Şimdi Ara

Dilbigisine sadece deneme çözerek hazırlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru bankası çözüyorum artık canıma tak etti. Sorunun çözümünü izliyeyim diyorum kadın cevabı okuyup geçiyor öçıldırttı beni allah belamı versin kitaptan soğudum türkçeden soğudum.
    Sadece dilbilgisi denemesi atarak halledilir mi bu dilbilgisi sizce?
    Bry b ile karekök çözüyorum. Karekök ün çözümleri böyle birey b ninde öyle gerçi ama bi tık daha iyi karekök e göre.
    Cümlenin öğeleri cümle türleri kaldı sayılır ama ondan öncekileri de tamamiyle halletim denilemez yarım yamalak. Bi denemede dilbilgisinin yarısını çözerim anca.
    Neyse lafı fazla uzattım soru başlıkta

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Uppp

• Hocam alın elinize boş bir defter. Hocalara geldikte Onur Soğuk çok iyidir. Sırayla kısa kısa önemli noktaları not alarak 1 haftada bitirin Türkçe oynatma listesini. Deneme çözmeye başlayın bir taraftan da defteri düzenli tekrar edin. Yapamadığınız dil bilgisi sorularını da iyi öğrenin ben böyle yaptım. Dil bilgisi konularına hakimim şu an. Türkçe için gerek yok sb çözmeye. Onur Soğuk işin mantığını veriyor dil bilgisi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meturan. M kullanıcısına yanıt
    Hocam elimde 2 tane konu anlatımlı türkçe kitabı var. Normalde onlardan okuyuo örnekleri çözüp not alıp geçiyorum sb ye yine fayda etmedi. Ama deneyeceğim dediğini teşekkür ederim

• türkçe denemesinde 40 soruda max 10 soru dil bilgisinden geliyor. siz sadece bu 10 soruyla tüm konuları tüm soru çeşitlerini noktalamalardaki, yazım kurallarındaki detayları öğrenebileceğinizi düşünüyor musunuz? tabanınız yoksa biraz zor hocam
  • witch06_20 kullanıcısına yanıt
    Hocam birey b den cümle ögeleri ile cümle türlerini çözüp(diğer yerler çözülü) her gün 1 türkçe denemesi 1 duruma göre 2 dilbilgisi denemesi düşünüyorum. Temelim iyi kötü var mesela bugün birey sb nin arkasında dilbilgisi denemeleri var 12 soruluk biri 7y diğeri 3y geldi. Full yapma hedefim yok zaten türkçem 30 net gelse yeter

• witch06_20 kullanıcısına yanıt
    bahsettiğin mantığa göre hiçbir derse çalışmaması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    TYT Matematik Deneme Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dil bilgisi lanet bir dersttir arkadaşlar
  • Konuları az çok bilmeniz gerekiyor hocam. Belli bir seviyeden sonra deneme çöze çöze iyileşir. Yayın denizi dil bilgisi denemelerini öneririm.

• Klatho K kullanıcısına yanıt
    denemedeki 10 tane dil bilgisi sorusu ile tüm türkçe dersi halledilmez. siz neyi kastediyorsunuz anlamadım hocam
  • Kaanmc kullanıcısına yanıt
    sıanava 100 gün kala her gün türkçe denemesi çözmekten bahsediyorsanız bence 30 değil 37 38 net gelir hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.