Şimdi Ara

teogta kodladımmı kaygısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya kodladığımı hatırlıyorum ama 2.gün ü hatırlamıyorum eminimki kodlamışımdır fen zaten ilk dersti mantık olarak kodlamışımdır ama tam olarak hatırlamıyorum aradan 2 hafta geçti sizce böyle kaygılar yaşamam normal mi

ayrıca bi arkadaşımla paylaştım bunu geçen sene teoga girmişti o da öyle kaygılar yaşamış ama meğerseki işaretlemiş
    ben çok düşünen birisiyim sanırım kuruntu yapıyorum biraz

• Bende de var hocam acaba kitapçık dogrumu diye ama eminim dogru olduğundan.Aklına getirmemeye çalış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dl zeynep D kullanıcısına yanıt
    Gayet normal ben de geçen sene kağıdı boş mu verdim acaba diye korkuyodum veya kitapçığı yanlış mı işaretledim diye işaretlemişsindir korkma sonuçta kıytırık bi deneme sınavı değil

• Wut is Giriş W kullanıcısına yanıt
    doğru işaretlemişmisin :)
  • Doğru işaretlenmişsindir zaten hocalar kontrol ediyorlar kitapçığı kodlamazsan bile hoca sana hatırlatırdı. Rahat ol :)
  • içimi rahatlattınız saolun gerçekten hocalar bakıyomu bn hiç dikkat etmedim
  • dl zeynep D kullanıcısına yanıt
    Yani 486 aldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salon başkanı ve gözetmen kontrol ediyordur. Etmesi gerekir. Hem zaten kitapçık ile optik formu veriyorsunuz, kitapçığın üzerinde dana gözü kadar kitapçık türü yazıyordur. Unutsaydınız sizi uyarırlardı. Ya da formdan (sınava başlamadan önce isminizin bulunduğu satıra imza ve kitapçık türünü yazıyorsunuz) bakıp onlar işaretlerler) Okulumda biri unutmuştu. nasıl olduysa, gözünden mi kaçmış acaba bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi personalcomputer -- 7 Aralık 2014; 19:06:45 >
  • Bana hala oluyor...
    Matematikte son saniyede histpgram sorusunu silip yine çözmüştüm...
    Cevabı doğru yaptım ama optikte silip silmediğimi hatırlamıyorum..

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    ben de 2. günü hatırlayamıyorum ama içimden bi ses işaretledin diyo bence biz kafamızda kuruyoruz ve hatırlayamadığımız için de işaretlemedik gibi geliyo doğrumuyum ? :f
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.