Şimdi Ara

Teog nasıl bir sistem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben 8.sınıfa geçtim ve teog var dershaneyede yazıldım haliyle.
    Şimdi diyolarki (bu tarihe göre) 2 ay sonra bir sınav varmış o sınav ne sınavı denememi yoksa gerçek teogmu ?

Nasıl bir şey ben anlamadım anlatabilicek varmı onagöre hazırlanıcam.

• Peki öneriniz nelerdir dershanede vs. çalışmaya nezaman başlayabilirim bu sınavlara ?
  • HalilCUnal H kullanıcısına yanıt
    Şaşırdım sistemi bilmemene. Bu yıl dersi düzenli dinle tekrar yap test çöz full bile çekersin rahat ol

Önerdiğim Kaynaklar ;

-Güvender
    -Zambak
    -Anafen
    -Sözün Özü

Körfez sakın alma saçma sorular var

Martı türkçede paragraflar hep atatürkle ilgili ınkılap çalışmış gibi oluyorsun onu da alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

Şaşırdım sistemi bilmemene. Bu yıl dersi düzenli dinle tekrar yap test çöz full bile çekersin rahat ol

Önerdiğim Kaynaklar ;

-Güvender
    -Zambak
    -Anafen
    -Sözün Özü

Körfez sakın alma saçma sorular var

Martı türkçede paragraflar hep atatürkle ilgili ınkılap çalışmış gibi oluyorsun onu da alma

SÖZÜN ÖZÜ TIRTTIR

-İFL 2014 GİRİŞLİ ZEBANİ ADAM (OFF EGOMU DA TATMİN ETTİM)
  • Dünyadan haberin yok mu? Şaka bir yana bende şaşırdım bilmemene bu sınav hayatını etkileyecek çok olmasa da iyi lise iyi üniversite demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zebani adam kullanıcısına yanıt
    Sözün özü tırt mı? Benzer sorular çok vardı teogla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Kartal1903

Sözün özü tırt mı? Benzer sorular çok vardı teogla

EVET, SÖZÜN ÖZÜ OKUL ARTI KİTABINDA BOL BOL VAKİT KAYBETTİM, EĞER ERKEN FARKETMESEYDİM PUAN KAYBI YAŞAYABİLİRDİM.

AMA YAŞAMADIM XD XD XD
  • zebani adam kullanıcısına yanıt
    Kişiden kişiye değişen birşey ama sözün özü ve anafen olmadan teog olmaz gibi geliyor bana
  • Evet bilmiyor sistemi çünkü 1 sene oldu geleli Hollandadan geldim yani Türkiyenin sistemini pek bilmiyorum onun için sormuştun yinede teşekkür ederim.
  • HalilCUnal H kullanıcısına yanıt
    keşke orda kalsaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbrial

keşke orda kalsaydın

Artı 1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen seneki sınav sorularının kolay olduğuna aldanmayın . Sistem yeni çıktığı için sorular kolay olabilir ama geçen sene kolay olduğu için bu sene de kolay olması beklenemez. Geçen sene az çalışan ile çok çalışan arasındaki fark ortaya çıkamadı . Benden yazılılarda düşük alan kişilerle sınavda neredeyse aynı dereceyi yaptık .
    Sana önerim konuları iyi tekrar et ve hergün mutlaka soru çözmeye çalış . Bu arada hedefin nedir ?
  • Arkadaşlar SINAV ÇOK BASITTI 120 SORUDAN SADECE 3 YANLIŞIM ÇIKTI
    Hepinize çok teşekkür ederim. Ankara Fen Tutturmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.