Şimdi Ara

Ter kokusunu engelleyemiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hergün sabah duş alıyorum.Her tarafım bol köpüklü olacak şekilde banyo yapıyorum rexonanın antipersipant özellikli deodorantını bol bol sıkıyorum.Ama gelin koklayın ki hiç bir işe yaramıyor.Leş gibi ter kokuyorum.Elin pisliği 3 gün banyo yapmayıp bir fıs deodorant sıkıyor sorununu çözüyor.Üstelik koltum altım aşırı olacak bir şekilde terliyorum.Günde bazen 3 kez t shirt değiştiriyorum.Bıktım artık bu sorundan az biraz sosyal hayatımız vardı oda bitiyor okula gidemiyorum ya sevdiğim kız var bırak açılmak yanına bile gitmiyorum ki kokumu almasın.Adamlar şekil gömlekler giyiyorlar ben onlarıda giyemiyorım bu gidişle gömlek yalan olacak benim için. Yardım edin lütfen muhakkak forumda aşırı terleyen arkadaşlar vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deotak kremi tavsiye ederim. Eczanelerde bulabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ter hemen kokmaz ki

Sprey deodorant kullanma bilyalı olanlardan kullan..(ingilizce hayranları roll on der )

• Koltukaltı kıllarını çok kısa tutunuz. Birde sprey yada rollon öncesi mutlaka tuz sürün. Tuz sonrası bikaç dk sonra deodorant uygulayın. Koltukaltına özel tuz ürünleri çok etkili.
  • Driclor kullan.

• Rexona roll on al. Deodorant boş

• banyodan sonra karbonat sür.sorunun çözülecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karbonat iş görür. Fakat vücudun böyle ise bir doktora görün çaresi olacağını sanmam. Ailene de sor küçükken seni tuzlamışlar mı?
  • deodarant fln pek ıse yaramıyor dustan sonra deotak adlı kremı kullanıyorum kutusu mor renk eczanede fln bulabılırsın cıdden cok ıyı. ama soyle bısey var en geç 2 gunde bır dus alman gerekıyor ben 2 gun dus almayınca kokuyu almıstım yanı herseyı deotaktan bekleme temızlık de onemlı kı sen soyledıgıne gore yapıyorsun zaten temızlıgını
  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    "Sprey deodorant" ın neresi Türkçe acaba

• Sen 3 kere daha oku kardeş.anlarsın belki .

Bu arada son çözüm ter bezlerini aldırmak ...bi zararı yok diye biliyorum araştırmak lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.