Şimdi Ara

TEON GELMEK İSTEYEN ARKADASLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAM arkadaslar TEON DA guzel bir toplulugumuz var gelmek istiyen arkadaslara yardim edicez oyundaki adim TAARUZZ pm attin he konuda yardim edibiliriz 7/24 oyundayim bazen uyukluyorum yemek wc harici pc basindayim gelcek arkadaslar simdiden başarilar dilerim

• Bu forumda Low rate servera veya orjinal servera adam arama gibi hataya nasil dustun:(
    Normal lowa bile gelmiyorlar, Arti gelseler bolustugun exp giden yardim cabasi bosa,
    Giderkende cikartip itemleri dandikte olsa vermezler.
    İşim cikti benden bu kadar diyipde gitmezler Kaybolular birden bire
    Sen takimini kur oynamaya devam et Burdan Yemek yok Teon'a arkadasim....
    İnşallah anlatabilmisimdir
    Not: 2seneye yakindir Abyss 7x te oynuyorum.Gelip Kalani görmedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 8 Kasım 2008; 20:24:05 >
  • bende burdaki teon yazisini gorerek basladim ama nedense konuyu kaldirmislar vermesinler zaten verilen mali geri istemiyoruz :D ama verselerde hayir demeyiz :D

zaten donanimin l2 kosesi bitmis bence artik server acildi kapandi haberlerinden gecilmiyor :D
    admini buraya bir el attmasi lazim ama kim ole kim kala
    gelen arkadaslar olursa buyursungelsın adama ıhtıyacımız yok sadece nıyetı olupta hanı ulan ben ne yaparım ne ederım tek basıma demesın bır dunya adam var D: hepside kaliteli insanlar :D doktor falan yani :D yas ortalamasida buyuktur diyim arkadaslar
  • @taaruz
    morfeus a katılarak burdan size oyuncu çıkacağını hiç sanmıyorum ama ALLAH tan umut kesilmez

yaklaık 4(oyuna yeni başladığım zamnadaki iştahım) sene önceki halim olsaydı kesin gelirdim
    ama şimdi burdakilerin yaş ortalaması biraz küçük kalıyor ve kimse1x te oynamayı göze alabileceklerini sanmıyorum
    bir ara orjinal ekibi kurulmustu bayaca kalabalıklardı yeni acılan serverin birinde bayada iyi gidiyorlardı ama sonradan ögrendigim kadarıyla o birlikte dagılmış gibi
    umarım istediginiz gibi olur
  • vallah ben l2 den sogumustum nerdeyse tum serverlarda oynadım dıye bılırım oyunu bırakmadan once orjinaldede oyniyim dedim demez olaydim
    eger siz l2 oynuyorum diyorsaniz ben size gulerim arkadaslar oyun tarzi cok farklı oyle pvp gidip adam vur item yap + bas gorev yap falan herseyi gectim cookk farklii ben dumur oldum resmen anlatsam ınanmaz kımse burda bana hadı lan yuru der belkıde
    bır daha soyluyorum ben adam aramaya degıl gelecek arkadaslar varsa yardımcı olcak bırılerı var demek istiyorum
  • Neden burdan oyuncu çıkmıyormuş?
    Pekala bakın taaruz çıktı işte.
    Canavar gibide lvl alıyor şu anda.
    Ben inanıyorumki burda orjinalde edindiği tecrübeyle oynayışı o kadar farklılaşıcakki private servera keyif için girip çok enteresan sonuçlar çıkarabilir taaruz.
    Neyse.
    Gelicek olan varsa zaten gelir.
    Taaruzun klanı gelenlere her türlü yardımda bulunuyor.
    Ben manevi destek verebilirim sadece
  • yaw arklar ben hic orjinal server oynamadım biraz bahsedin sunu serveri
    icerigini
  • mesut sana kisaca anlatiyim gordugum kadariyla birkez cok kalabalik :D lag yok buttun hersey calısıyor gordugun vede gorebılecegın hıcbır beles servera benzemıyor mana potu yok
    yaa gelmen lazım usta bıldıgın l2 ama heryerde kasamıyorsun kafana gore heryer sahıplenmis :D anlamakta gucluk cektım ılk basta ama oyle spotun sahipleri var :D turlu turluu hikayeler dumenler donuyor

he birde tek hicbir sey yapamasiniz bilin illaki gurup dolasacaksiniz pvplerde falan party pvp oluyor dewamlı ona gore partiler oluyor mage party defs partiy atk parti gibi boyle turemısler hepsi birbirini tamamliyan adamlar dan olusuyor clan eger o adama ihtiyac yoksa clana almiyorlar :D
    :D
    en buyuk olayiii server 2 gun sonra kapanmiyor :D
    bence l2 orjinalde tat veririmis
  • Arti High ve pvp serverlarindan Low veya Officale gecenler Şimdiye kadar l2 oynamamisim ben gibi hise kapilmalari cabasi
  • @taaruz
    Bunları çok söyledim ama anlatamadım.Elbette herşey imkan.
    En azından trailer account var.Gir 15 gün dene dolaş.
    Lvl kasmayı 62 ye kadar acayip kolaylaştırdılar.Ondan sonra zaten kendine uygun party buldunmu alır yürürsün...
    neyse..
  • yaw güzel hos dionuzda ben bi kere her ay ona adena(para) yatıramam
    nie diyecek olursanız abim öğrense beni daha pcnin basına oturtmaz
    dövmeside cabası
    bu sebeplerden dolayı orjinal serverdan uzak kalıyorum :(
    ama imkanım olsa gelir sarardık millete mermiyi(arrowu)
  • orjinalde olupta diğer hiç bir private serverda bulamayacağınz yegane şey -skillerin duzgun çalışması falan onları zaten es geçiyorum onlar elde 1-

spot kavgası.af yoktur cata/necro , ketra/varka , iop , it , mos direk spot kavgaları vardır.af yok direk pk olursunuz veya onlar size olur.bu yuzden bende baya pk olmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmanemen -- 11 Kasım 2008; 11:15:14 >
  • sen alp arkadasinimisn ? goremedik oyunda senii taaruz nick pm atti goruselim oyunda ok
  • Tarruz kardeş ben orijinalde 1 yıl oynadım iyi hoştu hatta Hindemith te türk clanı kurup teror estirmiştik ama Abyss 7x teki zevki başka bi yerde bulamadım... Franz ve Hindemith te 7x charlarım var bi ara türkleri topladik Hindemith te bi organizasyon denedik ama uzun vadeli tutmadı tekrar dagıldık...

Abyss serverları orijinale en yakın private serveri oldugu icin orda başladım ve seçimimde hata yapmadıgımı kısa zamanda anladım... Her ne kadar Morfeus un dediği gibi gelip giden ve aldıklarını da götüren cok kisi olsa da ordaki ortam oyun zevki tartışılmaz.. Hem low rate hem de bug yok denecek kadar az bi yerde oynamak isteyen Abyss 7x e bi göz atsın derim...

PS: Gürolum şu üni mevsunu halledip gelecem en kısa zamanda eminim ki hala orda olacaksın :) Oyuna girmemek icin kendimi zor tutuyorum ama 1 kere bile olsa girersem kendimi alamıcam farkındayım o yüzden ordaki eğlenceden biraz mahrum kalacam... Abyss 7x eski Traprock üyelerine slmlar sevgiler..

• yarin bugun kapanirsa sasirmayin verdiginiz emekler bosa gider arkadaslar ama tabiki sizin bilceginiz iss bir zamanlar gibi bir anda buttun serverlar kapatilir bunu unutmayin
  • o bi zamanlardı artık zaman deişti Abyss köklü bi server kapanacak olsaydı o bi zamanlar kapanan serverlarla yok olurdu...

Abyss orijinal tadında seni de beklerik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guizmo

o bi zamanlardı artık zaman deişti Abyss köklü bi server kapanacak olsaydı o bi zamanlar kapanan serverlarla yok olurdu...

Hiçkimse freee bir serverin varlığını her zaman devam ettireceği garantisini veremez bunu bizler değil o serverin sahipleri bile veremez çünkü;

1. 5 milyon dolar bütçe ile abyss yada benzeri serverlar bu oyunu yapmadı. Oyun ncsoftun hukiki haklarının üzerinde %100 olduğu bir oyundur. Officalde oynayan arkadaşlar bilir kayıt işlemi sırasında bu hukuki şartları kabul ettiğinize dair onayladığımız sözleşmede bunların hepsi ayrıntılı olarak yazar.

2. Hiçbir free server varlığını devam ettireceği sözünüde veremez , tarihte ncsofta yüzbinlerce dolar tazminat ödeyerek kapatılan serverları hepimiz biliyoruz. Ama şuan halen varlığını sürdüren serverların kapatılamamasının tek sebebi firmanın free serverlardan daha çok kendi serverlarında oluşum içinde bulunmaya çalışan farmerları daha tehlikeli görmesi ve onlara odaklanmış olmasıdır. Yoksa Abys'i yasal süreci başlatarak kapaması onun içinde pek dert değil bu yasal bi hak.

3. Yanlış anlaşılmasın ben free serverlara karşı tutum içerisinde olan biri olmadım , olmamda herkesin oynadığı servera ve tercihlerine saygı duyulması gerektiğine inanıyor ve ncsoftun savunucusu yada avukatlığını yapmıyrum. Aba birşeyler söylerken bazı gerçekleri bilerek söylememiz gerektiğine inanıyorum. Senin 80 lvl e taşıyarak ve 3 sub yaparak hatrı sayılır emeğinin bir gecede yok olmayacağının iddiasını kimse veremez. Abys serverinin sahipleride dahil bunun içine.

4. Offical serverda oynayan birine " Abyss orijinal tadında seni de beklerik " demek bence hatalı bir tutum. Taaruz officalde oynayan biri o aradan yıllar geçse o charına o oyuna dönmek istediği anda kaldığı yerden devam edebilir çunku bu yasal hakkı ama bu hak freede oynayan kımsede yok. Daha önce offical bir serverda oynadın mı bilmiyorum ama orjinal tadında değil bence ama şu bir gercek freeler ıcerısınde en prof. serverlardan biri dıyebılırız.

• @celebi100 arkadasim cok dogru demis ellerine saglik
    celebi100 kardes sende galiba orjinaldesin hangi serverdasin ben teondayim :D clanimiza bekleriz
    her turlu yardim yaparim :D
  • Taaruz' Officale'basladin basliyali laflarin cok degisti:( Bilmem Nedendir
    Baska 1 topicte 1 abimiz belirtmişti azi seyleri kucuk goruyorsun.......
    Az silkin Ve 1daha dusun hareketlerini
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celebi100

quote:

Orjinalden alıntı: Guizmo

o bi zamanlardı artık zaman deişti Abyss köklü bi server kapanacak olsaydı o bi zamanlar kapanan serverlarla yok olurdu...

Hiçkimse freee bir serverin varlığını her zaman devam ettireceği garantisini veremez bunu bizler değil o serverin sahipleri bile veremez çünkü;

1. 5 milyon dolar bütçe ile abyss yada benzeri serverlar bu oyunu yapmadı. Oyun ncsoftun hukiki haklarının üzerinde %100 olduğu bir oyundur. Officalde oynayan arkadaşlar bilir kayıt işlemi sırasında bu hukuki şartları kabul ettiğinize dair onayladığımız sözleşmede bunların hepsi ayrıntılı olarak yazar.

2. Hiçbir free server varlığını devam ettireceği sözünüde veremez , tarihte ncsofta yüzbinlerce dolar tazminat ödeyerek kapatılan serverları hepimiz biliyoruz. Ama şuan halen varlığını sürdüren serverların kapatılamamasının tek sebebi firmanın free serverlardan daha çok kendi serverlarında oluşum içinde bulunmaya çalışan farmerları daha tehlikeli görmesi ve onlara odaklanmış olmasıdır. Yoksa Abys'i yasal süreci başlatarak kapaması onun içinde pek dert değil bu yasal bi hak.

3. Yanlış anlaşılmasın ben free serverlara karşı tutum içerisinde olan biri olmadım , olmamda herkesin oynadığı servera ve tercihlerine saygı duyulması gerektiğine inanıyor ve ncsoftun savunucusu yada avukatlığını yapmıyrum. Aba birşeyler söylerken bazı gerçekleri bilerek söylememiz gerektiğine inanıyorum. Senin 80 lvl e taşıyarak ve 3 sub yaparak hatrı sayılır emeğinin bir gecede yok olmayacağının iddiasını kimse veremez. Abys serverinin sahipleride dahil bunun içine.

4. Offical serverda oynayan birine " Abyss orijinal tadında seni de beklerik " demek bence hatalı bir tutum. Taaruz officalde oynayan biri o aradan yıllar geçse o charına o oyuna dönmek istediği anda kaldığı yerden devam edebilir çunku bu yasal hakkı ama bu hak freede oynayan kımsede yok. Daha önce offical bir serverda oynadın mı bilmiyorum ama orjinal tadında değil bence ama şu bir gercek freeler ıcerısınde en prof. serverlardan biri dıyebılırız.

Adam senın demek ıstedıgınle uzaktan yakından alakalı bısey solememıs sen adama neler dıosun adam demıskı sana oynanıs bakımından orjınal tadında sen adama tutmus hukuk dersı verıosun kardesım ...
    Uyuz olurum bu tarz tutumlara ıyılıkde yaramaz mıllete yardım ıstıosun onerı ıstıosun ama onerılerı elestırıosun gıt orjınalde oyna ozaman ..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.