Bildirim
Teog Son 30 Gün
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sana tavsiyem konuyu çok iyi öğren ve sonra soru çöz. Ne kadar diye sorma ne kadar çözersen o kadar hızlanırsın ne kadar hızlanırsan o kadar heyecanın stresin düşer. Stres düşerse normalde yaptığını sınavda da yaparsın sınavda rahat olmak lazım. Unutma sınavda heyecan yapan öğrenci ya konuları eksik bilendir ya da yeterince soru çözmemiştir. Konuyu çok iyi kavramak için konu çalışmak %30luk kısmıdır. Esas kısmı soru çözmek %70tir.
Ayrıca son 2 ay direk sınava yansır. Yani son 2 ay daha çok daha verimli çalışmanı öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pess2012 -- 30 Mart 2015; 21:57:01 > -
Çok Teşekkür Ederim @Pess2012 Birşey Soracaktım İstediğim Okul Gelmezse 30-40 Puan Fazlaysa O Okula Nassıl Geçerim ? -
Ben konuları tekrar ediyorum bu son günlerde.Test çözmek beni kurtarmaz.İlk teogdada öyle yaptım.2 yanlışım var. -
Biraz Bilgi Versene Kardeşim -
O konuda bilgim yok. Ben 2010da girmiştim unuttum sistemi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pess2012 -- 15 Nisan 2015; 14:10:00 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X