Şimdi Ara

Teog Turkce Virgul Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son virgulun kullanilmamasi lazim TDK'ya gore.Hadi kullanildi diyelim virgulun 2 kullanim amaci oluyor.Bu soru nasil iptal olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım ne iptali bal gibi ortada.

• Aspilicueta24 kullanıcısına yanıt
    Hocam son virgulun kullanim amacinin A oldugunu bilimsel olarak kanitla soz veriyorum istediin herseyi yapacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

Hocam son virgulun kullanim amacinin A oldugunu bilimsel olarak kanitla soz veriyorum istediin herseyi yapacagim

Ya tamam orda ikinci saçma olmuş ama çok net yani

• Aspilicueta24 kullanıcısına yanıt
    Bir kanuna gore;
    Eger bir soruda ogrencilerin soruyu cozmesini engelleyen ya da celdiren bir yazim-noktalama hatasi varsa o soru sinav sorusu olamaz

Ve bu soru noktalama sorusu.Noktalama sorusunda noktalama hatasi.

Soruyu siklari gectim o cumlede o virgul olmaz.O cumlenin uzun olan orjinalinde dogru ama cumle kisaldigi icon ozneyi toparlayacak bir durum yok. Tdk ve cumlenin alindigi kitabin yazari boyle diyor.

Son virgul olmasa soruyu dogru yapacaktim zaten. Yillardir soylenen ornek;

Pazardan x meyvesi,y meyvesi,z meyvesi aldim. Sinavda benim gibi bir cok onsanon aklina bu geldi ve yanlis yaptik soruyu

• Sanırım virgüllü soruyla ilgili süreç devam edecek gibi iptal olma ihtimali devam ediyor herkesin hakettiği sonuca ulasmasını dilerim

• Lovatıc ve savaş sizin sonuçlar nasıl beklediğiniz gibimi

• myloxyloto kullanıcısına yanıt
    Bazı dershaneler turkiyede 50 bin full var diyorlar.Sence dogru olabilir mi. Dogruysa hic calismiyacagim2 2.ye

• 50 bin full oldugunu sanmıyorum olsa bile bundan dolayı çalışmayı azaltman manasız ikinci teog eleyici olacaktır dengeler ikinci teogdan sonra degişecek tüm hızla çalışmaya devam kolay gelsin hepimize

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    50 bin full olursa zaten kotu bir liseye gitmem garanti araliktan bu yana calisasim gelmiyor ve calisamiyorum maalesed

• Duyanda bir çok yanlışın var sanacak ilk teog 50 bin full seni kötü liseye götürmez ama bu karamsarlık senin başarını byağı etkiler en kısa zamanda umutsuzlukdan kurtulmanı diliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yıl sonu başarı puanı etkili olacaktır. Adayların puanları hemen hemen aynı. Buna göre, özel okul öğrencileri dereceye girenler olacaktır. İspat için geçen senenin birincilerine bakın, çoğu özeldendi. Çünkü okul notları yüksekti. Bizim okulda da ful doğru cevaplayan var ama onlar dereceye giremeyebilir. Sonuç olarak diğer dersleri hafife almayın, istediğiniz yere gidemeyebilirsiniz.

Ayrıca, 1 milyon 260 bin kişi hangi liselere gidecek? O kadar kişinin istediği okulların kontenjanının toplam öğrenci sayısına oranı %1 bile olmayabilir. Büyük ihtimalle birtakımı İmam Hatip Lisesi öğrencileri olacak, birtakımı Teknik Meslek lisesi'ne gidecek. (Eskiden torna tesviye, ahşap sanayii vardı şimdi çoğunlukla Bil. Tek. Bir sürü yazılımcı olacak)

• personalcomputer kullanıcısına yanıt
    Ozel okuldayim durust olmak gerekirse yazililar kolay ve teogdan 100 aldigin dersin ortalamasi 100 dusuruluyor.

Evet beklediğim gibiydi Bi terslik olmadı. Sağol :)

• Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    Doğru olabilir bence yada doğruda olmayabilir başka bir kaynakta 30 bin diye duymuştum bencede abartıyorsun benim 4 yanlışım var pencereden atlamam gerekir o zaman gerçi ben de bu kadar kotu beklemiyordum kendimden de neyse ikinci teog da konular çok soru çeşidi de fazla çoğu kişi senin gibi düşünerek çalışmayı bırakırsa diğerleri öne geçer bunu bizim okuldaki hocalarda soyluyor bence pes etme hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi be-the-best -- 12 Ocak 2015; 1:03:12 >
  • Arkadaşlar nedense belirtmek istedim içimden geldi. Ben teoga çok çalıştım hatta son gün bile 500 soru çözdüm kafayı sıyırdım resmen ama son Bir hafta hiçbir şey yapmayanlar oyun oynayanlar sosyal medyada takılanlar benden daha az yanlış yaptı hatta Full yaptılar(yanlış anlaşılma olmasın hakaret anlamında değil bu). O yüzden ikinci,teoga çalışırken son bir hafta deneme falan çozmuycen sadece konu okuyup yanlış yaptığım soru tiplerine dikkat edicem onun dışında gezicem tozucam anladım ki sürekli ders çalışarak olmuyormuş ki normalde ben düzenli çalışırım ama son gün çalışmak yanlışmış bunu anladım.

• Arkadaşlar bide mesela ful çekenler 500 ama okul puanı 96 97 falansa düşürüyor tabii bu devlette oluyor ama ozel okullarda öyle değil herkesin 100 onlar şanslı. Geçen senede ful çeken çoktu ama açıkta kalan olmadı (vardır bilmiyorum da).Elbette bir lise alacak bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi be-the-best -- 12 Ocak 2015; 1:07:52 >
  • Dedigin insanlardan biride benim. Teoga kadar:

Fenden 243
    Matematikten 146
    Turkceden 465
    Inkilap ve dinden 2454
    Ingilizceden 32 soru cozdum. Hergun okulda deneme cozdum.En iyisi 4 yanlisti. Teog sonucum iyi yani calismama fakat virgul sorusu adam gibi sorulsa full olacakti

• Merhaba,

Yanlış anlamayın ama bir soru sormak istiyorum.Günde 500 soruyu çözerken her soruda 1 dakika harcasanız yaklaşık 8.5 saat yapar.Okul var belki dershane veya etüte gidiyorsunuzdur.8.5 saat boş zamanı nasıl elde edip de nasıl soru çözebiliyorsunuz ? Şahsen ben çözemem beynim durur en fazla 200 soru çözerim.500 soruyu çözerken nasıl bir yöntem izliyorsunuz ?

İyi Forumlar,
    Burgamer
  • Ozel okullarda sadece 8'de ortalama yukseltiliyor teog full degilse 100 olmuyor zaten

Bwnim 6.sinif:97. 7.sınıf 97 bu yilda tahminim 99.50 gibi birsey olacak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.