Şimdi Ara

Tepe Seviye Sistem Toplanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Üst seviye bir sistem toplamayı ve şimdiki alt seviye sistemimi ise akvaryuma çevirmeyi düşünüyorum.

Bu forumda pek çok donanım experti'nin olduğunu biliyorum ve uzmanlara, kafamdaki sistem hakkında fikir verebilmek adına ufak bir sistem toparladım. Aşağıda belirtmiş olduğum donanımlara bakarak, sistemde ne gibi değişikliklere gidilmesi gerektiğini, donanımsal uyumu vs yazarlarlarsa çok sevinirim.

SİSTEM

MSI Z77A-GD65 - Ana kart

NVIDIA GeForce GTX 690 - Ekran kartı

INTEL Core i7 3770K Soket 1155 3,5GHz 8MB Cache 22nm - İşlemci

Corsair Force 3 Serisi 60GB CSSD-F60GB3A-BK - SSD

Corsair 16GB(4x4GB) Vengeance Gold DDR3 1600MHz CL9 - Ram

Western Digital 1 TB 7200 Rpm Sata3 64Mb Cav.Black - HDD

OCZ ZX SERİSİ 80PLUS 1000W PSU - Güç kaynağı

THERMALTAKE LEVEL 10 GT FULL TOWER Kasa

• Siz bu sisteme vereceğiniz parayı bana verin ben size bütün oyunları oynarım. Zeybek oynarım, Harmandalı oynarım, Çiftetelli oynarım, Hamlet oynarım... Üstüne bir binlik daha atın hislerinizle bile oynarım

Kafa buluyorsanız böyle soruya böyle cevap

Ciddiyseniz paraya kıyıp 120GB SSD alın. GTX690 ara ki bulasın. Onun yerine GTX670 Sli öneririm.

• Asus rampage4
    lga2011 3930k
    gtx6804gb sli
    240gb ssd
    corsair ax1200w
    600tlyi geçmeyecek bir full tower (hafx)
    16gb ram
    sıvı soğutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZayX -- 18 Haziran 2012; 23:19:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye şartlarında böyle bir kasa toplamak = "Parayı havaya saçmak" olur. Yurtdışında ucuza toplanabilirken, memleketimizde yazdığın özelliklerdeki kasa

NAKİT / HAVALE (TL) : 5.551,82 TL +

CORSAIR H100 Sıvı Soğutma
    (http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/corsair-cwch100-hydro-serisi%E2%84%A2-h100-sivi-sogutma-sistemi/productdetails.aspx?I_ID=57748)

5900 e falan geliyor ki aynı performansı şu anki oyunlarda 3000 TL civarı sistemlerle de alabiliyorsun.

ama illa ki alacağım diyorsan, meydan senindir.
  • Foxbat 60gb ssd'yi sadece sistem için düşünmüştüm.

@Fallen1 Asus rampage4'u inceledim. Oldukça iyi bir ana kart. Bunu düşünebilirim.

@bizimkaleci CORSAIR H100 Sıvı Soğutma zaten aklımdaki bir üründü. Listeye yazmadım. Öncelikli olarak ana donanımı belirginleştirmek istiyorum hocam.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Başlık önerilerinize açıktır. Level 10, tasarım ve ısı sirkülasyonu bakımından oldukça tatmin edici. Onun için kasada değişiklik yapmayı düşünmüyorum. Özellikle işlemci ve ekran kartı beni en çok düşündüren ikili. Bir arkadaşım i7 2600k önerdi. OC hakkında pek bilgim yok. Riskli olduğunu duymuştum emin değilim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.