Şimdi Ara

.::TEOG'a Hazırlanma Rehberi (slaytlı)::.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

8. Sınıfta zor bir süreç sizi bekliyor.Bu yüzden size bir rehber hazırlamak istedim.İyi seyirler...

Bu arada TEOG YEP puanım:484.8742
    Yerleştiğim Okul ise:Edirne Süleyman Demirel Fen Lisesi

Slaytımda değindiğim konular şöyle:
     .::TEOG'a Hazırlanma Rehberi (slaytlı)::.

Sununun PowerPoint versiyonu:
    PowerPoint linki tıklayın

Sununun PDF versiyonu:
    PDF linki tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgamer -- 21 Ağustos 2015; 0:48:01 >

• burgamer kullanıcısına yanıt
    Herkesin her konuda fikri var :)
  • Up
  • Güzel olmuş, ellerinize sağlık.
  • personalcomputer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.Faydalı olabildiysem ne mutlu bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgamer -- 21 Ağustos 2015; 1:01:19 >
  • Up
  • Geçti benden artık teog işi ama,yenilere yararlı bir çalışma olmuş.Eline sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • InTheFaint I kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.Umarım birilerine yararımız dokunur.

• burgamer kullanıcısına yanıt
    Çok güzel olmuş ellerinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol hocam.

• Ders Çalışma programını nasıl böyle kolaylıkla hazırlayabiliyorsunuz? Her dersin her konusunun zorluğu aynı değil, bir hafta matematiğe önem vermen gerekirken bir hafta türkçeye önem vermen gerekebilir. Hayatımda bir kez bile çalışma programı hazırlamadım, kimseye de hazırlamasını önermiyorum.
  • Hocam Slaytımın önsözünde belirttiğim gibi sadece kendi yaptıklarımı anlattım.İster aylık ders çalışma programı hazırlayın ister haftalık hazırlayın isterseniz hiç hazırlamayın.Benim yaptığım sadece bir öneri sonuçta herkes aynı yöntemle öğrenecek diye bir kural yok.Uygulayıp uygulamamak size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgamer -- 6 Eylül 2015; 18:36:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burgamer

Hocam Slaytımın önsözünde belirttiğim gibi sadece kendi yaptıklarımı anlattım.İster aylık ders çalışma programı hazırlayın ister haftalık hazırlayın isterseniz hiç hazırlamayın.Benim yaptığım sadece bir öneri sonuçta herkes aynı yöntemle öğrenecek diye bir kural yok.Uygulayıp uygulamamak size kalmış.

Programdan sapmadan bu başarıyı elde ettiysen seni ayrıca tebrik ederim.
  • İnkılap dersinden eksiklerim vardı.3 ay uymam için hazırladığım bir program.Bu arada teşekkür ederim.
  • Güzel olmuş işime yarayacak. Bu arada sınavda yapamadığınız soruların tipleri nasıldı?
  • Cevabınız için teşekkürler.Sınavda bir soruyu yapamamışsanız genelde sizin çözmediğiniz tarzda bir soru oluyor ya da ucu açık bir soru karşınıza geliyor ve yanıtınızdan emin olamayıp yanlış şıkka yönelebiliyorsunuz.

• Gayet güzel olmuş. Birde sana bir kaynak hakkında soru soracağım. Bu sözünözü yayınları teoga yakın sorular hazırlıyor diyorlar da sen ne dersin, hiç denedin mi bu yayını?
  • beyza1176 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler.Sözünözü Yayınları'nı pek çözmediğim için yorum yapamayacağım.Ancak çözen arkadaşlarım soruların Anafen Yayınları'na çok benzediğini söylemiştiler.Bilfen Yayınları'nın soruları TEOG sorularına benzerdir.Aklında bulunsun.

• Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.