Şimdi Ara

TEOG Hazırlık Konu Anlatım Kitap Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
17.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli kardeşlerim, bir büyüğünüz olarak sizden yardım alacaktım; benim kardeşim de sizinle yaşıt bu sene 8. sınıfa başlayacak, ben dersaneye gitmesini istemedim evde çalışarak çok rahat kazanacağını düşündüm.

Şimdi sizlerden istediğim sınava hazırlıkta hangi kitapları kullanmalı ? hangi yayınları tavsiye edersiniz ?

• Merhaba abi.
    Oncelikle kardesin dh li ise bizim teog konumuza katilabilir bir cok arkadasimiz var.
    Asil konuya gelelim. Kardesinin duzeyi nedir yani zeki zor kaynaklari kaldirabilen biri mi yoksa daha bastan baslayacsak birimi?

Eger bastan baslayacaksa guvender korfez ve sozun ozu yayinlarini tavsiye ederim
    Eger zora aslisiksa anafen( kesin almali) tudem karekok ve sozun ozu guzel yayinlar.

Ben konu anlatimi olarak anafen alacam
    Soru bankasini karekok yada anafen alacam
    Denemelerde ise sozun ozu anafen vb ( deneme de mutlaka alin)
    Umarim yardimci olabilmisimdir.

Not : konunuzu gormemisim kusura bakmayin erken gorsem daha erken cevaplayabilirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardomn konu anlatim yaziyomus baslikta
    Bence konu anlatimin bi farki yok her yayin hemen hemen ayni( eski mufredat deilse)

• Bu arada ben dortrenk yayinlarini kullandim okulcak kullanmistik cok guzel ve kaliteli sorular var.

Arkadaslarimdan final yayinlarini da oneren var ( siz daha iyi bilirsiniz ama formul fdd hep finalin) zor ve kaliteli bir kitap teog zor olursa en azindan zorlamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: _savaş32_70

Merhaba abi.
    Oncelikle kardesin dh li ise bizim teog konumuza katilabilir bir cok arkadasimiz var.
    Asil konuya gelelim. Kardesinin duzeyi nedir yani zeki zor kaynaklari kaldirabilen biri mi yoksa daha bastan baslayacsak birimi?

Eger bastan baslayacaksa guvender korfez ve sozun ozu yayinlarini tavsiye ederim
    Eger zora aslisiksa anafen( kesin almali) tudem karekok ve sozun ozu guzel yayinlar.

Ben konu anlatimi olarak anafen alacam
    Soru bankasini karekok yada anafen alacam
    Denemelerde ise sozun ozu anafen vb ( deneme de mutlaka alin)
    Umarim yardimci olabilmisimdir.

Not : konunuzu gormemisim kusura bakmayin erken gorsem daha erken cevaplayabilirdim

Merhaba kardeşim

Okulda geçen sene denemede 410 puan civarı almıştı bilmem ama konuyu çok iyi anlatan gerekirse CD de olabilir, eksiksiz öğretecek kitap lazım. Test olarak d hem zor hemde nnormal çift set almak istiyorm. DDershaneye gitmeyecek okulda matematik ve fen etütüne gönderirim o kadar.

• Bende dershaneye hic gitmedim. Bir bu sene belki babam gil avrupa kolejine yollayacak oda olirsa %95 bursla.
    Konuanlatimlarinda anafen cok guzel bence
    Soru bankasi kolay olarak zambak guvender korfez gibi yayinlar var. Bide anlayamazsa bu var http://www.maksimumkitap.com/kitap/guvender-yayinlari-8-sinif-ustasindan-cozumlu-tek-kitap-soru-bankasi,158725.asp
    Ben daha cok zor kaynak kullandigimdan tavsiyelerim kotu olabilir.
    Zor olarak anafen tudem karekok guzel. Eger cok zorlamassa

• Aslinda eksiksiz ogrenme kisinin kendisinde olur. Benim suanda elimde hic kaynagim yok bi komsunun verdigi var ama internetten bakiyom falani arastiriyom suan matematik 1. Teog bitti geriside ilk konular hemen hemen bitti.
    Arti ustune siz daha iyi bilirsiniz zorlugunu tubitak ulusal biyo olimpiyatina hazirlaniyom

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abi, ben direkt olarak kitap öneremeyeceğim ancak birkaç tavsiye verebilirim. Öncelikle, bence dershaneye giderse daha iyi olur. Kendi çalışması için ise mutlaka tür,mat,fen,ink,ing. Konu anlatımları, aynı şekilde hepsinin testleri olmalı, sınava hazırlık amaçlı, denemelerde çözerse hangi konuların üzerine düşmesi gerektiğini tespit edebilir. Ayrıca okulda ders notlarını düzenli bir şekilde tutup, her sınav öncesi okur ise kesinlikle faydasını görecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anafen ya da Sözün Özü yayınlarını tavsiye ederim.
    Güncel ve kaliteli sorulara sahipler...
  • Anafen

• Abi dershaneye gidecekse bile adam gibi bi yere gitsin ben pişman oldum hic bi ise yaramadı
    Diğer tavsiyelere geleceksek her gün düzenli şekilde soru çözmesini öneririm ve bunu konu anlatımına bakarak yapabilir boylece konu pekişmiş olur

• Kardeşim için geçen gün teog hazırlık kitaplarını bu siteden aldım. Hem hızlı geldi ürünler hem de uygun fiyatlıydı. Bunlarla hazırlandı ve başarılı oldu tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.