Bildirim
Tera Online Classic Server
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Classic server a girebilmek için Tera online clasic versiyonunu indirip kurman gerekiyor, clasic sw de 60 lw olduktan sonra karakterini normal sunucuya taşıyabiliyorsun ayrıca Classic server bu yıl içinde kapanacakmış.
Teranın son çırpınışları saçma sapan güncellemeler getirip milleti eski zamanlardaki terayı özletip yeni sw açmaları nasıl bir strateji anlamıyorum. -
bu yıl içinde kapanacakmıymış :D çok saçmalık duydumda böylesinide duymamıştım. O degil adamlar serveri 1 gün önceden millete duyurdular. Bir kere daha Tera'yı bıraktıgım için kendimle gurur duydum.quote:
Orijinalden alıntı: Volkan1x
Classic server a girebilmek için Tera online clasic versiyonunu indirip kurman gerekiyor, clasic sw de 60 lw olduktan sonra karakterini normal sunucuya taşıyabiliyorsun ayrıca Classic server bu yıl içinde kapanacakmış.
Teranın son çırpınışları saçma sapan güncellemeler getirip milleti eski zamanlardaki terayı özletip yeni sw açmaları nasıl bir strateji anlamıyorum. -
Klasik gameforge hamleleri bluehole ayakta tutmaya çalışıyor a:ir denen oyun çiktiktan sonra teranın fişini çekerler zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çekmezler TERA burada olmasada uzak doğuda acayip tutan bir oyun,
ayakta tutma dediğin olayda zaten MMORPG'lerde genel olarak böyle artık 5milyon oyunculu MMO bekleme çıkışlarında bile az olacaktır oyuncu sayısı çünkü türe ilgi azaldı ve oyuncular dağıldı çok fazla srçenek var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X