Şimdi Ara

TEON GELMEK İSTEYEN ARKADASLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nedeme kayipsin herzmana ist b.evlerdeyim :D herzmaan
  • BeyLer ben suan orjınal serwerda Teonda 'ım pm atın ltfn sesımı duyan warsa :D (LordOfTheWater)
  • beyler takımınız saglamsa iteminizde olmasın bile anlasmadan kzanırsınız zaten orginal serverda oynuyucak kadar zamanım olsa bende katılırdım öss var bu sene 4 ay sonra olmezsem bakarız. bu arada ins. gonlunuzce olur hadi iyi oyunlar
  • 2 saatır yalwarıorum kımse cvp wermıor bırı orjınalde takılıorsa yardım ltfn lwl 12 oldum sımdıden sıkıldım turk yok :D
  • Arkadaşım bu kadar sıkılgansan hemen kapat üyeliği.
    Çünkü oynayabileceğin en zor lineage2 teon serverdakidir.
  • Taarruz ben hindemitten o meshur newmoon clanından SAKARYALI hatta clana bu ismi teklif eden bendim, site bile acmistimwww.l2newmoon.com cok guzel bir ortamımız vardı bu yazdıklarından sonra teona sıfırdan char acmayı düsünüyorum yardımlarını bekliyorum insaallah bana yardımcı olursunuz simdiden söyliyeyim HAVKAYE oynarim ben bu arada guizmo beni tanımıssındır seni ben cok iyi hatırlıyorum ismin fatih di galiba yanlış hatırlamıyorsam kardesim nasılsın ben cok server denedim ama hic biri orjinal tadında değil en kısa zamanda teon da basliyorum seni bilirim dayanamaz gelirsin insaallah kalabalik bir gurup oluruz bu arada orjnalde oynuyan tüm arkadaslara kardeşlere ve beni hatırlayan unutmayan tüm hindemit serverındaki turk kardeşlerime selam olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tresurehunter -- 21 Şubat 2009; 11:51:11 >

• 16 lvl oldu charim fakat daha turke rastlamadim taarruzz ne seni nede senin clandan birilerini gördüm teonda arada bir talkinge sallansanız yeni oyuncuları gorseniz diyorum ben 3 gun oldu kimseye rastlamadim hala bekliyorum nikim SAKARYALI bana ulaşırsan memnun olurum cok pm atttim ama yoksun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tresurehunter -- 24 Şubat 2009; 5:28:11 >
  • saruhan yada cengizhan pm atarsan senle ilgileneceklerdir ben teonda degilim artikin daha rahat kasa bilecegimiz bos bir servera gittik teonda rahat vermiyorlar oda fullenip dusunuyoruzz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taaruz -- 24 Şubat 2009; 16:33:35 >
  • Taaruz Teon'a dönsen ne olacak ki?
    Adamlar o kadar dengesiz kuvvetli charlar yaratmışlarki üzerlerinde yok yok! Ne kadar tırmalasan da bizim o takılara o kadar + basılmış üst başa ulaşma şansımız da yok maalesef.
    Adamların elinde en kötü +10 +12 dracbow var.Sen +10 drac bow yapana kadar adam bir üst seviye silahı +10 yapmış olacak bile.Sen yine avucunu yalıyacaksın.
    O sebeple çook zor ustacım.
  • Neyse bosa para verdik desene bir ay oynar cikariz gideriz silkroad oynamaya ne yapalim lineage2 abyss 7x de de cok güzel orasida olabilir zaten para vererek oynamak bu durumda sacmalik geliyor millet +12 draconik bow yaptysa orda oynanmaz adama oyun oynatmazlar bos ver ben birakiyorum freede devam char giderse gitsin orjinalde charim gitmesede ezik olarak oynamaya devam edecem demektir bu durumda freede devam etmek en akıllıca olanı gözüküyor ben bırakiyorum orjinal serverı zannettimki cok kalabaliklar ama hic kimseyi göremedim turkler cok dagınık kimse teona burda yazılanlara bakıpta gecmesin paranıza yazık ben o hatayı yaptım tecrubeye kulak verin tecrube konusuyor orjinali unutun turkler orjinalde sıfırlar.
  • :D teon sen teonda oynadigina eminmisin bosmu o server dunya kadar adam var gozluk tak bencee gorebilecegin en dolu server teon turkleri bosver ayrıca teonda degilim artik 4 5 kafadar birlestik biz kendii halimizde oynuyoruz :D freee serverlarda oynuyorum halla arkadaslar hatırına bazen :D benim adam 7/24 oyunda bot kasiyor adamii botsuz olmaz yalan yok D: x1 server
    senin lvl 16 diyorsun ol hadii 30 40 olll tabi teonda oralarda insan olmazz cunku 0 dan kasna cok nadir oluyor teonda

hem neden oyunu birakiyimki ban yemedikce birkma oyunu lvl 80 % 72 cıvarındayım saolsunn yabancı arkadaslar cok iyiler sunu anladim hersey pvp degill party ile kasmak kadar zevklisi yokmus ne makaralar donuyor gulmekten yariliyorum
    @tresurehunter
    ben zaten bir kac kisi ozelden mesj cekmislerdi bana onlara guzelce anlatim oyunu tanidiginiz yoksa gidin wow oynayin ekip oyunu falan bende senin gibi bir sevdaya atladik pisman olduk ama hırs yaptim paran bosa gitmise o senin sucun kimseyi suclama kimse seni zorla para ver demediki arastirmadan etmeden dalmisin sonucuna katlanıcan yanı kusura bakma

birde cok sacmalamisin 2 dk oyunda gezindin diye türkler 0 falan sacmalama attip turma turkler cok saglam orjinalde sadece sayilari az teonde isim vermiyim reklam olmasin :D türk bir arkadasimiz :D heroluk icin calisiyordu kendi classinda hero olmak icin Tyrant olmadi o hafta ama oyle bos adamlar degiler yanii ulann bu ne dicen adamlarin cogu türk oyunda :D
    sayilari az oldugu icin kendi clanlarini kuramiyorlar bu yuzde red yada it giriyorlar :D bunlari ogrendigine gore sorun kalmadi dimi :D
    sende kal sağlıcakla

• Eline O Aklına Sağlık Abi) Pasha dan Saygılar.
  • Server full dolu sen beni yanliş anladın ben turk yok dedim istersen bir daha oku yazdıklarımı Taaruzz kardeşim o zaman söyle hangi serverdasin bizde gelsek yanına ben çok yalnızım bu oyunda botu kullanmayıda bilmiyorum nasıl olucak bu bot kullanma işi nerden bulucam bu botu bir yardim edersen sevinirim hatırla beni bana infinity ericada necro ile oynamayı sen göstermistin hatırlamissindir umarım seninle beraber az esir almadik o büyük alanın adı aklıma gelmedi koca beri yerdi neydi unutum gitti genelde orada çok yabancı oyuncu kesiyorduk he colesium hatırladınmı sen gezginci ve aklıma gelmiyen bir cok arkadaş hatta oren kalesini almıstık beraber ne günlerdi be erica günleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tresurehunter -- 27 Şubat 2009; 10:44:21 >
  • tresurehunter lodofthewater bana ulaşa bilirsin ben teondayım turk clanı var fakat hiç yardım falan etmiyorlar etmemelerin nedenide çok dolandırmışlar adamları ilk başta güven vermen gerekiyor sonra hertürlü desteği veriyorlar
  • ehhehe :D konuşmada bulunan 2 mesaj acayip ilgimi çekti, niyedir bilmem.. öyleki ss bile aldım :) çok değiştiniz çook :D
  • taaruz kullanıcısına yanıt
    hahahaha konu hortladı. Ulan ne güldüm :D:Dd Teonda oynadım diyor hahahaha:D:D:D Teon'da agladım olmasın süleyman ?
  • ivanov12 kullanıcısına yanıt
    hahahaha.çDD::D Doktora backstap. Ulan ufak uşaklık:D:D:d HAHAHA ben burdan çıkıyorum. Yoksa kavga kaçınılmaz :D:D Ve taco giderhahaa:D:D
  • tüh kaçırdık aksiyonu :d
  • taaruz ile ilgili problemmi var beyler ? rahatsız eden birşeymi var sizi kendisi corede 99 summoner kasıp oynamış biri teonda bir geçmişi olması sizlere dokundumu ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.