Şimdi Ara

tepe guvenlik sinsi zam!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aylik 10tl olan hizmet ucreti 20 tl'ye yukseltilmis. duyuru icin de sisteme kayitli 3 cep numarasindan ucuncusune tek bir sms yollanmis.

bana su ana kadar sagladiklati faydanin alarm sistemine baglayacagim bir gsm hattiyla kendi yapabilecegim islerle sinirli oldugu dusunulurse uyeligi sonlandirmanin zamani geldi sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• skmg S kullanıcısına yanıt
    gun icinde iptal etmek icin aradigimda (4 yildir aboneyim) beni bir yetkilinin arayacagi soylendi. daha sonra arayan yetkili once ilk 3 ay, kabul etmeyince de 6 ay ucretsiz aboneligimi surdurebilecegimi ama taahhutte bulunmam gerektigini soyledi. kabul etmedim ve abonelik iptali yoluna gittim.

tabi bu da hemencecik tatmin edici bir sonuc alabildigim bir surec olmadi. once turk telekom'u aramam ve iptali onlar araciligiyla iletmem gerektigi soylendi.

orayi da aradim beklemedeyim.

bu arada forum araciligiyla da benimle iletisime gecmeye calisan tepe guvenlik yetkilisinin de icini rahatlatayim;

ozellikle de iptal islemini zora kosan ve suruncemede birakan tutumlarindan dolayi piyasadaki en buyuk oyuncu ve rakibiniz pronet'e tepkili bir tuketici idim, hatta forum araciligiyla ve kisisel iliskilerimde tepe guvenligi tavsiye etmisligim de coktur, ki hizmetlerinden genel anlamda memnundum. tepe guvenlik'in verdigi hizmetin ayda 20 tl'ye degecegini dusunenler icin hala tavsiye ederim, bir de iptal islemini insanin sinirini germeden yapma basiretini gosterse... ama o da esyanin tabiatina ayrkiri korkarim.

• Evettttt elime geçen, fatura sonrası sinsi zammı bende öğrendim. Yarın ilk işim Telekom a gidip tepe güvenlik ve telefon hattını iptal ettirmek olacak. Telefon hattı sadece alarm için evde duruyordu zaten. Bundan sonra ikisinede ihtiyaç yok, ama bir sorum var, bu tepe güvenlik alarm a bir parola koymuş bu parolayı bize söylerler mi, alarm ı ayarlamak için bu parolaya ihtiyaç var çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar en uygun fiyat açısından tepe güvenlik duruyo acaba sabit hattınıza telefon faturanıza ne kadar geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.