Şimdi Ara

Tera Online Closed Beta 22 Ağustos (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
27.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • silkroad gibi dev bi oyunun paylaşımı, bilgileri hunterx tarafından verilmişti zamanında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskitz

silkroad gibi dev bi oyunun paylaşımı, bilgileri hunterx tarafından verilmişti zamanında..

silkroad gibi dev bir oyunun tmm daha bişi yazmıcam
    ilgilenmedigim bir oyunun bilgilerini verdiyse ve sadece o oyunun verdiyse hiç bilemicem ama baba_trol ün foruma kayıt oldugundan beri hiç boş durmaması ve gerçekten önemli paylaşımlarda bulunması mod olması için yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 7 Ağustos 2009; 0:22:54 >
  • Arkadaşlar Oyunun 6. Closed Beta'sı başlayacak.
    Kayıtlar Bugün Son buldu ve bende Son Dakikalarında Kaydımı yaptırdım,İnşallah seçilirim.1 Kişiyede davetiye verme hakkım olacak seçilirsem.
    17 Ağustos Tarihinde Closed Beta'ya seçilenler açıklanacak,22 Ağustos'ta da 6. Closed Beta açılacak.1-2 Aya kadarda Open Beta olarak çıkabilir.
  • Bu oyunun sistem gereksinimleri nedir? Gerçi ekran kartımın oyunu kaldıracağını pek düşünmüyorum =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 16 Ağustos 2009; 2:11:20 >
  • Download Sayfası henüz açık olmadığı için bulamadım fakat,
    C9'dan daha az olacağını düşünüyorum.
    C9'ın özellikleri :

2.4 Ghz İşlemci
    512 Ram
    256 Ekran kartı
  • Hmm C9'dan daha az olursa kesin oynatır pc o zaman :D Bu oyunu merakla bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlubu

quote:

Orijinalden alıntı: oskitz

silkroad gibi dev bi oyunun paylaşımı, bilgileri hunterx tarafından verilmişti zamanında..

silkroad gibi dev bir oyunun tmm daha bişi yazmıcam
    ilgilenmedigim bir oyunun bilgilerini verdiyse ve sadece o oyunun verdiyse hiç bilemicem ama baba_trol ün foruma kayıt oldugundan beri hiç boş durmaması ve gerçekten önemli paylaşımlarda bulunması mod olması için yeterli

Dev bir oyun he komedi gerçekten.
  • Oyun ingilizce ve f2p olarak çıkarsa oynarız.Güzel bir oyun.Lakin benimde umudum yok f2p olacağından.
  • güzele benziyor sanmıyorum f2p olcağından .
  • Hangame'in paralı yapacağını zannetmiyorum,Closed Betaları bedavaydı.Net bir Cevap Open Betaya doğru gelir herhalde.

Bu arada Minimum sistem gereksinimleri daha kararlaştırılmamış ama Önerilen sistemler belli olmuş :

İşlemci : Çift Çekirdek veya üzeri
    Ekran Kartı : GeForce 9800
    Ram : 2 GB
    Boş Alan : 30 GB
  • anlaşıldı bu oyunu akıcı oynayabilmek için daha 1 ay var 1 ay sonra ekran kartı,işlemci,anakart ve rami 2gb'a yükselticem
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba_trol

Hangame'in paralı yapacağını zannetmiyorum,Closed Betaları bedavaydı.Net bir Cevap Open Betaya doğru gelir herhalde.

Bu arada Minimum sistem gereksinimleri daha kararlaştırılmamış ama Önerilen sistemler belli olmuş :

İşlemci : Çift Çekirdek veya üzeri
    Ekran Kartı : GeForce 9800
    Ram : 2 GB
    Boş Alan : 30 GB

C9 hayal kırıklığımdan sonra TERA son umudum olarak bekliyor.Buda giderse yollarımı jadeye çevireceğim yada dragon oatha.Sistem olarak biraz kasacak gibi TERA
  • Güzel bir oyun ve bir çok karakter çeşidi var bunlar şöyle:

Baraka-Yapımı tamamlandı
    Human-Yapım aşamasında
    High Elves-Yapımı tamamlandı
    Popori-Yapım aşamasında
    Aman-Yapımı tamamlandı
    Castanics-Yapımı tamamlandı
    Bunlar ırklar bu ırklarda kendi aralarında başka karakterlere ayrılıyor mesela humanlar warrior lancer vsvs olabiliyor ancak sorceror olamıyor.High elvesler sadece elementalist oluyor.
    Yetenekler ise şöyle:

Warrior-Tamamlanmış
    Lancer-Tamamlanmış
    Sorceror-Tamamlanmış
    Priest-Tamamlanmış
    Berserker-Yapılıyor
    Archer-Yapılıyor
    Slayer-Yapılıyor
    Elementalist-Yapılıyor

CYCLOMOTEUR burdan devam edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

Güzel bir oyun ve bir çok karakter çeşidi var bunlar şöyle:

Baraka-Yapımı tamamlandı
    Human-Yapım aşamasında
    High Elves-Yapımı tamamlandı
    Popori-Yapım aşamasında
    Aman-Yapımı tamamlandı
    Castanics-Yapımı tamamlandı
    Bunlar ırklar bu ırklarda kendi aralarında başka karakterlere ayrılıyor mesela humanlar warrior lancer vsvs olabiliyor ancak sorceror olamıyor.High elvesler sadece elementalist oluyor.
    Yetenekler ise şöyle:

Warrior-Tamamlanmış
    Lancer-Tamamlanmış
    Sorceror-Tamamlanmış
    Priest-Tamamlanmış
    Berserker-Yapılıyor
    Archer-Yapılıyor
    Slayer-Yapılıyor
    Elementalist-Yapılıyor

CYCLOMOTEUR burdan devam edelim.

Bende anakonu nerde diyordum En son ağustosda yazılmışTeşekkür ettim

• Banada P2P olur gibi geliyor ama inş. olmaz bari B2P olsa
  • kim bilir ne zaman gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunes

kim bilir ne zaman gelir

Bende onu merak ediyorum.Kore versiyonunu oynama gibi bir ihtimalimiz varmı acaba ?
  • Bence 1 sene Korede oynansın ondan sonra AB ve ABD ye çıksın o zaman daha bugsız ve tamamlanmış olarak çıkar.
  • ne oyunmuş çıkmadi gitti yaa
  • Çıkmasını bekledigim tek online oyundur kendisi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.