Şimdi Ara

Teog Yardımcı Kitaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben önümüzdeki sene teoga girecem yaz tatilinde ise abim çalıştıracak bunun için kaynak kitap alacam müfredata uygun teog sorularına yakın olsun.Soru bankası,yaprak test, konu anlatımlı ve Teog çıkmış sorular (çözümlü) kitapları alacam sizce hangi kaynaklardan yararlanmalıyım aklımda şunlar var:
    Soru Bankası:SÖZÜN ÖZÜ 8.SINIF 5G SORU BANKASI TÜM DERSLER 6 LI KİTAP SETİ 89.61 TL

Teog Çıkmış Sorular:SÖZÜN ÖZÜ YAYINLARI 8.SINIF TEOG ÇIKMIŞ SORULAR ( ÇÖZÜMLÜ) 2014 14,36 TL

Konu Anlatımlı:8.Sınıf Anafen Dergi Konu Anlatım Seti (4'LÜ SET) 60.00 TL

Yaprak Test:Güvender Yayınları 8.Sınıf Fen ve Teknoloji Yıldızlı Konu Testi 5.44 TL
    Güvender Yayınları 8.Sınıf Matematik Yıldızlı Konu Testi 6.38 TL
    Güvender Yayınları 8.Sınıf Türkçe Yıldızlı Konu Testi 5.44 TL
    Güvender Yayınları 8.Sınıf İnkilap Tarihi ve Atatükçülük Yıldızlı Konu Testi 3.19 TL
    Güvender Yayınları 8.Sınıf İngilizce Yıldızlı Konu Testi 3.75 TL

Bu kaynakları fiyatlarına göre önerirmisiniz bana TEOG için tam olarak yardımcı olurmu lütfen yardım edin Hafta sonu almayı düşünüyorum.

• SözünÖzü ve Anafen' i her şeyiyle öneririm
    Güvender ve Körfezden uzak dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

SözünÖzü ve Anafen' i her şeyiyle öneririm

Yaprak test olarak ne önerirsin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkness41

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

SözünÖzü ve Anafen' i her şeyiyle öneririm

Yaprak test olarak ne önerirsin ?

Yine Anafen ve SözünÖzü' nden testler öneririm.
    Tırtıklı test ve Dıt test

• Kendi yazdıklarından değil ama Final Dergisi'ne abone olmanı tavsiye ederim. Denemeler+konu anlatimlari+soru bankalari yil boyunca sana geliyor.Sorularini falan ben cok begenmistim.

• Kaç tl ben okul istiğe üye olmuştum geçen yıl ama bu sene üyelik almayı düşünmüyorum

• TheDarkness41 T kullanıcısına yanıt
    http://www.final.com.tr/Anasayfa.aspx?s=abonelikSartlari&kId=405

• Pahalı baya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkness41

Pahalı baya

Aslinda vereceklerinin yaninda cok pahali sayilmaz.

Bu kaynak kitapları da değerlendirmeni öneririm.

Öncelikle Merhaba,

★Bilfen soru bankasını öneririm.Bazı noktalarda biraz zordur.Bilfen soru bankasının özellikle fen kitabını şiddetle öneririm.

★Fen dersinde Dört Renk Yayınları güzeldir.Testleri 4 tane zorluk seviyesine ayırmıştır ve her zorluk seviyesini farklı renklere boyamış bu yüzden yayının ismi Dört Renk Yayınları

★Zambak HYG Matematik soru bankasını öneririm.Basittir.Canın sıkılınca çerez niyetine çözersin.

★Eğer bir derste devamlı sıkıntı yaşıyorsan (ben İnkılap dersinde sıkıntı yaşıyordum.) Editör Yayınlarının "Çevir Konu Çevir Soru" kitaplarını önerebilirim.Anafen Yayınlarının "Öğrencinin Not Defteri" kitaplarını önerebilirim.Son olarak Editör yayınlarının VIP konu anlatımlı kitaplarını önerebilirim.

★Anafen Yayınlarının Multi Kitap serisini şiddetle öneririm.Ben set olarak tüm dersleri almıştım her dersin kitabı ayrı ayrı yanında 1 senelik Anafen TV üyeliği gelmişti.

★Anafen Yayınlarının TEOG Tüm Dersler soru bankasını almanı öneririm.Sizin senenizde kitabın ismi MOS tüm dersler olabilir.

★Esen Yayınlarının Matematik soru bankasını şiddetle almanı öneririm.Bu kitap biraz zordur.Ben ilk aldığımda 1 testi 1 saatte çözdüğüm oluyordu.Sızlana sızlana çözüyordum Ancak daha sonra alışınca deneme sınavında çıkan soruları kolayca yapmaya başladım.Çünkü zora alıştım.

★MEB Kazanım Testlerini indir mutlaka ama mutlaka çöz sonuçta TEOG/MOS sınavını MEB hazırlıyor.

★Son olarak Maltepe Yayınlarını öneririm.Bulunması biraz zordur.SBS döneminin kitabıdır.yaz tatilinde bile bulduğun gibi al derim.Benim bu sene çok işime yaradı.Mübalasız hayatımda gördüğüm en iyi kitap diyebilirim.

(Hedefin nedir?)

İyi Forumlar,
    Burgamer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgamer -- 25 Temmuz 2015; 6:46:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: burgamer

Bu kaynak kitapları da değerlendirmeni öneririm.

Öncelikle Merhaba,

★Bilfen soru bankasını öneririm.Bazı noktalarda biraz zordur.Bilfen soru bankasının özellikle fen kitabını şiddetle öneririm.

★Fen dersinde Dört Renk Yayınları güzeldir.Testleri 4 tane zorluk seviyesine ayırmıştır ve her zorluk seviyesini farklı renklere boyamış bu yüzden yayının ismi Dört Renk Yayınları

★Zambak HYG Matematik soru bankasını öneririm.Basittir.Canın sıkılınca çerez niyetine çözersin.

★Eğer bir derste devamlı sıkıntı yaşıyorsan (ben İnkılap dersinde sıkıntı yaşıyordum.) Editör Yayınlarının "Çevir Konu Çevir Soru" kitaplarını önerebilirim.Anafen Yayınlarının "Öğrencinin Not Defteri" kitaplarını önerebilirim.Son olarak Editör yayınlarının VIP konu anlatımlı kitaplarını önerebilirim.

★Anafen Yayınlarının Multi Kitap serisini şiddetle öneririm.Ben set olarak tüm dersleri almıştım her dersin kitabı ayrı ayrı yanında 1 senelik Anafen TV üyeliği gelmişti.

★Anafen Yayınlarının TEOG Tüm Dersler soru bankasını almanı öneririm.Sizin senenizde kitabın ismi MOS tüm dersler olabilir.

★Esen Yayınlarının Matematik soru bankasını şiddetle almanı öneririm.Bu kitap biraz zordur.Ben ilk aldığımda 1 testi 1 saatte çözdüğüm oluyordu.Sızlana sızlana çözüyordum Ancak daha sonra alışınca deneme sınavında çıkan soruları kolayca yapmaya başladım.Çünkü zora alıştım.

★MEB Kazanım Testlerini indir mutlaka ama mutlaka çöz sonuçta TEOG/MOS sınavını MEB hazırlıyor.

★Son olarak Maltepe Yayınlarını öneririm.Bulunması biraz zordur.SBS döneminin kitabıdır.yaz tatilinde bile bulduğun gibi al derim.Benim bu sene çok işime yaradı.Mübalasız hayatımda gördüğüm en iyi kitap diyebilirim.

(Hedefin nedir?)

İyi Forumlar,
    Burgamer

Hedefim Uşak fen lisesi

Hedefine karışamam ama bence hedefini biraz daha yüksek tut ki en yüksek hedefini tuturamazsan bile Uşak fen lisesine gidersin.Unutma "Aya çıkmayı hedefle,aya çıkamazsan bile yıldızlara ulaşırsın."

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burgamer

Hedefine karışamam ama bence hedefini biraz daha yüksek tut ki en yüksek hedefini tuturamazsan bile Uşak fen lisesine gidersin.Unutma "Aya çıkmayı hedefle,aya çıkamazsan bile yıldızlara ulaşırsın."

Ben uşakta yaşıyom derslerim iyi karnem hep 5 geliyo ama fen lisesini kazanamıcam gibi kendime güvenim yok başka şehirlere gidemem burdaki fen lisesini bir kazanayımda :)
  • Birde müfredat değiştimi ? ingilizce değişmiş diyolar müfredata uygun olsun kitaplar
    Evet,müfredat değişti.Ancak benim de bu konuda pek bir bilgim yok isterseniz İngilizce kaynak konusunda bir öğretmenden de tavsiye alabilirsiniz.
  • Sadece İngilizcemi değişti diğerleri aynı mı

Tam olarak bilmiyorum.İnternetten araştırabilirsiniz.
    Kendine güvenmelisin.Ve hedefine doğru ilerlemelisin.Senenin başında ben de böyleydim deneme sınavı sonuçlarıma çok kafamı takardım ve o sınav sonuçlarına göre 450-460 yapacağımı düşünürdüm.Ama 485 yaptım.Bu yüzden hiç vazgeçme kendine güven başarabilirsin sonuçta 500 yapanlar da insan.Son olarak Teog sınavına yönelik bir sunu hazırlıyorum forumda bir konu açıp sizlerle kendi tecrübelerimi paylaşacağım göz atarsan sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgamer -- 26 Temmuz 2015; 2:21:27 >
  • Atarım deneme düşük benim derslerim iyi ailem dershaneye yollayacak yararı olur mu gitmek istemiyorum

Açık konuşmak gerekirse ben bu sene dershaneye gittim ve pek bir fayda sağlayamadım.Şimdiki aklım olsa 8. sınıfta dershaneye gitmezdim.Dershaneden verilen ödevler gerçekten insanı çok meşgul ediyor.Resmen 2 tane okula gitmiş gibi oluyorsunuz bir yerde dershane kendi müfredatını işliyor her şeyin gereksiz derecede detayına iniliyor ve çoğu zaman müfradatın dışına çıkıyor.Örnek verecek olursam TEOG sınavında İngilizce'de sınav kelime bilme,okuduğunu anlayıp düşündükten sonra yanıt verme üzerine kuruludur. ve bu tarz sorular sorulur.Sınavda karşına ...... koyup hadi bakalım was/were getir demez.Ancak dershanede genellikle grammer(dil bilgisi) konuları üzerinde durulur(was/were çeşitli tense konuları) ve bu konular sınavda çıkmayacağı için bu tenseleri sadece cümleyi çevirdiğinde ne anlam kattığını bilmen yeterli olur.Sonuç olarak bence dershane vakit kaybı tabi bu durum dershaneden dershaneye değişir.İyi bir ders çalışma programı yaparak dershanedeki çalışmadan daha güzel bir çalışma elde edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgamer -- 26 Temmuz 2015; 2:58:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.