Şimdi Ara

TEOG DA BEKLEDİĞİNİZDEN YÜKSEK ALIRSANIZ NE YAPACAKSINIZ[MOTİVASYON İÇİN] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • büyük ihtimal bizi yicekler la ilk teogda kazık sormazlarsa neyim buraya yazdım bunu
  • Wut is Giriş W kullanıcısına yanıt
    Aynen ya birde 2 ay sonra açıklıyorlar sonuçları. Ben kafayı yiyecektim. 2. sınav çok kolay geldi her dersi 2 kere kontrol edince sorun olmadı
  • Critos kullanıcısına yanıt
    Bu sınav SBS gibi değil. Senin 2. yazılını meb yapıyor. Yani özel derse, koleje,dershaneye giden de köy okulunda okuyan da yapabilmeli. Sorular zor olmaz çünkü dershaneler kapanacak
  • Kara_Kartal1903 K kullanıcısına yanıt
    aynen çünkü meb kitabından sorulacak ve o kitabı anlayan full çekebilcek
  • Öyle düşünme özellikle fende. Mitozu 2 sayfada eşeysiz üremeyi 3 satırda anlatmıştı. Konu anlatımlı kitapların olsun mutlaka
  • Sevdiğim bir filmi açıp kola-cips-çikolata yerim.
    Aynen mesela matta 6 kez kontrol ettim ama yine de acaba işaretlemedim mi diye korkum vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben ilk sınavda matta 5 soruyu yanlış kodlamıştım sonradan düzelttim.
    Kontrol etmeseymişsin gidiyomuş hee

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Birden çok kolay gelince öyle oldu. Sınava boşuna çalıştığımı falan düşünüp moralim bozuldu bir yandan da rahatladım. Ama dine hiç kontrol edemedim sınav kodlamayla 38.dakikada bitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Biz şanssız bir nesiliz üni sınavıda bizim senemizde değişebilirmiş
    Offf sorma ya sıkıntı o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle ben baştan itibaren yazıcam sınava girerken heyecanlı olurum sırada zıplarım her şeyimi yere atar geri toplarım falan anormal
    anormal davranışlar ..... sınav esnasında yapamadığım soru olursa kafayı yer hepsinden emin bir şekilde kağıdı verirsem dünyalarrr
    benim olur inanın o an benden nmutlusu olmaz eve geldiğimde sıkılırım çünkü yapçak bişey yok anneme tüm soruları anlatırım dhye
    girerim soru çözümü tartışırım bi yerlerde akadaşlarla falan eğer Türkçe mat fln full çıkarsa yataklara zıplar komşuları bezdirir sonra dışarı
    çıkar deli gibi zıplarım :) (bunlar sadece hayal ama o yatakta zıplama falan onlar yüzde 1500 olur)sonra bakkala gidip sewdiğim her şeyi
    toplarım cips çikolata dondurma bisküvi kraker en varsa hepsini açar önüme koyar yerim ama yiyemem yani o kadar şeyi
    yememi beklemeyin benden :) :) :) gumball açarım ve ordaki saçmalıklara gülerim sonra tanıdığım herkesi ararım 2.gün ise heyecanım devam
    eder eve geldiğimde arkadaşlarımın evine gider bütün soruları ayrıntılı tartışırım mutlu eden bir sonuç çıkarsa diyelim kiii

fullllllllll

o zmn işte o zmn kendimi camdan aşağı atarım şaka şaka tabisi yine yerimde duramam ve nerjimi atmak için dışarı çıkıp 10 tur koşarım sonra
    zaten o yorgunlukla ayakta durabileceğimi zannaetmiyorum hayallerim bunlar bakalım gerçekte ne olucak görücezzzz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ezgi1577

öncelikle ben baştan itibaren yazıcam sınava girerken heyecanlı olurum sırada zıplarım her şeyimi yere atar geri toplarım falan anormal
    anormal davranışlar ..... sınav esnasında yapamadığım soru olursa kafayı yer hepsinden emin bir şekilde kağıdı verirsem dünyalarrr
    benim olur inanın o an benden nmutlusu olmaz eve geldiğimde sıkılırım çünkü yapçak bişey yok anneme tüm soruları anlatırım dhye
    girerim soru çözümü tartışırım bi yerlerde akadaşlarla falan eğer Türkçe mat fln full çıkarsa yataklara zıplar komşuları bezdirir sonra dışarı
    çıkar deli gibi zıplarım :) (bunlar sadece hayal ama o yatakta zıplama falan onlar yüzde 1500 olur)sonra bakkala gidip sewdiğim her şeyi
    toplarım cips çikolata dondurma bisküvi kraker en varsa hepsini açar önüme koyar yerim ama yiyemem yani o kadar şeyi
    yememi beklemeyin benden :) :) :) gumball açarım ve ordaki saçmalıklara gülerim sonra tanıdığım herkesi ararım 2.gün ise heyecanım devam
    eder eve geldiğimde arkadaşlarımın evine gider bütün soruları ayrıntılı tartışırım mutlu eden bir sonuç çıkarsa diyelim kiii

fullllllllll

o zmn işte o zmn kendimi camdan aşağı atarım şaka şaka tabisi yine yerimde duramam ve nerjimi atmak için dışarı çıkıp 10 tur koşarım sonra
    zaten o yorgunlukla ayakta durabileceğimi zannaetmiyorum hayallerim bunlar bakalım gerçekte ne olucak görücezzzz :)

yavaş dur daha teoga girmeden beni camdan atlatacaksın :D

• :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.