Şimdi Ara

TEOG YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
10
Favori
23.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabahladınızmı siz iyi ki saat 2 olduğunda uyumuşum
  • Şimdi bizim okula gidip kayıt felan yaptırmamız lazımmı belli olunca ?
  • Benim hiçbir bilgim yok anlamam genelde yardım alırım
  • 147 arayanınız yok mu ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowclne

Şimdi bizim okula gidip kayıt felan yaptırmamız lazımmı belli olunca ?

Kazandığınız yere kaydınız otomatik yapılıyor. Yatılı okumayacaksanız kayıt yaptırmanıza gerek yok. Okul değiştirmek istiyorsanız da nakil meselesini araştırın.

• Ben saat 5te yattım 8 de kalktım . Benim sabahlamam mümkün değil , günde 13 saat uyuyan bi insanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alierent -- 22 Ağustos 2014; 9:04:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insigma

quote:

Orijinalden alıntı: shadowclne

Şimdi bizim okula gidip kayıt felan yaptırmamız lazımmı belli olunca ?

Kazandığınız yere kaydınız otomatik yapılıyor. Yatılı okumayacaksanız kayıt yaptırmanıza gerek yok. Okul değiştirmek istiyorsanız da nakil meselesini araştırın.

Yani okula vb. gitmemiz gerekmiyor otomatik yapıyor sistem dimi ? Sağol cevabın için
  • Ya açıklanmış meb'in sitesine giriyorum yönetim bilgi çıkıyor okuldan öğrenicez galiba birde yerleştirme süresi nezamana kadar bilgi olan varmı ve artık eokuldan açıklansınnnnn

• Açıklandımı sonuçlar açıklanmadıysa ne kadar kaldı tahminen ?
  • Nerden açıklanıcak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba daha açıklanmadı . Bence 12.00 den biraz önce veya 12.00 den biraz sonra açıklarlar ama belirli birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alierent -- 22 Ağustos 2014; 9:16:33 >
  • Daha önce başka birine söylemiştim .

Öğrencilerin yerleştirme sonuçlarıhttps://e-okul.meb.gov.tr adresinde açıklanacak olup
    sonuç bilgilerinde, kaydının yapıldığı okul bilgileri bulunacaktır. Ayrıca, SMS ile bilgilendirilmek
    isteyen velilere mobil bilgilendirme servisi aracılığı ile yerleştirme sonuçları bildirilecektir.

Alıntı :http://www.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2014_06/2014_YILI_ORTAOGRETIM_KURUMLARINA_GECIS_UYGULAMASI_TERCIH_VE_YERLESTIRME.pdf

• otomatik kayıt olacağını sanmam. fotoğraf vermek lazım. servise kayıt olmak lazım. devlet okulunu kazanıp, kaydını özel okula yaptıranlar olur. yani kesin kayıt yaptırmak gerekli. bu kayıtlar için başlangıç ve son tarihleri bulamadım.
  • Hayır , yönetmelikte kayıt otomatik olarak yapılacak diyor . Servise felan kaydolabilirsin otomatik kayıt olunca bu konuyu ilgilendiren bir olay yok . Devlet okulunu kazanıp özele kaydolmak ise bu sene "nakil" adı altında yapılacak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alierent -- 22 Ağustos 2014; 9:25:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öfkelivehızlı

quote:

Orijinalden alıntı: Alierent

quote:

Orijinalden alıntı: Öfkelivehızlı

Yüzdelik dilim % 1.75

Hedef neresi dostum ?

2023

Konu dışında 2000'linin efsane espirisi diye konun var

• %0.14
  • 2 Sorum var şimdi 1. si haber kaynaklarında saat 10 a kadar açıklanacak diyorlardı doğrumudur?

2. si : çoğu yerde araştırdım ancak herkes farklı bir cevap verdi şimdi ben 12 tercih yaptım ve diyelim puanım bu tercihlerden 5 ini tutturdu tutturduğum 5 okulun içindenmi tercih yapacağım yoksa onlarmı yollayacak şahsen ben 5 okulun içinden tercih yapmayı daha mantıklı buluyorum ve geçen senede akrabama yaparken öyle yapmıştık şimdiden teşekkürler
  • misal a grubu tutmadı hiçbiri b grubunu hemen açıklıyorlarmı
  • SORUMA CEVAP VEREN YOKMU ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.