Bildirim
Tera 100GB Falan mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
37 gb falan olması gerek. -
35-40 arası bişeydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 32 kurulu şuan ama hala %10 da kuruyor anlamadım gitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mustayfa24
Bende 32 kurulu şuan ama hala %10 da kuruyor anlamadım gitti
dostum o neden oluyo bilmiyorum banada oldu dün gece oyunu komple indirdim launcher patchi kurarken takıldı bende repair dedim sonuç oyunu komple yeniden indirmeye başladı eski dosyalarda duruyor saçmalıktan başak bişey değil hiç bi yerde de çözüm bulamadım oyunu arkadaşımla yaklaşık 1 saat arayla indirdik bende böyle bişey oldu herifte aynı repair dedi onda düzeltti oynamaya başladı bana ise 26 gb yeni dosya indirmeye kalktı bende sildim şimdi yeniden indiriyorum aynı olay şuan başarılı bi şekilde kuran arkdaşım ve bir başka arkadaşım daha başına geldi internette de aynı vakalar var ben 60 gb kadar indirdim üzerine 26 gb daha çıktı dedim launchera kalsa 86 gb indirtecek bana çok sinir bozucu bişey eğer gameforge değilse oyunu enmasse torrentte indirmeni sağlıyor ama gameforge çok aptal bi şirket zibilyon tane kişi launcherdan şikayetçi hala berbat bi sistemle downloadı da install ı da launcher kendisi yapıyo ve bir sürü hatayla yapıyo sende eli kolu bağlı izliyosun bi hata çıkmaz inşallah diye
-
Tera hala betadan sonra ilk güncellenen clientini kullanıyor. Bu temel sürümü indirip kurduktan sonra sonradan gelmiş bütün güncellemeleri bu ilk kurulumun üstüne parça parça ekliyor. İndiriyor, kuruyor, sonraki yamayı indirmeye başlıyor. Yani halihazırda uzun süren ve yüzdeleri değişen download barı farklı süreçleri ifade ediyor. Bu değişken süreçler kafa karıştırıcı olabilse de indireceği içerik değişmez. Ha bazı durumlarda yamayı indirip arşivi açamadığı olursa hata verebilir yada yamayı ellemeyip yenisini indirebilir. -
İndirirken 50GB indirdiğini söylüyor, fakat indirdikten sonra 50 GB ,40 GB a düşüyor , Benim 3 günümü almıştı indirmek ve tavsiyem sakın pack'ler yüklenirken müdahale etme yani bilgisayarı bırak indirme tamamlanana kadar bi işlem uygulama -
benimde oyun update ederken donum kalıyordu bir çöözümünü bulamadıgım için hepten silip yeniden yuklemeye karar verdım. 2 gündür hala yüklüyo şuanda 63gb oldu ve devam ediyor. İlerlerdikçe takıldıgı yerler oluyo repaır demek zorunda kalıyorum tekrardan check yapıp dosya kontrol edıyo ve yine patch yukluyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilyoslu -- 9 Kasım 2015; 12:11:43 > -
Böyle kaliteli bir oyuna böyle bir launcer yakısmıyo saçma sapan bir sistem her updatede sıkıntı yaşanıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X