Şimdi Ara

TEOG DA BEKLEDİĞİNİZDEN YÜKSEK ALIRSANIZ NE YAPACAKSINIZ[MOTİVASYON İÇİN]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar buraya sınavda bekledigimizden yüksek alırsak ne yapacagımızı yazacagız hem eglence hem de motive oluruz:D

ben sınavdan sonra bilgisayar oynarım (iyi geçmisse) cevap anahtarı açıklanmadan önce ailemle anlaşacam eger iyi çıkarsa bir yre gidelim diye. sonuçlar açıklanana kadar da ders çalışamam galiba o stressle:D
    2. teog dan da bkledigim üstü gelirse ve ortalamam da yüksk olursa ailemden istanbul fen ve izmir fen birine gitmyi ikna edecem:D
    sizden yaratıcı fikirler bkliyorum

• Öncelikle ilk teogda matı ve feni fullersem aşırı sevinirim bilerek yanlış yaparsam üzülürüm. 485 gibi bir puan alırsam evde duramam ve istediğim liseyi kazanırsam çığlık atıcam ve şukur namazı kılacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovatic_1

Öncelikle ilk teogda matı ve feni fullersem aşırı sevinirim bilerek yanlış yaparsam üzülürüm. 485 gibi bir puan alırsam evde duramam ve istediğim liseyi kazanırsam çığlık atıcam ve şukur namazı kılacağım

güzelmiş:D
    aynen bende şükür namazı kılarım. hem bizim okul en çok svilen liselere götürüyormuş. babamlarda baskı yapmıyor illaki full olcak diye 1-2 yanlış çıkabilir diyorlar bu benı çok mutlu etti.
  • Benim bu seneki hikayem şöyleydi. İlk teoga girdim türkçeydi heycandan midem filan bulanıyodu neysen sınavda bı sinirim bozuldu sonra sınav çıkışı sorular konuşulurken baktım 3 yanlışım çıktı şimdiden sonra matematikte sinirim bozuk girdim ama matematikte kendime güvendiğim için iyi geçti sin sınavına moralim sağlam girdim o da fuldü ikinci gün de normal bir moralle fenden 1 öbürlerinden tam yaptım. Sonra okulda normal bi günde moralim bozuldu ve hedefi milli piyango yaptım ve türkçe dersine hiç çalışmadım. İkinci teogda ise yine heyecanlıydım ama alıştığım için sorun olmadı. Türkçede kendime çok güvenmiştim çünkü son 1 hafta içinde sağlam çalışıp test çözmüştüm. Türkçeden tam yaptım. Sonra matematik geldi onda da çok iyi gittim ama bir soruda kaç üçgen vardır sorusunda bi takıldım cevabı bulmuştum ama emin değildim hep 3 tane çıkıyodu sonra onu da işaretliyip sınav 9 kez kontrol ettim. Matematikde ful oldu. Ama ilk gümün son sınavı için çok yorgun ve mutluydum. Vee dinden 2 yanlışım çıktı. İkinci gün rahattı bitek inkden 1 yanlışım çıktı. Mutluydum ailem filan da sevinmişti ve hedefimi meral olarak belirledim neyse sonra okulları gezdim meral pek hoşuma gitmedi ve hatta ilk üçte olması için küçük gelmişti neyse ama öğretmenleri kalitleli diye duydum orası ayrı. Sonra gaziye gittim ve okul çok hoşuma gitti niye bilmiyorum. Bahçesi filan büyük geldi hoşuma gitti okul. Sonra aaal e baktık orda bir tek koridorları hoşuma gitti sınıfları acayip sıcaktı neyse işte hedefim meraldi ama en çok aaal istiyodum sonra açıklandı ve gazi oldu ben ilk 1 dakika üzüldüm ama sonra acaip sevindim yani benim hikaye böyle biraz fazla uzun oldu ama neyse can sağlığı

• O kadar mutluluktan filan havalara uçmuyosun çünkü arkadaşlarımdan bazıları düşük almış oluyo ama yanlızkem zıplıyosun filan

• Wut is Giriş W kullanıcısına yanıt
    Tabi sonra sorular iptal oldu ilk teogda din fuldü ama tr den bi yanlışım daha çıktı

• Gidip ps cafeye ölümüne pes oynayıp cafedeki herkesin hesabını ödeyeceğim
  • Wut is Giriş W kullanıcısına yanıt
    Ben arkadaşlar soru konuşurken uzaklaşırım. Ne yapılıyor 30 dk aralarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

Ben arkadaşlar soru konuşurken uzaklaşırım. Ne yapılıyor 30 dk aralarda

Herkes soru konuşuyor bu formül neydi bu sorunun cevabı neydi falan hiç gitme

• Bizim bahçede piknik masaları var orada mı otururuz. Ama 35 8.sınıf var sığmaz. Bahçede serbest miyiz? Birde ailemiz bahçeye alınıyor mu ve onlarla konuşabiliyor muyuz
  • quote:

Bizim bahçede piknik masaları var orada mı otururuz. Ama 35 8.sınıf var sığmaz. Bahçede serbest miyiz? Birde ailemiz bahçeye alınıyor mu ve onlarla konuşabiliyor muyuz

Bizde veli almadılar ikinci teogda bahçeye çıkmıştık

• Kapının yanına gidip babamdan telefonu alır okul internetini sömürürüm ben
  • quote:

Kapının yanına gidip babamdan telefonu alır okul internetini sömürürüm ben

teogta içeriye almadılar velileri dışında bekleyen bekledi ama öğrenciler bahçeye çıktı kapıdan konuşturmuyorlar sanırım annem bana para vermişti ama o biraz okulda kapıda duran güvenliğe bağlı
  • Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    Biz basket oynadık ben çok yorulmamıştım ama yorulanlardan bağzısı 450 bazısı 400 aldı Allahtan çok koşmamıştım

• Motivasyon için sınavdan öncede bişeyler yapın . Ben geçen sene sınavlardan 1 hafta önce tuttuğum takımın maçlarına gidip motivasyon depoluyodum :D :D
  • Ben parti yaparım jelibon partisi ve cips evde ps5 alırım

• steama para atardım csgoda zengin olurdum tabi iyi bi lise kazanırsam para atıp fakirlere silah dağıtacağım :DASd:ASDS
  • Gidip m*l gibi sınav sorularının açıklanmasını bekleyeceksiniz. Açıklanınca sorular iptal edilecek mi diye bekliyorsun. Sonra kodladım mı diye bekliyorsun
  • b moral sigarası yakarım
  • Kara_Kartal1903 K kullanıcısına yanıt
    Off o kodladım mı heyecanı var ya çok kötü bi şey böyle sanki hiç biley işaretlememişsiniz gibi geliyo o günler çok kötü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.