Şimdi Ara

TEOG DENEME SONUÇLARIM-2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçende deneme olup 11 yanlışla felaket çıkartmıştım
    dün evde deneme çözdüm
    bu sefer 5 yanlış çıktı

türkçe:full
    matematik:full
    fen: 2 yanlış (yine fen düşük gldi)
    inkılap: 3 yanlış(2 si çok kötü dikkatsizlik 1 i de 3. ünitden olunca daha görmedik konuyu ondan)
    ingilizce: full
    din : full

bu sefer daha iyi oldu yarın okulda denme olacaz bakalım o ne gelecek ondan sonra 8-9 kasımda ÖZDE-BİR in denemesi var o biraz zor oluyor 2 günlük 2 oturum olacakmış

• 5 y hımmm iyi ama değil yani 5 y bence sınır olmalı benim içinde aynı şey geçerli ama nasıl beceriyorsam artık 6 y çıkarmayı becerebiliyorum
    5 y la 6 y arasında ne kadar fark var benceee çoooookkkk fark var mesela bazı kişiler diyebilrki
    1 dikkatsizliğe bakar fakat bence olay burda bitmiyor
    6 y demek 1 soruyu kaçırdın demek 1 soru demek teogdaa ohohohohohhohooho siz düşünün kaç kişi olduğunu
    neyse ama genel olarak 5 y iyi sayılır deneme yapaaa yapppaaaa düşürürsün herhalde sayını yalnız başarın yükselmiş
    11 y tan 5 ya inmek mükkemmel bir şeyyyyyy tebrik ederim başarılarının devamını dilerimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _darkblue_ -- 30 Ekim 2014; 19:37:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ezgi1577

5 y hımmm iyi ama değil yani 5 y bence sınır olmalı benim içinde aynı şey geçerli ama nasıl beceriyorsam artık 6 y çıkarmayı becerebiliyorum
    5 y la 6 y arasında ne kadar fark var benceee çoooookkkk fark var mesela bazı kişiler diyebilrki
    6 y demek 1 soruyu kaçırdın demek 1 soru demek teogdaa ohohohohohhohooho siz düşünün kaç kişi olduğunu
    neyse ama genel olarak 5 y iyi sayılır deneme yapaaa yapppaaaa düşürürsün herhalde sayını yalnız başarın yükselmiş
    11 y tan 5 ya inmek mükkemmel bir şeyyyyyy tebrik ederim başarılarının devamını dilerimm

sağol
    bugün körfez oldu denme 120/6 y çıktı
    ama 2 mat brbat kötü dikkatsizlik yapmışım.
    türkçe:1
    mat:2
    fen:0
    sos:0
    ing:3
    din:0

• dikkatsizlikleri saymadığını düşün çünkü teogda böyle bir dikkatsizlik yapmazsın yapmam yapmayız diye umuyorum inşallah :)
    o zaman 4 y a düşüyor 4 y ta gayettt iyi bir başarı İngilizcen biraz kötü onu geliştirdiğini varsaysak ve 1 y çıksa woooohhoohohhohoooww
    teog 2 y (biraz abarttım galiba neyse fazladan zarar gelmezzz )

tebriklerrrrrr

bizim daha deneme olmamıza çok varrrr yaklaşık 12 gün gibi bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _darkblue_ -- 31 Ekim 2014; 17:51:40 >

• quote:

dikkatsizlikleri saymadığını düşün çünkü teogda böyle bir dikkatsizlik yapmazsın yapmam yapmayız diye umuyorum inşallah :)
    o zaman 4 y a düşüyor 4 y ta gayettt iyi bir başarı İngilizcen biraz kötü onu geliştirdiğini varsaysak ve 1 y çıksa woooohhoohohhohoooww
    teog 2 y (biraz abarttım galiba neyse fazladan zarar gelmezzz )

tebriklerrrrrr

bizim daha deneme olmamıza çok varrrr yaklaşık 12 gün gibi bir şey

sen al bence denemeyi bekleme yoksa çok sıkıntı olur
    biz sadece inkılabı bitirmedik o da az kaldı diğerleri bitti denemelere başlıcam anafenin denemesi var çok güzel o onu alcam ayrıyetten körfezin, güvenderin kaliteli denemeleri var

• Oooooo biz daha karekök iilemedik inkılapda bitmedi ingilizce de bitmedi türkçe hiç bitmedi siz nasıl bitirdiniz yaaaaaaa
    Ben deneme aldım güvenderin bir de karekökün alcam sanırım ama bilmiyorum nasıl bitirdiniz hala inanamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın sabah kitap alıcam da küçük çapta ne önerirsin benim kafamda bir şeyler canlandı ama sorsam daha rahat edicem

1-anafen multi kitap fen azıcık zor sorulara aloşsam artık diyorum
    2-anafen multi kitap mat zor sorulara aşışmak için
    3-zambak inkılap soru bankası hocamız önerdi
    4-karekök türkçe soru bankası
    5-ingilizce anafen soru bankası
    Önerilerini daha doğrusı gören herkesin önerilerini beklerimmmmmm

• quote:

Orijinalden alıntı: _savaş32_70

quote:

5 y hımmm iyi ama değil yani 5 y bence sınır olmalı benim içinde aynı şey geçerli ama nasıl beceriyorsam artık 6 y çıkarmayı becerebiliyorum

sağol
    bugün körfez oldu denme 120/6 y çıktı
    ama 2 mat brbat kötü dikkatsizlik yapmışım.
    türkçe:1
    mat:2
    fen:0
    sos:0
    ing:3
    din:0

Biz de körfez deneme olduk 120 sorudan 2 yanlış çıktı.
    Biri dikkatsizlik :(
    Körfezin soruları zor zaten 6 yanlış çok kötü değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yarın sabah kitap alıcam da küçük çapta ne önerirsin benim kafamda bir şeyler canlandı ama sorsam daha rahat edicem

Multikitap matematik soru bankasına göre daha kolaydır çok zorlanmassın.Bence matematik multi kitabı kesin al.Histogramda birkaç tuhaf soru var ama diğer soruları çok iyi.Multikitap fen de çok iyidir.Zambak tavsiye etmem.Maltepenin beş ders olanını da alabilirsin.Ben sorularını çok beğendim

• quote:

Yarın sabah kitap alıcam da küçük çapta ne önerirsin benim kafamda bir şeyler canlandı ama sorsam daha rahat edicem

çok zor derler ama türkçe ve inkılapta tudem kullanabilirsin tudemin sadece mat ve feni zor gerisi kolay ben tudem türkçe kullanıyom bazen 1 bazen 2 yanlış çıkarıyom ama faydalı oluyor.
    inkılabınkinin arkadaşımda vardı sorularına baktım kolaydı.
    karekökün 8 i çok kolay lisesi zor. hocalarım pek tavsiye etmedi
    ingilizcede kesin al diyebileceğim tek kitap var: Marathon Reference Book, Marathon Test Book, Marathon worksheeth teoga yönelik.
    mat ve fende multi alabilirsin inkılapta güvender etkin okul vb.
    din ise kesin anafen din kültürü al

• Sağol :) ingilizceden marathonların hepsine sahibim okul aldırdı
    Tudeme nedense bir türlü ısınamadım neden anlamadım ama bakarım türkçesine falan
    İnkılapta hoca zambak ddi yaa neden anlamadım zambak ya da fatih alın dedi zambak kötü diye biliyorum ben de ama hoca söyleyince insan istiyorrrrr
    Tavsiyelerin için sağol bu arada fen sınvım çok güzel geçti pazartesi günü de türkçe olcaz ama o da kolaymış herhalde ben 205 soru çözdüm yaklaşık
    Mutluyummmmmmmmm bu arada din anafen güzel mi bende yarısı kullanılmış koza din bomboş fatih din bomboş çözüm din var almama gerek var mı senceeee
    Kadar din için yeter gibi geliyor ama kozayı şuan kullanamıyorum ve fatihin çok az testi var genelde konu anlatımlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _darkblue_ -- 1 Kasım 2014; 19:19:47 >

• myloxyloto kullanıcısına yanıt
    Zambak bana da kötü gelirdi ama hoca önerince her şey değişiyorrr multileri kesin al diyorsun yani peki multiler kesinleşti o zmn yarın almya karar verdim çünküü bgn kursa geç kalmak üzereydim
    Sağol bu aradaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _darkblue_ -- 1 Kasım 2014; 19:36:30 >
  • myloxyloto kullanıcısına yanıt
    Ooooooo mükkemmelll tebriklerrrrr

• quote:

Sağol :) ingilizceden marathonların hepsine sahibim okul aldırdı
    Tudeme nedense bir türlü ısınamadım neden anlamadım ama bakarım türkçesine falan
    İnkılapta hoca zambak ddi yaa neden anlamadım zambak ya da fatih alın dedi zambak kötü diye biliyorum ben de ama hoca söyleyince insan istiyorrrrr
    Tavsiyelerin için sağol bu arada fen sınvım çok güzel geçti pazartesi günü de türkçe olcaz ama o da kolaymış herhalde ben 205 soru çözdüm yaklaşık
    Mutluyummmmmmmmm bu arada din anafen güzel mi bende yarısı kullanılmış koza din bomboş fatih din bomboş çözüm din var almama gerek var mı senceeee
    Kadar din için yeter gibi geliyor ama kozayı şuan kullanamıyorum ve fatihin çok az testi var genelde konu anlatımlı

bizim hocamız kendisi din soruları ve çıkmış sorular hazırlamıştı isteersen özelden link atabilirim teoga benzerdi
    din için ayrı kaynak almana gerek yok
    zambak bende feni var güzel yayın zor soruları da var teoga yakın
    tudemde güzel konu anlatım ve fikirleri oluyor bazen güzel ipuçları bulabiliyorsun ayrıca kaliteli soruları var. matematik gibi gidipte 5^15 nedir sormuyor ,zaten türkç ne kadar zor olabilirki bizim müfredattan tek farkı ilgeç tümlecini de katmış(normalde zarf tümleciyle birleştiriliyor)
    bu arada bugün hocam kaynak vrdi fen bilimleri inkılap tarihi güzel soruları var zor enazından

• quote:

senin yanlışların hangi konulardan oluyor o konuların üzrin gitmeni öneririm ben mesela şimdi her gün ingilizce çalışcam çünkü diğerlerini bir yol bulur yaparım ama ingilizce biraz zor geliyo bana

• din sorularını linkini bana da atabilir misin ? bu arada ingilizce dersi için ingilizce düşünmeni geliştimen yararlı olacaktır , bunun içinde kısa diziler izleyebilir (çizgi filmler de dahil) ve ingilizce müzik dinleyebilirsin .
  • Yanlışlarınız görmediğiniz konu olmadığı sürece dikkatsizlik vs. olup olmaması farketmiyor. Benim de ilk sınavda 6 yanlışımın 3ü dikkatsizlikti ama yanlış yanlıştır ne yazıkki. Deneme sonucun iyi önünde 20-25 gün var daha da iyiye çekebilrsin.

• özelden atarsan sewinirimmmmm :)
    fen bilimleri zor diye biliyorum
    birazdan gitçem kaynak almaya teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: _savaş32_70

quote:

senin yanlışların hangi konulardan oluyor o konuların üzrin gitmeni öneririm ben mesela şimdi her gün ingilizce çalışcam çünkü diğerlerini bir yol bulur yaparım ama ingilizce biraz zor geliyo bana

bnm 1.denmede fen batıktı şimdi de Türkçe batık ama Türkçedeki yanlışlarımın bazıları çelişkiliydi İngilizce geliştirmek
    gerçekten kolay bnce İngilizcede kelime bilgin çok önemli kelime bilgin olursa bir şekilde yaparsın en azından istersen ilk 3 ünitenin kelimelerini
    atabilirim özelden bize kağıt dağıtıyorlar

• 1s2s kullanıcısına yanıt
    tabiki fark etmiyor yanlış yanlıştır fakat dikkatsizlik ne biliyim yapmam gibi geliyor inşallah da yapmam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.