Şimdi Ara

TEOG SORUSU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. benim teog 1 de bir fen yanlışım var. fakat yanlışımi anlayamadim. resimdeki 7.soru. cevap b ymis. fakat c sikki da yanlış değil mi? çünkü bu bir genetik muh uygulamasi. simdiden teşekkürler.
     TEOG SORUSU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim bildiğim genetik mühendisliği biyoteknolojiye giriyor. o yüzden cevap b
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifacicocuk

merhaba. benim teog 1 de bir fen yanlışım var. fakat yanlışımi anlayamadim. resimdeki 7.soru. cevap b ymis. fakat c sikki da yanlış değil mi? çünkü bu bir genetik muh uygulamasi. simdiden teşekkürler.
     TEOG SORUSU

Biyo teknoloji diye ayrıyetten bir konu var biyolojide
    Gen aktarımından bahsediyor

• bize bu uygulamayi genetik mühendisliği diye anlattilar. kitaplarda da oyle yazıyor.

• quote:

bize bu uygulamayi genetik mühendisliği diye anlattilar. kitaplarda da oyle yazıyor.

Bilmiyorum meb kitabı hatalı da olabilir

• Bir mantık bulamadım bu soruda.
  • quote:

Bir mantık bulamadım bu soruda.

B şıkkı zaten biraz saçma ordan yapabilirdin ama biliyorum o ortamı
    Kolay bi soruda bile ayrıntılı dişünmek zorunda kalıyorsun öyle olunca da çıkmaza düşüyorsun tepg fen hep böyledir

• Aynen o heyecanla :P Ama kitaplarda da c şıkkı yanlış oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaimaN

benim bildiğim genetik mühendisliği biyoteknolojiye giriyor. o yüzden cevap b

Tam tersine.
    Biyoloji genetik mühendisliğine giriyor

• Up. İtiraz etmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtiraz nedenim de şu, eğer üretim vs. Var o yüzden biyoteknoloji demesinler diye, bu paragraf anlam olarak ikiye ayrılmış çalışma ve sonuçları. Çalışma: koyuna gen aktarımıyla ipek üretilmesi, sonuçlar ise: raket vb. yapılması. C şıkkında BU ÇALIŞMA biyoteknolojidir diyor fakat yanlış. Bu çalışma genetik mühendisliğidir.
    Edit: ayrıca ders kitabında biyoteknoloji anlatılmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitriyol -- 27 Kasım 2015; 11:37:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende senin gibi yaptım kardes haklıyız
  • Ya Allah aşkına düşünün bi, keçinin veya koyunun ottan vaz geçip ette geçtiğini gördünüz mü? Ben bu soruyu biyolajik yasa olarak düşündüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beslenmeyi sadece yeme olarak dusunmemek lazım aynı zamanda sindirimde beslenmenin içine girer iplik uretilmesi için sindirim değişir bence ben buyuzden yanlıs yaptım
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.