Şimdi Ara

TEOG'a Yönelik Matematik Dersleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım adına konuyu açıyorum. TEOG'a yönelik matematik dersi vermekte(Sarıyer,Şişli,Beşiktaş bölgesinde). Düşünenler özel mesaj atabilir ya da vereceğim sahibinden.com linkindeki telefon numarasını arayabilir.

quote:

Merhaba,
    -İstanbul Üniversitesi Ekonometri mezunuyum. Mühendislik seviyesinde Matematik bilgim mevcut. Ayrıca güncel soru çözüm tekniklerini sürekli takip etmekteyim.
    -TEOG müfredatına yönelik, en güncel kaynaklar kullanılarak dersler anlatılmaktadır.
    -Çocuklarla rahat iletişim kurabiliyorum. Anlaşılır, pratik ve zevkli ders öğretiyorum.
    -Okul sınavları ve ödevleri konusunda destek oluyorum.
    -1 ders ücreti 45 TL'dir fakat duruma göre çalışmalar 1 saatten fazla sürebilmektedir. Bunun için ek ücret almamaktayım.
    -Kontrol amaçlı telefondan arayıp bilgi alabiliyorum. Whatsapp üzerinden her an yardımcı olabiliyorum.
    -İstinye'de oturuyorum. Ulaşım sıkıntısı çekmeyeceğim yerlere gelebilir ya da İstinye Devlet Hastanesine yakın olan evimde ders verebilirim.

https://www.sahibinden.com/ilan/ozel-ders-verenler-ilkogretim-teog-a-yonelik-matematik-dersleri-399075322/detay/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.