Şimdi Ara

Tepetaklak gelmek (Tavsiyelerinizi bekliyorum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anlasilan matematik yine vurmus milleti gecen seneki gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuçlar gelince yazdığına bakıp güleceksin kardeşim.Sakin ol ve önündeki sınava bak.Emin ol kimsenin iyi geçmedi zaten.Öyle atıp tutanlara da bakma sen.Hayallerinin peşinden koşuyorsun ama ilk engelde ağlamaya başlıyorsun.Böyle başaramazsın.Şimdi git eksik konularını tamamla.Kafana da herşeyi takma.Rahat ol biraz.Doktor anti-depresan bile verdi bana, işe yaramadı.Hala kafam folloş durumda.Her şey kendi kafanda bitiyor.Az daha dişini sık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

2012 lys ayarindaydi diyenler var , oyle olursa kotu iste

kim diyo nerde
  • Sen Ygs de 4000. olduysan , lys sınavlarında da 40-45 yapıyorduysan sen iyi bir öğrencisindir. Sen bu sınavda bu netleri yaptıysan senin gibi birçok kişi vardır , gönlünü ferah tut , fene çok iyi çalış. Allah hakkını eminim verir sakın moralini bozma . Şu an lys konusunda aynı durumdayız matematik benim kurtarıcımdı , matematiğim kötü geçti fenim iyi değil. Ne yapayım olur olur olmazsa seneye , dünyanın sonu değil. Hem Allah'tan geometriyi çözmüşsün birçok kişi matematiğe üzülüp geometriyi çözememiş bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: songsteel

quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

2012 lys ayarindaydi diyenler var , oyle olursa kotu iste

kim diyo nerde

Biri konu açmış burda ,

• Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim burada yazan herkese inşallah sizin dediğiniz gibi olur.
    Puanım kötü olursa da benim tek üzüldüğüm şey emeklerimin karşılığını alamamış olmaktır.
    Yıl içinde çok çalıştım gerçekten eksiklerim çok çok azdı ama sınavdaki panik matematik için çok kötü oldu.
    Ama zaten panik yaparsam bu sadece matematikte olur onun haricinde panik olmam diyodum kendime.
    Neyse herkese teşekkürler :)

Emeklerinizin karşılığını almanız dileğiyle :)
  • mehmet19071907 M kullanıcısına yanıt
    Şimdiki aklım olsa sınavda integralden başlardım. 10 dakika varken integralleri görünce panik oldum ama 10 dakika kala mat1'i görsem panik olmazdım herhalde.
  • Biliyomusun dediğin gibi yaptım 12 mat1 sorusunu çözdüm sonra canım sıkıldı türev artı integralleri çözdüm biraz yavaş çözmüşüm sanırım sürede azalınca kalan sorulardan yapmaya çalıştım ama panik halinde toplam 37 soru işaretledim. Keşke integrallere en son baksaydım diyorum şuan bende :D :D
  • sen şimdi ders çalış 4 gün sonra konuşuruz bunları hadi byebye seni seviyoruz
  • chairlift kullanıcısına yanıt
    Tamam ben ders çalışayım o zaman 4 gün sonra bol bol konuşuruz bende sizi seviyorum iyi ki varsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet19071907

Biliyomusun dediğin gibi yaptım 12 mat1 sorusunu çözdüm sonra canım sıkıldı türev artı integralleri çözdüm biraz yavaş çözmüşüm sanırım sürede azalınca kalan sorulardan yapmaya çalıştım ama panik halinde toplam 37 soru işaretledim. Keşke integrallere en son baksaydım diyorum şuan bende :D :D

Valla ben de çok zaman kaybederdim türev-integralle sanırım ama bilmiyorum, panik halinde integral hacim sorusunu görünce feleğim şaştı. O panik halinde mat1'deki soruları görünce hızlı hızlı çözerdim belki. Sene boyunca hiç bunu denemedim, denemelerde genelde yetiştiriyordum hatta zaman artıyordu bile. Sıkıntı dersane sınavlarında mı yoksa heyecan mı onu düşünüyorum
  • Sıkıntı sanırım dershane sınavlarında ben körfez dershanelerine gidiyorum körfez denemeleriyle lysnin alakası yoktu küme ispat sorusu daha önce hiç görmedim mesela dershane denemelerinde mat1ler hep kek olurdu 30 soru 30-35 dkda cozulurdu geriye kalan 40-45 dkda son 20 soruyu rahat rahat cozerdim ama lysde boyle olmadi onum icin burdan 11lere tavsiye bol bol mat1calisin hiz kazanin yoksa benim gibi sureyi yetistiremezsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.