Şimdi Ara

.::TEOG'a Hazırlanma Rehberi (slaytlı)::. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli değil
    @akanzicigenç @beyza1176

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgamer -- 11 Eylül 2015; 20:57:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burgamer

Önemli değil
    @akanzicigenç @beyza1176

Merhaba.
    Bende 7.sınıfa geçtim.
    8en agustostan beri ders çalışıyorum.
    Sosyal biraz zorlu geldi.Sosyali nasıl anlayabilirim¿Bu arada hiç sosyal değilimdir,6.sınıfta 10.000 küsür sayfa kitap okumama rağmen türkçemde kötoydü.

Ben 8.sınıfa şimdiden önem variyorum.bu sene okuklumuzun ODG adlı sınıfı var ona seçildim ve bu fırsatı değerlendirmeliyim diye düşünğoyorum.490 üstü alan bi lise.8en de bu sene denemelerden 488 ortalama puan aldım ve okuldaki 16.oldum.Geçen sene yine dersleri salmıştim.Bu seen artık ciddiyi ve 8 dede öyle.Başarimı yukarıdaki özelliklerime göre nasıl arttırabilirim?

ABILER,ABLALAR BANA BI YARDİM.
    Not:forumdaki onceki ismim TheScienceMan tamıyanlar beni bilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arttırmışsın arttıracağın kadar zaten .10 000 küsür kitap okuduysan tebrik ederim.Bir mahsuru yoksa ne ara vakit bulup o kadar kitap okudun?

• okuduklarımı yeniden okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fizience

quote:

Önemli değil
    @akanzicigenç @beyza1176

Merhaba.
    Bende 7.sınıfa geçtim.
    Sosyal biraz zorlu geldi.Sosyali nasıl anlayabilirim¿Bu arada hiç sosyal değilimdir,6.sınıfta 10.000 küsür sayfa kitap okumama rağmen türkçemde kötoydü.

Ben 8.sınıfa şimdiden önem variyorum.bu sene okuklumuzun ODG adlı sınıfı var ona seçildim ve bu fırsatı değerlendirmeliyim diye düşünğoyorum.490 üstü alan bi lise.8en de bu sene denemelerden 488 ortalama puan aldım ve okuldaki 16.oldum.Geçen sene yine dersleri salmıştim.Bu seen artık ciddiyi ve 8 dede öyle.Başarimı yukarıdaki özelliklerime göre nasıl arttırabilirim?

Ben bu sene 8 oldum. Geçen sene sosyal bana da ilk başlarda iletişim konusunda kolay gelmişti ancak sonradan tarih konularına gelince zorlaştı benim için. Ancak sana şöyle söyleyeyim öğretmenin anlattıklarını iyi dinle bence. Ben ilk başlarda öğretmene alışamamıştım biraz ondan zor gelmişti. Öğretmenin anlatışı ile anlayabilirsin sonra çalışarak iyice anlarsın konuyu. Öğretmenin belki bir kaynak kitap aldıracaktır sınıfça size o kaynak kitapları iyi kullan. Etkisi olacaktır

DÜZENLEME: Eğer sözel derslerin çalışmana rağmen kötü geliyorsa kendini zorlama ama konuyu bırakma. Anlayabildiğin kadarını anla, çalışabildiğin kadar çalış. Ben 7'de sözel dersleri iyi anlayıp sayısal derslerde biraz zorlanmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zulema Zahir -- 13 Eylül 2015; 21:59:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yüzüalevliadam

quote:

Orijinalden alıntı: Fizience

quote:

Önemli değil
    @akanzicigenç @beyza1176

Merhaba.
    Bende 7.sınıfa geçtim.

Ben bu sene 8 oldum. Geçen sene sosyal bana da ilk başlarda iletişim konusunda kolay gelmişti ancak sonradan tarih konularına gelince zorlaştı benim için. Ancak sana şöyle söyleyeyim öğretmenin anlattıklarını iyi dinle bence. Ben ilk başlarda öğretmene alışamamıştım biraz ondan zor gelmişti. Öğretmenin anlatışı ile anlayabilirsin sonra çalışarak iyice anlarsın konuyu. Öğretmenin belki bir kaynak kitap aldıracaktır sınıfça size o kaynak kitapları iyi kullan. Etkisi olacaktır

DÜZENLEME: Eğer sözel derslerin çalışmana rağmen kötü geliyorsa kendini zorlama ama konuyu bırakma. Anlayabildiğin kadarını anla, çalışabildiğin kadar çalış. Ben 7'de sözel dersleri iyi anlayıp sayısal derslerde biraz zorlanmıştım.

Kaynak aldirei zaten su anda onlari kapliyorum
    Sosyalde ben de agustostan beri calisiyorum 3.unite zor yaw nasi gectiniz orayi valla
    Sinifin okulum fln iyi bu snee okul ozel sinif da odg sinifi
    Valla kitap da okuyom yine de 1 de olsa yanlis geliyo.
    Bana bu 2 dersin problemlerini ortadan kaldirin,sizlere helal olsun

• Up
  • Beyler 1 aydır teog hizlandirmasindayim matematik hariç çok sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum şuan fraktal yansıma gibi çerez konular var ama ilerde uslu sayılarda çarpma bölme falan onlardan çok tirsiyorum.Bu matematik için önerilerini nelerdir.
    Not:Tarihin çok iyidir.Oyleki 7.sınıfta öğretmen beni sorulara falan kaldırmamaya falan başlamıştı. Çok kitap okurum o yüzden turkcede com sıkıntı değil İngilizcede de ezber isiymis zaten,bide din var ondada çok zorlanmam DİE düşünüyorum.Son olarak fen de en sevdiğim derslerden dır.Fenim 85 aşağı hiç dusmedi diyebilirim.denemelerde de geçen sene 1 2 yanlış anca çıkarıyordu
    Kısaca ders durumum böle sizce matematikte çok zorlanirmiyim.Ve tavsiyrleriniz nelerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi protokolist -- 21 Eylül 2015; 13:49:52 >
  • protokolist P kullanıcısına yanıt
    Slaytımı okur musun?
  • quote:

Slaytımı okur musun?

Anladım hocam,tamam

• burgamer kullanıcısına yanıt
    emeğiniz için çok teşekkürler.
  • GulfStream kullanıcısına yanıt
    Ne demek umarım faydalı olabilmişimdir.

• Up

• Az önce okudum ben de :)
    Geç kaldığım için kusura bakma, çok güzel yazmışsın ama ben olsam sınavdan bi gün önce de oyun oynamazdım, arkadaşlarla sohbet, müzik dinlemek daha iyi olur ve rahatlatır
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Ne geç kalmesı hocam. Yorumunuz için teşekkür ederim.Sınavdan bir gün önce ne yapılacağı kişiden kişiye değişir.Şahsen sınavdan bir gün önce arkadaşlarım çoğunlukla sınav ile ilgili konuştuğu için arkadaşlarımla konuşmayı tercih etmemiştim.

• quote:

Ne geç kalmesı hocam. Yorumunuz için teşekkür ederim.Sınavdan bir gün önce ne yapılacağı kişiden kişiye değişir.Şahsen sınavdan bir gün önce arkadaşlarım çoğunlukla sınav ile ilgili konuştuğu için arkadaşlarımla konuşmayı tercih etmemiştim.

O da mantıklı.. Zaten oyunlarla pek aram yoktu benim, o yüzden oynamamıştım.
    Müzik, arkadaslarla sohbet, DH üçlüsündeydim :)

• up
  • up
  • Yaralı oldu.Thanks
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.