Şimdi Ara

TEOG Yardımınıza İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tudem yayınları almalı mıyım bir yandan almayı bir yandan da almamayı düşünüyorum almak için sebep olarak bu sene teog zor olur diyorlar o yüzden almamak için sebebim de sorular müfredat dışı tudem çözen varsa bilgilendirsin lütfen bir de ben bugün kitap siparişi ettim aldığım yayınlar anafen sınav fen bilimleri ve final bu yayınlar yeterli olur mu (dershaneye gitmeyeceğim) sizin beğendiğiniz üstüne ekleyeceğiniz yayın var mı şimdiden sağolun Bu arada sınav gerçekten zor mu olur yoksa sorular mı kaliteli :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TUDEM yayınları zor değil. Sadece eski müfredata göre hazırlıyorlar soruları. Bu yüzden zor geliyor.2004 kitaplarıyla çalış konuya zor gelmez TUDEM. Zorluk olarak 2013 sbs den zor olmaz bence. OKS gibi bir sınav bekleme. Alman gereken kitaplar ilk etapta; Anafen,Güvender,Sınav,Martı,Körfez bu kitapları al. Eğer bütün testleri biterse eksen,esen vs alırsın. TUDEM alma sakın ben 35 TL verdim 7.sınıfta matematikten 5 soru çözdükten sonra attım bir kenara.
    Zorluk konusu bakanın kafa yapısı ile ilgili. 2013 sbs son sbs 2014 teog ilk teog sınavıydı. Eski sistem kötü ve zor yeni sistem iyi olarak görülsün diye 2013 sbs zor 2014 teog kolaydı. Şöyle bakalım olaya meb sınavlar için dershanenin gereksiz olduğunu söylüyor ve kapatacaklarını söylüyor. Eğer zor bir sınav yaparlarsa düşük puanlar alınır. Meb hem kendiyle çelişir hem de halk dershanelerin kapanmasını istemez ve zor durumda kalırlar.

Not:27 ağustosta yeni başbakan ve kabine seçilecek.Yeni bakanlar 1 haftaya belli olur eylülün 10una doğru. Yeni bakan gelirse sistem de kesin değişir

• Şu arkadaşa katılıyorum zor değil mat ve fenin fizik soruları güzel oluyo her türlü yapıyorsun ama zaman alıyo. Tabi eski müfredata göre olması bir dezavantaj. 6-7 de hep tudem çözdüm ama 8de sadece matın birazını kaldırma kuvvetinin birazını çözdüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Kartal1903

TUDEM yayınları zor değil. Sadece eski müfredata göre hazırlıyorlar soruları. Bu yüzden zor geliyor.2004 kitaplarıyla çalış konuya zor gelmez TUDEM. Zorluk olarak 2013 sbs den zor olmaz bence. OKS gibi bir sınav bekleme. Alman gereken kitaplar ilk etapta; Anafen,Güvender,Sınav,Martı,Körfez bu kitapları al. Eğer bütün testleri biterse eksen,esen vs alırsın. TUDEM alma sakın ben 35 TL verdim 7.sınıfta matematikten 5 soru çözdükten sonra attım bir kenara.
    Zorluk konusu bakanın kafa yapısı ile ilgili. 2013 sbs son sbs 2014 teog ilk teog sınavıydı. Eski sistem kötü ve zor yeni sistem iyi olarak görülsün diye 2013 sbs zor 2014 teog kolaydı. Şöyle bakalım olaya meb sınavlar için dershanenin gereksiz olduğunu söylüyor ve kapatacaklarını söylüyor. Eğer zor bir sınav yaparlarsa düşük puanlar alınır. Meb hem kendiyle çelişir hem de halk dershanelerin kapanmasını istemez ve zor durumda kalırlar.

Not:27 ağustosta yeni başbakan ve kabine seçilecek.Yeni bakanlar 1 haftaya belli olur eylülün 10una doğru. Yeni bakan gelirse sistem de kesin değişir

Sağol yorumun için evet haklısın aslında tudem eskiye göre hazırlıyor. Milli Eğitim bakanı değişmez bence neden çünkü yeni sistem tuttu ve bu senede sürdürülmesi lazım. Bu arada anladığım kadarıyla sen de 8 e geçiçeksin(yanlışsa pardon) dershaneye gidicek misin?

• 8e geçmedim liseye geçtim.Dershaneye gitmedim puanım 497 küsür yüzdekil 0.02 ankara fen yazdım ama özele gideceğim.

Not:Dershaneye okulumda etütler olduğu için gitmedim
  • Kara_Kartal1903 K kullanıcısına yanıt
    Ooo gerçekten başarılıymışsın benim de hedefim rahat bi 490 yada 485 yapmak çünkü istediğim lise 480-483 puan istiyor. Okulunda etüt olması güzel keşke bizde de olsa tekrar tebrik ederim
  • Hocalarımız sağolsun. Sağol bu arada başarılı demeyelimde düzenli çalıştım diyelim. 490 yapılmayacak birşey değil. Okul notların kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Kartal1903

Hocalarımız sağolsun. Sağol bu arada başarılı demeyelimde düzenli çalıştım diyelim. 490 yapılmayacak birşey değil. Okul notların kaç

Okul notlarım 6. sınıf 97.30 okul 1. si olmuştum bu sene de 98 ama okul birincisi seçmediler bu sene Hedef ilk sınavı bir yada iki yanlışla bitirmek

• Hedef Full olmalı Full :) Benim hedef İstanbul Erkek Lisesi idi. Tam onu tutturdum. Ne daha fazla ne daha az.. :)

• Hedef zaten ful de internetten baktım ikisini de ful yapsam yine puan 496 oluyor Şaka şaka tabi ama ful çekersem gerçekten iyi olucak
  • İnşallah :)

• Bu okul notu olayı çok saçma. Zaten 6da bilmiyorduk böyle birşey olacağını. Bilse bile insan çalışmıyor önemli bir sınav olmayınca.( 8.sınıf notu*3 ) yapsınlar mesela 90 ise 270 olsun. Yaparlar mı bilmiyorum ama benim aklımda bir fikir var;

Sınav 5 dersten olsun;
    Türkçe
    Mat
    Fen
    İnkılap
    İngilizce

Puanlama Sistemi;
    Türkçe,Mat,Fen (1.dönem+2.dönem /2) İlk dönem 90 2.dönem 80 olsa 85 ortalaması olsun
    İng,Sosyal (1.dönem+2.dönem /4) İlk dönem 80 2.dönem 80 olsa 40 ortalaması olsun

Puan Hesaplama
    Mat 90
    Fen 95
    Türkçe 100
    Inkılap 50
    İngilizce 40 olsun

Bunların toplama 375 yapar. Birde buna 8.sınıf notunu ekleyelim. 95 olsun 470 yerleştirme puanı yapar böyle bir sistem yapılabilir ya da aynı sistem 3 ders olursa ing sosyal çıkar 100 puanı sistem verir
  • Benimkiler 97.20 97.02 8.sınıf 100 olsa teoglar full olsa 497 oluyor seninki 498 falan olur. Zaten en iyi lisenin yüzdeliği 0.02 bahçeşehir fen yani ilk 200 yapar heralde 1.olmak 100. olmak arasında fark yok
  • Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    Aynen Ama ben İstanbuldan lise yazmıycam il dışı yazıcam ful zaten istanbuldan yazmak zorundayım ama diğerlerinin il dışı yazıcam istediğim lisenin yüzdelik dilimi 1.04 gibi bir şey
  • Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    Okul notu işine gelince sen de haklısın ama ben 6. sınıftan beri fen istiyordum hedefimi koymuştum çok çalıştım yani bir de etki edeceğini bilmiyordum zaten çoğu kişi 6. sınıfı boşladı bence . Yani kısaca bu bir bahane olmamalı
  • Zaten bilsek bile önemli bir sınav olmayınca çalışmıyorsun. Neyse normal sınav iyi geçsinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.