Şimdi Ara

TEOG DA YANLIŞ KİTAPÇIGI KODLADIM GALİBA [YARDIM[

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teogda tam hatırlamıyorum belki yanılıyorum ama galiba türkçe kitapçık türünü yanlış kodladım elimde a kitapçıgı var ama galiba ben b yapmıştım türü .

şu an türkçeden 1 yanlışım var ama eger kitapçıgı yanlış işaretlediysem biterim ben :((

Acaba görevli ögretmenler kontrol ediyorlarmı kitapçıgı hangi tür işaretledik diye çok pis moralim bozuldu

Emin degilim ama belki dogru işaretlemişimdir inşallah :(

ELİMDE A KİTAPÇIGI VAR EGER YANLIŞ KODLAMIŞSAM DÜZELTİLMİYORMU ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 10 Aralık 2013; 19:07:13 >

• up
  • yanlış kodlamışsan düzeltilmiyor diye biliyorum ama gözetmenler kontrol ediyor diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evdeki Sinek -- 11 Aralık 2013; 18:47:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

yanlış kodlamışsan düzeltilmiyor diye biliyorum ama gözetmenler kontrol ediyor diye biliyorum

Eger yanlis isaretlediysem soylerlerdi o zaman tesekkurler umarim oyle olur . Sonuclar ne zaman aciklanacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveBella

quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

yanlış kodlamışsan düzeltilmiyor diye biliyorum ama gözetmenler kontrol ediyor diye biliyorum

Eger yanlis isaretlediysem soylerlerdi o zaman tesekkurler umarim oyle olur . Sonuclar ne zaman aciklanacak ?

ocakta açıklanacak
  • bana da 7. sınıfta yanlış işaretlemişim gibi geliyordu.
    Büyük ihtimal doğru işaretlemişsindir takma

• Benim sınıfımda biri yanlış kodlamıştı ama sonra gözetmenler düzeltti kafana takma gözetmenler düzeltmiştir büyük olasılıkla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekrts

Benim sınıfımda biri yanlış kodlamıştı ama sonra gözetmenler düzeltti kafana takma gözetmenler düzeltmiştir büyük olasılıkla

Eyvallah icimi rahatlattiniz vallaha :)

• ya bende de oldu hala aklımda düşünceler var işaretlediğimi hatırlıyorum ama ya işaretlemediysem gözümden kaçtıysa falan diye aklıma geliyor 2 hafta geçti anca geldi aklıma bu biraz mantıksız geliyo bana takmamaya çalışıyorum bn yaptım diye hatırlıyorum ama ya olmuşsa falan diye aklım kurcalanıyo ama sanırım gözetmenler bakıyomuş
    @psyke86
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.