Şimdi Ara

Teog kitap tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben Teoga hazirlaniyorum ve içinde bolca test olacak konu anlatımlı kitap alacağım. Hangi yayını alayım,aklımda Guvender var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: prowebo

Selam arkadaşlar ben Teoga hazirlaniyorum ve içinde bolca test olacak konu anlatımlı kitap alacağım. Hangi yayını alayım,aklımda Guvender var.

bolca test ve konu anlatımı??
    ayrı ayrı al soru bankası almassan soru kıtlığına düşersin ben sadece sosyalde 2 soru bankası 1 yaprak test aldım hepsi bitti hoca hala soru ödevi veriyor az geliyor 3. yü almayı düşünüyorum diğerleri de bitti hmen hemen işlediklerimiz ben exra çözemiyorum mesela ondan ayrı ayrı al.
    çok soru çözmenin iyi yanı aynı sorunun bnzerini defalarca çözüyorsun artık soruyu kndin yazacak kadar bilgili oluyorsun mesela bn selaniğin özelliklriyle ilgili 15-20 soru çözmüşümdür en az.

güvender güzel bir yayın
    benim elimdekiler (hepsini okul aldırıyor exra belki alırım)

türkçe
    tudem (türkçesi saçma değil) konu+soru bankası
    ve uğur konu anlatımlı alacam

matematik
    anafen multi soru bankası (kaliteli ve e-çözümlü güzel)
    güvender soru bankası(güvender matematikte çok soru var mesela bir üslü sayılardan 8x15 den 120 soru var.)
    dörtrenk soru bankası (tavsiye etmem çok kazık sorular var ama yinede tudem gibi saçma değil konu ile ilgili hoca ile çözebilirsen kesin al.)

fen
    zambak soru bankası (değişişik sorular var ve güzel)
    güvender soru bankası(güzel bir yayın almanı tavsiye ederim)
    martı soru bank alacam
    sosyal
    güvender soru bankası(1. üniteden az soru var ama güzel bir kitap)
    Kazanımlı ölçme yaprakları (KÖY) uygun yayınları yaprak test (güzel sorular var hem çözümüde var her nekadar detaysız olsada çözümleri, güzel bir kitap)
    zeka küpü soru bankası (harika bir kitap diyebilirim diğer kitaplardan çok farklı konuyu çok aşırı derece bölmüş ve o konudan çıkacak bütün soru tiplerini göstermiş. örneğin 1. ünitede mustafa kemal de çocuktu bölümü ile ilgili mustafa kemalin okul hayatı(ilk 3 okul ile ilgili) 5 soru veriyor bir sonraki başlıkta askeri okullarıyla ilgili belirtiyor. soru tipi görmek için harika kitap)
    eksen soru bankası alacam
    batı akademi yaprak test alacam( normalde cumartesi kursunda diğer adıyla ASM de kullanılıyor diy almamıştım şimdi bende ASM ye kaydoldum alacam)
    zirve yaprak test alacam
    uygun soru bankası alacam
    ingilizce
    maraton reference book, test book , worksheets harika ingilizce kitaplar (alacam) kelime bilmek için harika

genelde soru bankası aldırıyorlar çünkü okulda öğreniyoruz soruyu evde çözüyoruz

• bazen okula gitmediğim/kaçırdığım zamanlar olduğu için konu anlatımlı kitap almak istiyorum. mesela bugün gitmedim okula, bugün de matematik,türkçe vardı yani bugün işlenen konuları kaçırdım. o yüzden konu anlatımlı kitap alabilirsem konuları daha iyi takip ederim. güvender yayınları güzel gibi görünüyor, daha önceki 7.sınıf tüm dersler kitabım çok iyiydi o da güvender kitabıydı. konuları detaylı ve güzel anlatıyor ayrıca soruları da yeterliydi bence. ingilizce için ek kitap almayacağım, ingilizceyi okulda detaylıca ogreniyoruz hoca çok güzel anlatıyor, eğer hoca kitap önerirse alabilirim. eğer önermezse pek gerek yok. zambak veya güvender bu iki yayından birinin kitabını alıcam. kitapları alıp bitirdikten sonra ekstra yaprak test veya soru bankası kitabı alabilirim. saol.
  • Marathon Reference Book bende alıcam yarın çok iyi diyorlar İngilizce hocamız okulda çözdürecekti ama sonradan vazgeçtiler isteyen alsın dedi. Önerdiğin kaynaklar güzel
  • Anafen konu anlatımlı aldm çok güzel bi kitap tavsiye ederm arkadaslar

• prowebo kullanıcısına yanıt
    güzl bir kitap almışsın memnun kalırsın. geçen sene almıştım çok güzeldi.
  • Evet piyasadaki hatri sayılır 1 2 kitaptan biri. Anlatımları vs gayet güzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Kitap Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anafen ve Sözün Özü yayınları sınavlarda en fazla soru isabet ettiren yayınlar tavsiye ederim.
  • caglar_bugra C kullanıcısına yanıt
    Körfez yayınları veya anafen yayınları olabilir . zor istiyorsan esen bu sene esen kullandım ama bi soru bile esen sorularının yanından geçemedi ama sonuçta zoru yapan kolayıda yapar
  • Kaynak ayrımı yapmayın.Siz siz olun soru çözmekten kaçmayın. 9.sınıfta daha çok soru çözeceksiniz o yüzden bol bol soru çözün, alışın.

• matematik Apotemi ve karekök
    Türkçe sosyal Fem simetri yeterli
    Fen için Palme konu anlatım ve soru bankaları

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.