Şimdi Ara

TERA da oyuncu mu yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar teraya başladım başlamasına 35 levele kadar geldim şuan , fakat dungeonlara girecek adam bulamıyorum. Oyunun matchmaking de felan mı sorun var yoksa gerçekten mi adam yok, anlamış değilim çünkü velikada felan az da olsa adam görüyorum.
    Umarım 65 levele ulaştığımızda bu tarz sıkıntılar yaşamam.
    Konuyla ilgili bilgisi olan beni tatmin edici şeyler söylerse sevinirim oyunu gerçekten sevdim fakat optimizasyon konusunda sıkıntılı gibi. Neyse ultrada 30 fps locklu oynuyorum suan.
     TERA da oyuncu mu yok ?

• Matchmaking yaparken Able To Lead party seçeneğini seçmeyi unutma. Eskisi gibi çok kişi oynamıyor oyunu EU serverinde, Killian serverı biraz kalabalık diğerlerine nazaran ama 65 oolduğunda hiçbi serverda sıkıntı çekmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_king

Matchmaking yaparken Able To Lead party seçeneğini seçmeyi unutma. Eskisi gibi çok kişi oynamıyor oyunu EU serverinde, Killian serverı biraz kalabalık diğerlerine nazaran ama 65 oolduğunda hiçbi serverda sıkıntı çekmezsin

Able To Lead party bu seçenek nerede, şuan killian serverında oynamaktayım, bu arada sabah akşama nazaran daha çok oyuncu var. İlginiz ve yardımınız için teşekkür ederim.
  • Tmmdır hocam , seçeneği buldum küçük bir click mış teşekkür ederim
  • 3 günde 47 levele ulaştım, bugün 65 olmayı planlıyorum inş , olabilirsem. Oyun gerçekten çok sardı. Günde 3 -4 saat uyuyorum :D
  • yskahraman kullanıcısına yanıt
    lan bu canavarlardaki göstergeler ne iş iyice cocuk oyununa döndü oyun bi açıklasana her yerde gösterge mi var artık canavarlarda.vuracakları yeri gabak gibi gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatistan

lan bu canavarlardaki göstergeler ne iş iyice cocuk oyununa döndü oyun bi açıklasana her yerde gösterge mi var artık canavarlarda.vuracakları yeri gabak gibi gösteriyor

Hard Mode dungeonlarda yok, oyuna yeni başlayanlar mobların saldırı şekillerine alışsın diye yaptılar
  • sedatistan kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğine katılıyorum iyice çocuk oyununa döndü her oyun güncellemesinde oyuncu gittikçe azalıyor reklamda yapmıyolar 70 lw olauı çıkarsa iyice düşecek gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    Valla sinirimden Neverwintere geçtim.O oyunu ne oynarım ne para harcarım iyice mahvettiler
  • Aiona geri döndüm bende , tilkinin dönüp dolaşcağı yer kürkçü dükkanıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.