Şimdi Ara

TEOG 2016-2017 [ANA KONU] FB GRUBU KURUYORUZ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
7
Favori
15.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afl ye dershanece gezi düzenliyoz

zaten anca böyle giderim

• bugun 307 soru

• Bu sene matematik konuları kolay geldi bana zorlandığim herhangi bir konu olmadı şuana kadar.Eğimdeyim şu an.

Fende 6 ve 7 kaldı en çok fen ve mata önem verdim ben.Matta eğimi bitirip fende 6.Üniteyi iyice kavrayıp inkilapı halletmeyi düşünüyorum bu hafta.Belki türkçe denemesi alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Bu sene matematik konuları kolay geldi bana zorlandığim herhangi bir konu olmadı şuana kadar.Eğimdeyim şu an.

Fende 6 ve 7 kaldı en çok fen ve mata önem verdim ben.Matta eğimi bitirip fende 6.Üniteyi iyice kavrayıp inkilapı halletmeyi düşünüyorum bu hafta.Belki türkçe denemesi alırım.

bnm konuların çogu bitti

• Arkadaşlar beğendiğiniz soruları teog tarzında soru bankası önerilerinizi bekliyorum

• Arkadaşlar ben bütün derslerde konuları bitirdim.İlk TEOG'um toplam 1 yanlış.İkincide hedefim KESİNLİKLE full.Kaynak tavsiyesi olan var mı? Ayrıca günlük kaç soru çözmeliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİM Sularını Satan Adam

deneme olduk 1 inklap çıktı

deneme olduk 1 türkçe 3 ingilizce çıktı

680.5666 aldım

• Matematik ya.Hangi soru biliyor musun? Söylesem gülersin.Yanıt Yayınları hakkında ne düşünüyorsun? Bir de Tonguç Akademi'nin çıkardığı soru bankaları,denemeler falan var.

edit:Bir de Tudem hakkındaki görüşlerini de merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1764CAEDD -- 25 Mart 2017; 19:49:44 >
  • quote:

quote:

Orijinalden ? Söylesem gülersin.Yanıt Yayınları hakkında ne düşünüyorsun? Bir de Tonguç Akademi'nin çıkardığı soru bankaları,denemeler falan var.

k-l sorusu mu?

yanıt yayınlarını duymadım pek.Tonguç da iyidir.Tudemi okul aldırdı soruları iyi ama hatalı soruları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1764CAEDD -- 7 Temmuz 2020; 19:39:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malcolmxreis

quote:

quote:

Matematik ya.Hangi soru biliyor musun? Söylesem gülersin.Yanıt Yayınları hakkında ne düşünüyorsun? Bir de Tonguç Akademi'nin çıkardığı soru bankaları,denemeler falan var.

k-l sorusu mu?

yanıt yayınlarını duymadım pek.Tonguç da iyidir.Tudemi okul aldırdı soruları iyi ama hatalı soruları var.

Maalesef o soru değil.Terazili soru :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD O soruyu (nasıl bir dikkat dağınıklığıysa artık) 6 yaptım sonra mat. oturumu bitince fark ettim.Allah'tan 2.oturumda falan bu yanlışımın verdiği konsantrasyon bozukluğuyla yanlış falan yapmadım.Hakikaten full'ü böyle saçma sapan bir hata yüzünden kaçırdım.Acaba 496,9 ile GSL'ye falan girebilir miyim ya?

Kardeş önemli olan puanın değil yüzdelik dilimin.YEP senin ne kadar iyi bir oğrenci olduğunu göstermek içindir rütbe gibi.Yani %2 lık bir okul düşün.Okulun puanı 480 olarak gözüküyor.Sen bu okula 480 puanın olsa bile yüzdelik dilimde %4 te falansan giremezsin o liseye.Lise puanları o okulun öğrencilerinin seviyesini gösterir sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: qzerty

Arkadaşlar beğendiğiniz soruları teog tarzında soru bankası önerilerinizi bekliyorum

Biltest/Bilfen

Koray Varol

İkisinin de matematiğinı önermem.Özellikle Koray Varol un kini

• Benim hedefim

Türkçe full,1

Mat 2

Din full

Fen 1

İnkılap full

İngilizce full 1

İnşallah hedefime ulaşıp bu iğrenç cehennemden kurtulurum.

• huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Önermez misin?

Diğer derslerini de mi Önermez sin?

Asil soru öneriler neler?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Matematik ya.Hangi soru biliyor musun? Söylesem gülersin.Yanıt Yayınları hakkında ne düşünüyorsun? Bir de Tonguç Akademi'nin çıkardığı soru bankaları,denemeler falan var.

k-l sorusu mu?

Maalesef o soru değil.Terazili soru :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD O soruyu (nasıl bir dikkat dağınıklığıysa artık) 6 yaptım sonra mat. oturumu bitince fark ettim.Allah'tan 2.oturumda falan bu yanlışımın verdiği konsantrasyon bozukluğuyla yanlış falan yapmadım.Hakikaten full'ü böyle saçma sapan bir hata yüzünden kaçırdım.Acaba 496,9 ile GSL'ye falan girebilir miyim ya?

Kardeş önemli olan puanın değil yüzdelik dilimin.YEP senin ne kadar iyi bir oğrenci olduğunu göstermek içindir rütbe gibi.Yani %2 lık bir okul düşün.Okulun puanı 480 olarak gözüküyor.Sen bu okula 480 puanın olsa bile yüzdelik dilimde %4 te falansan giremezsin o liseye.Lise puanları o okulun öğrencilerinin seviyesini gösterir sadece

tamam.Bu yıl İlk TEOG'da full yapanların sayısı 900 civarı.Bu sayı geçmiş yıllara göre bayağı düşük.O zaman ben yüzdelik dilim bakımından avantajlı oluyorum??

• quote:

Orijinalden alıntı: qzerty

Önermez misin?

Diğer derslerini de mi Önermez sin?

Asil soru öneriler neler?

Pardon kardeş yanlış anladın bu iki yayın güzeldir fakat matematikleri berbat.Diğer derslerini öneririm güzeldir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

k-l sorusu mu?

tamam.Bu yıl İlk TEOG'da full yapanların sayısı 900 civarı.Bu sayı geçmiş yıllara göre bayağı düşük.O zaman ben yüzdelik dilim bakımından avantajlı oluyorum??

Herhalde :)

• pursaklar fen istiyom hayırlısı

ilk teogda saçmaladım

yazım yanlışı, kişileştirmeli soru, k-l sorusu, ağaca bağlamalı soruyu yanlış yaptım

sizce kaç gelir yüzdelik benim dilim

• quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

pursaklar fen istiyom hayırlısı

ilk teogda saçmaladım

yazım yanlışı, kişileştirmeli soru, k-l sorusu, ağaca bağlamalı soruyu yanlış yaptım

sizce kaç gelir yüzdelik benim dilim

Kesin bir şey söylenemez ygs lys gibi değil bu.Herkesin sonucu birbirine yakın

• Beyler 28 gün kaldı.TEOG'u kesinlikle fullemem gerekiyor.Tonguç Akademi,Yanıt Yayınları ve Karekök Yayınları'nın denemelerinden aldım sizce bunlar iyi mi? Ayrıca bizim okulda önümüzdeki 2 hafta toplam 8 oturum deneme yapacağız.TEOG'dan önceki hafta da her gün ikişer oturumlu (10 oturum) deneme yapacağız bunlar herhalde benim için yeterli olur diye düşünüyorum.Ayrıca aranızda Bursa'da yaşayan var mı? Eğer 2.TEOG'dan da iyi bir sonuç çıkarabilirsem GSL,İEL,İstanbul Fen,Ankara Fen,İzmir Fen'e falan da girme ihtimalim var.Bursa'da fen lisesi mi daha iyi yoksa İstanbul,Ankara,İzmir opsiyonlarını da düşünmeli miyim?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.