Şimdi Ara

TEOG Mazeret Sınavı (Sınava girdim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit : Evet arkadaşlar nihayet sınav bitti, size şunu diyebilirim ki ; kesinlikle 'işkence'. Başka okulda olması zaten başlıbaşına berbat bir şey, bir de okulun görevlileri işgüzar,daha 2 çift kelimeyi bir araya getiremeyen insanlarsa bittiniz. Kitapçıkları da vermediler zaten, herhalde MEB 1-2 güne yayınlar cevapları. ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prowebo -- 14 Aralık 2014; 17:13:36 >

• Kendi okulunda olmuyor diye biliyorum.
    Birinci TEOG ile aynı konular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    MEBin yayınladığı taslakta da hiçbir ayrıntı geçmiyor Konular bence de aynı olur, Fen hocasına sordum farklı konular olabilir dedi sonra 'ben de pek bilmiyorum' diye ekledi.En iyisi yarın müdür yardımcısına sorayım.
  • Başka okulda diye biliyorum bende,bu sene çıkan sorulara iyi çalış ayni tip gelir,biraz daha zor olursa sasirma

• Aspilicueta24 kullanıcısına yanıt
    Müdür yardımcısıyla konuştum henüz belli değil dedi, umarım başka okulda olmaz. Zor olacağını sanmıyorum, geçen seneki ortak sınavla,mazeret sınavının sorularını karşılaştırdım aynıydı hatta mazeret sınavında biraz daha kolay sorular vardı.
  • Yerler açıklanmış arkadaşlar, yalnız hala aklımda bir soru işareti var ; Basınçtan,Olasılıktan, yani bu hafta işlediğimiz konulardan çıkacak mı yoksa ilk sınavla aynı konular mı çıkacak...
  • Çok şükür bitti, kurtuldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prowebo -- 14 Aralık 2014; 17:13:50 >
  • Nasıldı sınav zormuydu kaç yanlış

• Valla ortak sınava göre 2 kat daha zordu, 20 yanlış maalesef bi de çoğu mat, fenden. matematikte görevli hocalar sürekli muhabbet ediyorlardı hatta 1-2 kere uyarıcı hareket yaptım susup yine devam ettiler onlar yüzünden birkaç dakika konstantrasyonumu toparlamaya çalıştım ve sonuç olarak 5-6 soruyu yetiştiremedim,süre bitti. hepsi de bildiğim sorulardı. fenden de kaldırma kuvvetini pek bilmiyordum, 9-10 soru ondan çıktı. yapabildiklerimi yaptım. din,ing,türkçe,inkılap falan basitti 1-2 yanlış çıktı. ama o iki hoca sınavımı berbat etti + sınava girdiğim okul tam bi rezaletti, okulun yöneticileri çok anormal insanlardı. yani kısaca 2 günlük işkence. bir daha tövbe mazeret sınavı.. senin toplamda kaç yanlış çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: prowebo

Valla ortak sınava göre 2 kat daha zordu, 20 yanlış maalesef bi de çoğu mat, fenden. matematikte görevli hocalar sürekli muhabbet ediyorlardı hatta 1-2 kere uyarıcı hareket yaptım susup yine devam ettiler onlar yüzünden birkaç dakika konstantrasyonumu toparlamaya çalıştım ve sonuç olarak 5-6 soruyu yetiştiremedim,süre bitti. hepsi de bildiğim sorulardı. fenden de kaldırma kuvvetini pek bilmiyordum, 9-10 soru ondan çıktı. yapabildiklerimi yaptım. din,ing,türkçe,inkılap falan basitti 1-2 yanlış çıktı. ama o iki hoca sınavımı berbat etti + sınava girdiğim okul tam bi rezaletti, okulun yöneticileri çok anormal insanlardı. yani kısaca 2 günlük işkence. bir daha tövbe mazeret sınavı.. senin toplamda kaç yanlış çıktı

20 y fazla değil yav bizim okulda birisinin 85 yanlisi var. Bende 12 y var zaten mazeret zordu kimse yapamamıştır boşver. Senin okul ortalamaların kaç 6 7 8 ?

• Bizimkiler de 30-40 yanlış yapmış hep sınıfta ama okul ortalamalarım sorun çıkarıyor, yanlış hatırlamıyorsam sırasıyla 65-68'di. Bu sene 90+ ortalama bekliyorum.Hedef lisemin taban puanı 430 , yani ikinci sınavda baya bi zorlamam gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prowebo

Bizimkiler de 30-40 yanlış yapmış hep sınıfta ama okul ortalamalarım sorun çıkarıyor, yanlış hatırlamıyorsam sırasıyla 65-68'di. Bu sene 90+ ortalama bekliyorum.Hedef lisemin taban puanı 430 , yani ikinci sınavda baya bi zorlamam gerekecek.

Keşke sınıf ortalamaların iyi olsaydı. Zaten iyi bir liseye gidersen iyi bir üniversite kazanırsın diye birşey yok. Dershaneye gidiyormusun

• Aynen, artık bu 8.sınıfta ortalamayı 90-95'e yükselticem. 2.Teogda iyi geçerse hedefime ulaşıyorum, bir de teog puanı hesaplanırken standart sapma da yapılıyormuş böylece alınan puan min. 10 puan artıyor diye söylemişti hocam. bakalım artık hayırlısı olsun, dershaneye gitmiyorum, dershaneye giden birkaç arkadaşım benden çok daha fazla yanlış yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prowebo -- 17 Aralık 2014; 15:45:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.