Şimdi Ara

TEOG 2016-2017 [ANA KONU] FB GRUBU KURUYORUZ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
7
Favori
15.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler ben 1 mattan yaptım diğerleri full. Atatürk Anadoluya 490 ile giriyorum çok mutluyum ama puanlar değişecek diyorlar değişecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvilSoldier

Gençler ben 1 mattan yaptım diğerleri full. Atatürk Anadoluya 490 ile giriyorum çok mutluyum ama puanlar değişecek diyorlar değişecek mi?

Harbimi benimde 1 mat var

489 ile girebilirim

Ama degişir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım değişmez ya Atatürk Anadoluyu çok istiyorum çünkü
  • Merhaba arkadaşlar ben ilk TEOG'culardanım. 486 gibi bir puanla İzmir Atatürk Lisesi'ne girdim.

Ama her sene görüyorum çok kolaydı falan bizden önceki sene SBS öğrencileri dağıtmıştı resmen artık elemeyi geçtim saçma sapan deneme gibi mi oluyor sınav?

Ayrıca kardeşimin YEP'i 480 . Bu yıl çok yığılma olacak diyorlar 480-485 aralığına doğru mu uzun süredir teog takip etmedim.

Şimdiden teşekkür ederim umarım önünüz açık olur
  • Kardeşim ilkinde 8 ; 3türkçe 2mat 1din 2 inkılap yaptı
    İkincide ise 1 mat, 2 din, 1 inkılap çıktı.

Ortalamaları hep 98,5 3 yıl da. Okul rehberliği 480 aldı yep'i demiş. 10 full çıkmış okulda. Şimdi 480 güzel puan ama bu kadar başarı yüksekse eğer okul puanları da çok yükselecektir yığılmalardan dolayı.

1-2 soruyla kaçıracak insanlar istedikleri okulları üstelik aralarında fark olmayacak bana göre 490 ile 495 arasında bile fark yok 1-2 soru.

Eleyici sorular yok gerçi teog'un bokluğu bizim seneden belliydi. Ben yanmadım ama kardeşimin yanmasından endişeliyim.
  • Son yazılanları okudum da bir Baba olarak sevincim hüzne dönüştü. Oğlum 1. teogda 4 yanlış çıkarmıştı, 3 Türkçe 1 din. 2. Teogda 1 yanlışı var 1 din. Toplam 5 yanlış, buna karşılık 486 Puan geliyor gibi. Buna çok sevinmiştim ama son yazdıklarınıza göre okullarında puanları artacak gibi :( Ankara ilinde zaten Fene giremez ama iyi okullardada puanlar yükselirse işimiz zor sanırım. Gönlümde yatan Fen, oğlumda Fen istiyordu ama olmaz, bari iyi bir okul olabilirmi, ne dersiniz gençler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goqhan06

Son yazılanları okudum da bir Baba olarak sevincim hüzne dönüştü. Oğlum 1. teogda 4 yanlış çıkarmıştı, 3 Türkçe 1 din. 2. Teogda 1 yanlışı var 1 din. Toplam 5 yanlış, buna karşılık 486 Puan geliyor gibi. Buna çok sevinmiştim ama son yazdıklarınıza göre okullarında puanları artacak gibi :( Ankara ilinde zaten Fene giremez ama iyi okullardada puanlar yükselirse işimiz zor sanırım. Gönlümde yatan Fen, oğlumda Fen istiyordu ama olmaz, bari iyi bir okul olabilirmi, ne dersiniz gençler?

Gazi Anadolu özkent akbilek fen olabilir

• Yani beyler şu ikinci teogun kolay olması herkesin başını ağrıtacak gibi. Bizim sınıfta ilk teog 8 yanlış çıkaran çocuk şimdi full çıkarmı ş gibi.Bu demek oluyorki 480 490 aralığına çok yığılma olacak.İnşallah bir sorun olmaz ama çok kişinin başı yanack gibime geliyor. Bizim okulda geçen sınav en iyi 1 mattı şimdi sadece F şubesinde 4 full varmış. Ben de bu işi anlaamadım.Umarım kimsenin başı ağrımaz ama ben pek olumlu göremiyorum önümüzü.
  • Abi Ağlayacam ulan aglayacam.Herkes seviniyo bir de yaa.Hiçbir şeyin farkında değil hiç kimse.Gerekirse zor olsaydı 20 30 yanlış yapaydim hiçbir şey demezdim.Benim gibi 6 7. Sınıf ortalamaları düşük olanların başı yanacak hep.Of ya of of of of offfffffff.

Boşa gitti o kadar çalışma.Suya düştü o kadar hayal.En kötüsü de herkesin seviniyo olması halbuki çok kötü bir şey :(

Bunu söyleyince herkes küfür ediyor :(

Keşke 1 sene büyük olsaydım da geçen seneki sınava girebilseydim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMaviEkran

quote:

Orijinalden alıntı: EvilSoldier

Yani beyler şu ikinci teogun kolay olması herkesin başını ağrıtacak gibi. Bizim sınıfta ilk teog 8 yanlış çıkaran çocuk şimdi full çıkarmı ş gibi.Bu demek oluyorki 480 490 aralığına çok yığılma olacak.İnşallah bir sorun olmaz ama çok kişinin başı yanack gibime geliyor. Bizim okulda geçen sınav en iyi 1 mattı şimdi sadece F şubesinde 4 full varmış. Ben de bu işi anlaamadım.Umarım kimsenin başı ağrımaz ama ben pek olumlu göremiyorum önümüzü.

bizim burada 160 öğrencisi olan okulda

ilk teog 8 full

ikinci teog 72 full

Yüzdelik dilimler gelsin

Şimdilik üzülmeyin

• 1.Teog 900 küsür kişi full yapmış tüm Türkiye'de.
    2.teog ise 8-13Bin aralığında full varmış.

Mat sorularının bazılarını 4.sınıftaki ilkokul oğlum yapabilecek seviyede.
    Özellikle iyi öğrenciler için çok kötü oldu 2.Teog kolaylığı. Biraz zor olsaydı, iyi ile kötü ayırtedilebilirdi.

Türkiye birincisi olan okulun öğrencilerinin yarıdan fazlası full yaptı,en kötüsü 2 yanlışla 2.teogu bitirdi.
    kafa okullara girecek olanlar bile haketmiş olmayabilir.biraz zor olsa 1,2veya 3 yanlış yapacak çocuk ile zor olsada full yapacak çocuk eşit puanla başvuracak,bir tık gerideki çocuk kafa okula girecek belki. (GS,İEL,KEL vs)
  • müzikten altmış aldım

ne kadar etkiler

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMaviEkran

quote:

Orijinalden alıntı: Takvim-i Vekayi

Şimdi atıyorum birkaç şey bekle

bunlar deneme sonuçlarım bir de 680 lik prova ve 684 lük deneme var toplam 20 deneme olduk ve hepsi açı,eksen gibi yayınlardan (açı-eksen-fms-okyanus-martı-puan-türev-bir tane daha var) hele açıların türkçesi üff
     TEOG 2016-2017 [ANA KONU] FB GRUBU KURUYORUZ

not:teog günü biz

bizim dershanede 190 kişi sınava giriyor senin rakiplerin azmış bide sorular zor frekansı sordukları halde 630 alıp ikinci oldum. matta herkes döküldü allahtan fulleyebildim

672 2.
    665 2.
    680 4.
    630 2.
    692 1.
    688 1.
    676 2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeforeIforget -- 8 Mayıs 2017; 11:9:4 >

• e okul kapanmış sonuçlar yarın açıklanabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: safako76

e okul kapanmış sonuçlar yarın açıklanabilir...

yüzdelik dilimlerde açıklancakmı

• Ya panpa yanlış kodlama yaptım diye çok korkuyorum ya.11 saat kaldı ama dayanamıyorum aq.
  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    Yüzdelik dilimleri karne günü görürüz herhalde.Yarın sadece 1.TEOG'daki gibi 100 üzerinden sonuçlar açıklanacak.
  • offffffffff

• hadi hayırlısı bakalım. Allah tüm evlatlarımıza hayırlı sonuçlar ihsan etsin İnşallah
  • Allaha şükür beklediğim gibi çıktı sonuçlar

Ankaraya taşınacağımız için üzülemiyorum istediğim lisenin gelme imkanı 0 artik.

Orada herhangi bir puanimin yettigi liseye gidecegim.

477 puanım imam hatip gibi bi bela gormedim 485 olabilecek puan 477 ye düstu.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.