.000 girdi. Bundan önceki senelerde ızmir hep 493 falan almış. Geçen sene 488. Ayrıca bu sene kontenjan da arttı..Bilmiyorum bende tam.

• Çok rahat girersin. İçini ferah tut. İstersen git bi rehberlikçiyle konuş o da benim gibi konuşacaktır

Edit: Sen nası mağdursun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5555SabriReiz5555 -- 16 Temmuz 2014; 12:20:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5555SabriReiz5555

Çok rahat girersin. İçini ferah tut. İstersen git bi rehberlikçiyle konuş o da benim gibi konuşacaktır

Edit: Sen nası mağdursun?

Hedefi gsl olabilir. O yüzden mağdurdur.

• o puanı alıp mağdur olmak
  • yok hedef gsl falan değildi hep izmirdi. Ama bir sürü kişi giremezsin deyince kendimi mağdur hissettim. Tamam şöyle düzelteyim. Teog sınavı din dersi mağduru. :D

Okulu aradım. Çalışanlar harika. :) Daha çok sevdim okulu umarım girerim..

Büyük ihtimalle yatılı kalacağım. Anlattıklarına göre yurtları çok güzel. Gidip görmek lazım, bakalım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teog-magduru -- 16 Temmuz 2014; 20:51:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teog-magduru

yok hedef gsl falan değildi hep izmirdi. Ama bir sürü kişi giremezsin deyince kendimi mağdur hissettim. Tamam şöyle düzelteyim. Teog sınavı din dersi mağduru. :D

Okulu aradım. Çalışanlar harika. :) Daha çok sevdim okulu umarım girerim..

Büyük ihtimalle yatılı kalacağım. Anlattıklarına göre yurtları çok güzel. Gidip görmek lazım, bakalım artık.

Müdür falan harika ama bazı hocalar harika değil

• Ben kiminle konustugumu bilmiyorum ama tanıdığın var mi deyince yigiti söyledim. Tanıdı o da. :) Liseye çağırdı gel gez falan dedi ilgilendi bayağı. Umarım gelirim ya çok beğendim. :))
  • Konunu görünce sınavlarda 99 alıp ağlayan arkadaşlarım aklıma geldi

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.